Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Wczoraj miałem podobną sytuację, zostało mi 7h 40' do końca zbadania tech energetycznej i po włączeniu Newtron 6h czas się wydłużył do tygodnia 4 dni i 7h. Zrobiłem podobnie jak @Latający Holender ale niestety nic. Zgłosiłem do Support to wystarczy?
Nie gram na tym uni, no ale nie omieszkam pozostawić swój komentarz pod jakże najważniejszym Starciem Ogame w ostatnich latach. Chciałbym Pogratulować wszystkim Uczestnikom świetnego występu, bo biorąc udział w "takim" Starciu chyba nie ma przegranych Tak jak w komentarzach wspominano trzeba było mieć jaja, żeby takie floty posłać na pole walki przegrać ale i mieć godność i honor by pięknie się zachować! Co niektórzy powinni wejść tutaj poczytać i nauczyć się jak to powinno wyglądać Starcie Topo…
Cytat od Miikuu: „Straszny ból o te zmiany. Osobiście używałem rynku przez 1 godzinę jak potrzebowałem kupić pełzacze, reszta co się tam dzieje mnie nie obchodzi, ale rozumiem, że to taka natura, 80% osób udzielających się w wątku klika odśwież chcąc wyłapać coś niezgodnego z regulaminem, jak znajdą to nawet najlepszy lekarz nie pomaga, ale post na forum owszem. Nikt Was nie zmusza do korzystania, a póki co jest to legalne, chyba, że pominąłem jakąś konkretną wypowiedz w tym spamie. Co do klas, …
Piękne starcie, takie z serii niekończącej się opowieści. Graty dla atakierów a dla obrońcy to co zwykle Na początku waszej rywalizacji czytając komentarze byłem zdziwiony poziomem rozmów, później zaczynałem rozumieć pewne sprawy a teraz już z uśmiechem to czytam.
Faktycznie na tym uni operujesz bardzo dużą flotą, Taurus trząsł by gaciami przed taką flotą Graty za Starcie Co do zakończenia kariery na ogame, na pewno ogame straci wybornego gracza Obrońcy SzO
Wyborny procencik, żadnej historii nie przedstawisz do tego starcia? Agresorowi graty za starcie i rozmach Obrońcy SzO, chociaż pewnie do końca miesiąca będzie odbudowany
Cytat od Elkanen: „Cytat od sta111siu: „co do fuzyjnej to też nie byłem przekonany ale całkiem neidawno przekonali mnie sojusznicy na Europie i opłaca się tak grać co zresztą widać na uniach wśród graczy ekowych przenoszących planety na poz15 ” Pisalem to juz wczesniej, podawalem screeny ale widze, ze czytacie wyrywkowo, co pasuje. Fuzyjka oplacalna jest i moze byc bez satek na cieplych planetach na tych 15 pozycjach gdzie masz mala temperature na minusie. Jesli sie przeniesiesz na 15 pozycje al…