Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 399.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Za dex
Postsprzedam statki za dex
-
Zmiana spalania
Sobieski - - DiD Taurus
Postczyli ogólnie nie chodziło o ankietę czy będziemy za czy przeciw. Jest ktoś na górze, kto może o tym zdecydować tylko musi chcieć to zrobić ale tego nie zrobi bo coś za tym stoi. Bejmy?
-
Zmiana spalania
Sobieski - - DiD Taurus
Post@Art co z tym spalaniem? W ankiecie ludzie opowiedzieli się za obniżeniem spalania. Chciałbym dowiedzieć się jak sprawy rokują
-
dell1983 [SKY] & BlackLatteCoffee [SKY] vs. Szybujacy Orzel (dziki nastolatek) [IRA] ~ 38481.13%
Post@Guen SzO po urlopie życzę nie ma co się spinać i denerwować przed urlopem takim prawdziwym plaża, piasek, słońce i kobietyyyyyyyyyyyyyyy Panie nikt się nie będzie przejmować tym że dostałeś złoma Może i mi by się przydał taki złom, to pewnie wyleczy mnie na zawsze z nałogu Dell brawo za czujność, dzięki Tobie największy flociarz jest największym flociarzem
-
Zmiana spalania
Sobieski - - DiD Taurus
PostWyniki pokazują, że nie jesteśmy odosobnieni w tej sprawie. Także sądzę, że nie ma co się spinać nad tym spalaniem. Jeśli będzie o połowę obniżone spalanie zyskają wszyscy nawet Ty @BlackLatteCoffee Po co się przypierniczasz do Odkrywcy, Ty też nim możesz zostać Wytłumaczę Ci jak to zrobić: Musisz wejść do Sklepu, masz to po lewej stronie na żółto oznaczone klikasz na to i pojawiają się różne opcje, Ty wybierasz Wybór Klasy i na to klikasz. Prawie jesteś w domu Tam pierwszy od góry jest na niebi…
-
Zmiana spalania
Sobieski - - DiD Taurus
Post@Art mała frekwencja bo mało ludzi gra Ogólnie wygraliśmy a raczej wygrało obniżenie spalania. Załatwimy sprawy papierkowe i lecimy dalej
-
Zmiana spalania
Sobieski - - DiD Taurus
Postgdzie to piszę bo widocznie nie spojrzałem gdzie trzeba.
-
Zmiana spalania
Sobieski - - DiD Taurus
Post@Art kiedy poznamy wyniki konkursu?
-
Zmiana spalania
Sobieski - - DiD Taurus
Postwakacje są daj ludziom odpocząć wiesz gdzie kupić anty, to jest najważniejsze
-
Zmiana spalania
Sobieski - - DiD Taurus
Postteż jestem za obniżeniem spalania, maksymalnie ile się tylko da
-
Gratuluję Dziki, próbowałeś dziabnąć swojego odwiecznego wroga nie udało się ale lecisz dalej jak to przedmówca ujął