Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 601-620 z 639.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wywiosłował złom czy nie, % super, coraz bliżej 20k GRATY ! Normalnie nie komentuję tego mentalnego bagna w komentarzach, ale cóż świerzbi mnie dzisiaj. Jakieś wymówki, net wywaliło pierdziu pierdziu, na klatę jak facet przyjąć złom, a nie. [ciach] Pozdrawiam i nie spinajcie się o cholerne cyferki Moderator Neferet:Wulgarne słownictwo oraz offtop
-
Graty i w ogóle, lecz tak tak mówiłem, wstawiaj lepsze cycki następnym razem ! Obrońcy, chociaż Kruchy, nie łam się i odbudowy.
-
Pozdrowienia dla Uniwerku, trolla wraz z ogrem i dla goniących za marzeniami oraz dla tych, którzy może ciut zbyt serio podchodzą do tych cyferek. Obrońca na U, niemniej jednak życzę odbudowy, jeśli ją planuje. Dnia 20-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [U-P] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.495 Pancernik 3.111 Krążownik 8.300 _________________________________________ Obrońca OddamZamienie [ZlySen] ___________________________…
-
To żeby następne miało już 5 cyferek, ostatnio rozkręciliśmy się całkiem nieźle !
-
Oprócz gratulacji za koronkową akcję dodam od siebie, że małą cegiełką w wyliczeniu tego była aktywność obrońcy na forum ;). Szybkiej odbudowy Mario.
-
Starcie bez historii, stało na minutkach, lot i efekt poniżej. Z tego miejsca pragnę pozdrowić cały sojusz, w szczególności nowych członków oraz @'CBR' za pomoc w zbiórce. Obrońcy SzO jeśli takowa będzie :) Dnia 11-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [U-P] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 35.471 Ciężki myśliwiec 5.600 Mały transporter 500 Okręt wojenny 3.034 Pancernik 3.075 Krążownik 7.553 _____________________________________…
-
Oby było więcej takich wspólnych lotów, graty za akcję ! Obrońcy Szo
-
Cytat od LionKong: „Gratki poszły na privie to i tu wypada @sheaker do Twojej pustej mózgownicy niech dotrze że nigdy nie grałem i nie gram żadnym botem czy programem nielegalnym!!!! Ale Ty nigdy tego nie ogarniesz bo jesteś za mały ” A jak Cię złapią za rękę to mówisz, że nie Twoja ręka ? Nie tylko ja miałem wątpliwości co do Ciebie mój drogi. Jeszcze raz gratuluję starcia.
-
Trzeba myśleć przyszłościowo, uni (jak każde z resztą) się wyludnia, tym bardziej żywię nadzieję, że nie wszyscy po złomie uciekną, bo pusto się zrobi
-
No pięknie pięknie, już mi się kończą pomysły jak tutaj gratulować pod sojuszowymi STkami, więc powiem po prostu: BRAWO !