Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Apofis: „Cytat od ciap: „Elektrownia fuzyjna (Poziom 22) z 212,5k eko zjada 12,5k + energii na plusie mam 83.643 ” Ale deuter ci żre, opłaca się? ” Pewnie, że się opłaca mimo iż tech energetyczną mam na 21 poziomie a elektrownie fuzyjne na 20 poziomie. Eko mam 40/35/37 przy 13 planetach wydobycie dexu na 4 tygodnie mam 1,7kkk bez pomocy satelit. A sądzę, że do 40 poziomu spokojnie mogę podnieść ekstraktory. Także przy dobrym planowaniu eko i obrony można mieć spoko zyski. Też zależy jak…
Pan panujący nam wielmożny paragraf szuka po swoich kontach kto leci żeby zaś to oznajmić w dziale ST, więc nie ma czasu na pilnowanie własnej floty Graty i SzO dla biorących udział w tym spektaklu
Cytat od KAyto: „Pirat Ty masz szanse poważnie mówię ” czyli poprzednie komentarze można uznać za niepoważne na końcu wypowiedzi zawsze dawaj takie stwierdzenie żebyśmy wiedzieli czy jest na poważnie lub nie Mam nadzieję, że niedługo zobaczymy jakieś spektakularne RW w S&D
Jako, że późno wstawiles a ludzie pewnie czekali żeby się wpisać a że ja nocny Marek jestem to się wpiszę pierwszy chociaż @Fallen pierwszy polubił No cóż powiedzieć, topowe starcie topowy procent. Tylko gratulować. Ded mam nadzieję że będzie odbudowa
Cytat od Franki: „HaHaHA dobre Ichor chociaz bys nie stawiał hehe byłego sojusznika jesli jeszcze gra ,...bo widze ze bez sojuszu ,ale push.. ” Myślałem, że tylko ja zauważyłem tą sytuację Ale z drugiej strony może to czysty przypadek. @KAyto na tym uni chyba już mnie nic nie zdziwi
Cytat od KAyto: „Jeśli ten malutki by się trochę interesował to by wiedział ... poza tym jak ktoś pakuje w bunkier i loguje się co 2 dni to może mieć żal tylko do siebie jedni pakują w bunkier inni we flotę bez minimalnego zysku nikt nie licząc pirata tu nie lata ” Jako ekowiec muszę się z Tobą zgodzić. Bunkier przed nikim nie uratuję, bunkier jest po to żeby Cię nikt przez noc nie farmił a nie przez tydzień No trzeba znaleźć czas na 2 lub 3 wejścia dziennie żeby to pozbierać lub przetrawić na .…
I tak zacząłeś konkretnie także start masz bardzo dobry. Cały miesiąc latania przed Tobą i innymi uczestnikami. Graty za ustrzelenie Zorda. Pewnie nie było łatwo. Zord dla Ciebie SzO.
Ludzie kochani jak mogłeś dać się zjechać na otwarcie S&D Dziki dla Ciebie gratki, tak jak pisałem już kiedyś flociarz pierwsza klasa Sparrow dla Ciebie SzO i zabieraj się za odbudowę
Ja nie mam nic przeciwko. Być może fajnie będzie zobaczyć najlepszych flotowcow w akcji. Myśląc akcja mam na myśli jakieś piekne RW a nie rozbijanie się o bunkry
Normalnie teraz udział Kartofla w S&D stoi pod wielkim znakiem zapytania Co raz to nowsze twarze się pojawiają w ST. Dla występujących w tym RW Graty i SzO.
Cytat od KAyto: „Bo S&D to zabawa jeśli nie bierzesz to nic Ci do tego jak bierzesz udział możesz zgłosić protest na pewno będzie brany pod uwagę.... pozdrawiam ” pośrednio wszyscy bierzemy udział w tej zabawie
Widać, że emocje sięgają zenitu w niektórych przypadkach. Sądzę, że nie ma tego złego co by nie wyszło na dobre... Jakie by nie były zmiany zawsze towarzyszy nam pesymistyczne podejście a może będzie dobrze? Myślę, że dostosujemy się do nowego stylu gry i tyle a jeśli mi się np nie spodobają zmiany to wrócę do starych zainteresowań czyli do oglądania TVP i TVN.
Proszę jak ładnie. Następny Amigo. Jak tak dalej pójdzie to co niektórzy będę musieli iść na urlop. gratki za starcie... A obrońcy mniej gróźb a więcej z gry bo blado to wygląda