Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Graty wlotu i umiejętności liczenia nie przesadzaj z tą aktywnością w układzie ja nie byłem typowym flociarzem tylko posiadaczem floty a to różnica Odbudowy lamo z IRA Pozdro dla znajomych z Taurusa
Latte w reckach? Hmm to tak jak brak nadpobudliwości w wypowiedziach Dzikiego Mateusz bez obrazy Graty Spawacz w końcu dorwałeś Latte na gorącym uczynku Shadow dzięki za link
Tylko szkoda, że zmiany są naszym kosztem. Mało tego to nawet nie potrafili sami ogarnąć wersji 7.0 tylko gracze w większości im pomagali w niwelowaniu błędów. Mają dobrych ludzi od marketingu i tyle. Ale to i tak mały Pikuś, za dużo oszustów jest i przez to człowiekowi grać się nie chce.
Cytat od konrad31: „7 głosów na gracza Marsic oddane z kont utworzonych po 12 listopada... Żałosne. ” Ale to są gracze z jego sojuszu, sądzę że chcieli pomóc wygrać koledze z sojuszu to chyba nic złego...
zgadzam się z przedmówcą ale tylko częściowo Na naszym uni nikt nie oszukuje To tylko zbiegi wydarzeń które ktoś zaobserwował Graty za wlot i za to że Ci się chcę
Gratuluję starcia widać nie za bardzo odbiegasz flotą od Kovala Obrońcy standardowe SzO niech piszę do mnie to wyśle mu surowce z Funduszu Odbudowy Floty
@Apofis fakt, los obdarował mnie poczuciem humoru. Co do tematu. Faktycznie już gdzieś ktoś napisał, że dobrym pomysłem byłby brak limitu na pełzacze. Do czego zmierzam. Duża liczba pelzaczy i satelit zwabiły by generałów i odkrywca a może innych zbieraczy a i sami stawiali by floty do obrony czy ataku. Zapomniałem z ataków Gameforge nie ma przelewów.