Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Skoro mamy to nie wypada nie pogratulować więc .... @sorro03 .... gratulacje-gif.gif Zysk jak i % przyjemny do oka Przetapiaj , kupuj dex i złomuj Obrońcy odpoczynku i Sz.o ... ''dok pomoże''.
Cytat od Antares: „Dzisiaj zmieniła mi się nazwa gracza a emigrowałem we wtorek, co to za jaja są???? ” Nie tylko Tobie :( A co jest ''śmieszne'' jesteśmy zmuszeni(?) grać na nich 7 dni ...
Niby małe a cieszy podwójnie? Gratuluję Łukaszu ST i dążenia do celu, który sobie założyłeś! Miłego przetopu życzę i kolejnych udanych lotów. Obrońcy Sz.O. Pozdrawiam K.
Drodzy Gracze, Otrzymaliśmy sygnały od niektórych z Was o problemach z zalogowaniem się na konto już po przeniesieniu. Konto nie jest widoczne w lobby. Chciałbym poinformować, że problem ten jest już znany i trwają prace nad jego szybkim rozwiązaniem. Sytuacja powinna zostać załatwiona w ciągu kilku kolejnych godzin. Przepraszamy za utrudnienia.
Przewietrzyłeś flotę , zaorałeś bunkier , masz kolejne ST - jesteś zadowolony Dostałam link, będę miała metal + '3 wina' na weekend - jestem zadowolona Wniosek? Oboje jesteśmy zadowoleni . Gratuluję i czekam na więcej
Wszyscy wnioskują i 'dostają' eko x7 ... więc jeśli już to u nas też niech będzie 7? Może kiedyś doczekamy się UF to nie będziemy 'gorsi' board.pl.ogame.gameforge.com/i…figuracji-Univers%C3%B3w/ A jeśli chodzi o podniesienie prędkości ? Raczej jestem na nie
Nie zawsze zysk najważniejszy ... Masz ST w nowych barwach , statki przewietrzyłeś Następnym razem będzie zyskowniej Gratuluję ''Nie.....u'' ..., ''M....a'' jest z Ciebie dumna Dziękuję za pozdrowienia
Miło popatrzeć jak znajome nicki pojawiają się w dziale ST Jak widać czasami warto puścić sondę na szaraka Gratuluję starcia Flota przewietrzona , drobne też wpadły, więc miłego przetopu i kolejnych również udanych lotów życzę! Pozdrawiam.
Widzę ciągle robisz przedświąteczne porządki ... Było 16 k % , było 23 k %, to teraz czas na 30 k % ? Kolejne ładne ST, obok którego nie da się 'przejść' obojętnie Gratuluję i korzystaj puki passa trwa
Cytat od Ray: „Gratuluje, ostanio masz niezłą passe, zysk kosmiczny ! obroncy SZO, bo widzę że się nie poddaje i odrazu odrabia straty edit. ciekawi mnie tylko z czego sie tak cieszy sojuszniczka ” Ciekawość to pierwszy stopień do piekła A tak poważnie to : Sojuszniczka zwyczajnie pogratulowała starcia, które jest warte gratulacji