Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 561-580 z 639.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
MUNDIAL 2018 - typowanie
sheaker - - Piłka Nożna
Post1. Brazylia - Niemcy 1:3 2. Neymar - 7 bramek 3. 1/8, 2 miejsce w grupie, 6 bramek
-
Wyczekiwanie się opłaciło ! Gratki i życzę kolejnych udanych eskapad !
-
Cytat od graczyking: „Ładne starcie ale dziwi mnie fakt, że na akcje zabieracie "obcego", mając pod ręką heheszkowych sojuszników ” Polecieliśmy razem z bardzo prozaicznej przyczyny łośku, więcej % do S&D. Też miałem pewną rezerwę, wierz mi Skoro już tu jestem, to jeszcze raz dziękuję za zaproszenie do lotu.
-
Pozdrowienia dla UP oraz Minionków, czyli najlepszej drużyny S&D !!! Obrońca zdradził, że zajął się doznaniami kulinarnymi, więc naturalnie niczego nie żałuje Poza tym rozbił dwie ostatnie fale mego dofarmu, więc raczej szybko nadrobi straty. Dnia 22-05-2018 13:10:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [U-P] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca Czar Osiris [Moon] __________________________________…
-
Lotów na Rolsona było już parę(naście) i szczerze wątpiłem w to, że akurat ten atak wejdzie, recki i dofarm puszczony ze znacznym opóźnieniem, co widać po zbiórce, na szczęście Rolson źle obliczył podstawkę (?) pod dofarm i chociaż tankowanie wyszło po Bożemu. Oczywiście Szo Obrońcy, co przy doku, wywiosłowanym złomie i Jego eko nie powinno trwać długo. Pozdrowienia dla UP, DWW oraz Rafała ! :) Dnia 19-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [U-P] ______________…
-
Lenistwo i majówkowy relaks w pełni, ST ściele się gęsto - tutaj moje 3 grosze. Pod sam koniec lotu na jednym z moonów pojawiła się aktywka, na skanie flota, która wcześniej nie było. Jako, że nie leciałem całym śmietnikiem istniało zagrożenie, że Obrońca teleportując resztę swojej floty może mi zasadzić niezłego kopa. Więc wisiałem sobie spokojnie spowalniając flotę o prawie 20 minut, aktywka zgasła, ogień i efekt poniżej. Pozdrowienia dla sojuszu :) PS. DWW wracaj szybko ! Dnia 30-04-2018 --:-…