Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Ojojo 'popsułeś' mi sojusznika Ale nie ma to tam to, pogratulować trzeba Gratuluję! Zysk masz bardzo przyjemny przy minimalnych stratach ... Miłego przetopu i udanych lotów ... z dala od ''Żółteczek'' Gustlik i
Z tymi fajerwerkami było zaczekać jeszcze kilka dni ... Gratuluję! bardzo ładne RW Za % plus , za zysk podwójny plus ... Ale, że Kobieta .... eeee minus ( i tak nas mało tu gra ). Przetapiaj , szukaj i złomuj.
Nie często się widzi takie % , akcje i spadające gwiazdy Gratuluję ekipie złomującej zgrania Szybkiego przetopu życzę i udanych kolejnych lotów Obrońcy Sz.O.
Wypoczynek a po wypoczynku bum Postarałeś się panie dzejson Gratuluję , bo % niczego sobie Miłego przetopu we flotę ... Albo nie! pokrecikuj bo eko takie sobie czyt. marne
Jak widać czasami cierpliwość /czekanie popłaca Gratuluję Łukaszu ST ... eee nie .... farmienia .... Przetapiaj , rośnij i ustrzel coś konkretnego Pozdrawiam wszystkich 'krecików'
Oooo kogo moje piękne oczy widzą ... Po takiej przerwie to powinno być tu jakieś ''wejście smoka'' Gratuluję Łukaszu , przetapiaj i złomuj! Pozdrawiam.
Hmm ... to ja sobie poczekam aż mnie dogonisz A później będziesz mi słał i słał i słał i słał Gratuluję obrony Złom pod dom zawsze cieszy Atakującemu więcej szczęścia następnym razem ....
Jakoś tak mi się zapomniało ... Gratuluję ST Panie Ł. Zysk, jak i % cieszy oczka Pewnie już przetopione więc , kolejnych udanych lotów życzę Pozdrawiam