Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
Ładnie Berni. Myślałem, że już nie latasz bo nie widziałem ostatnio ST albo jestem ślepy Gratulacje za wlot i dla obrońcy SzO
No człowiek nie jest przyzwyczajony do takich sytuacji ale każdemu może się zdarzyć więc nie ma co się przejmować dziki Gratuluję Obrońcy a Tobie dziki życzyłbym SzO ale co to jest te parę pancków dla Ciebie.
Powrót z urlopu i zaraz ST? No wybornie można stwierdzić! Gratuluję a dla obrońcy SzO no bo co mógłbym życzyć? Chociaż dziś sobota to może Jack Daniels życzyć?
Bravo chłopaki, świetny procencik. Nie przejmować się komentarzami Zawsze będzie przegrany i wygrany. Przegranym zawsze coś będzie nie pasować.
Ładnie! Nie zwalniasz tempa i tak trzymać! Gratulacje dla Ciebie i SzO dla obrońcy.
Graty Bern. Piękny procent. Obrońca dopiero był zdziwiony po zalogowaniu. życzę obrońcy SzO.
A jednak coś się dzieje na tym uni. Graty wlotu a obrońcy mogę tylko życzyć kolejnej odbudowy.
No kurczę nie zwalniasz tempa, idziesz jak pershing hehe ważne, że do przodu. Gratulację dla was za wlot, Obrońcy cóż mogę życzyć ... SzO!
Mimo wszystko graty za wlot a dla sojusznika Bardzo Szybkiej Odbudowy!!!
Długo nie trzeba było czekać na kolejne ST. Znowu piękny zysk. Gratulacje a obrońcy SzO.
Wyborny zysk tylko pozazdrościć Tak jak przedmówca wspomniał przetapiaj ile się da! Obrońcy SzO.
ładnie ładnie Panowie, przetapiajcie złom na pancki i kupujcie deuter SzO dla obrońcy.
Piękny procent Kubusiu Puchatku oby zawsze po tej lepszej stronie w RW. Obrońcy SzO!
To już wiem po co Ci tyle deuteru bERN. Sporą tą flote masz. Graty dla Ciebie. SzO dla pokonanego!
Gratuluję wlociku. SzO dla sojusznika.
No gratki za niebywały zysk. Dla Farnera SzO. Jak to się stało że o 2 mnie szpiegował Farmer a chwilę później popłyną w reckach? Temat dla Jaworowicz.
Graty za wlot. SzO dla TORRRa.
Wybornie, zważywszy że pokonanym jest August. Chociaż 55 gwiazdek dla niego to tyle co dla mnie 1000LM. Graty dla was pany.