Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Hmm im więcej masz, tym więcej potrzebujesz? Marudź, narzekaj bo widzę wychodzi Ci to na korzyść... Super! Ładny % i zysk też przyjemny nawet do podziału . Przetopu życzę i kolejnych udanych lotów . Obrońcy Sz.O.
A zaczęło się tak : <a href=SHUgVV35M_qwqnqnq.jpg Zaproponowałam co nie co , ale ... było za tanio Więc @RolnikSzukaZony postanowił poszukać sam! A kto szuka ten znajdzie Gratulacje! teraz już nie powinieneś narzekać Przetapiaj to co masz i szukaj dalej . Dziękuję za link, itd, itp.... Oczywiście zapraszam w swoje skromne progi bo przecież ... Rolnik KUPI DEUTER ...
Kolejne duże ST i pokaźny % Brawo, super , fajnie się bawicie Gratulacje za %, zysk , zgranie i cierpliwość Przetapiajcie i złomujcie - dla Jankiego Sz.O Btw. A to nasi Agresorzy tuż po ujrzeniu RW studentag_qwqrhnp.gif
Cytat od RolnikSzukaZony: „Shooker sz/o życzę, spoko z Ciebie gość jest ” Podpisuję się pod tymi słowami i się z nimi zgadzam Rolniku gratulacje Przyjemny zysk Ci wyszedł więc masz co przetapiać Wydatkuj to mądrze ( czyt. wydaj na ekstraktory ) Co byś nie męczył tak sąsiadów i sąsiadki
Bogatemu to i ... Złomuj, zbieraj, złomuj ... bo nigdy nie wiesz kiedy będę w potrzebie Super! Przy minimalnych stratach 'pół bańki' wpadło - nic tylko gratulować ... P.s. Dziękuję, dziękuję ....
Cierpliwość została wynagrodzona... Brawo, Brawo!! Gratulacje dla ekipy złomującej Super %, super zysk , super zgranie Szkoda, że zabrakło 'troszeczkę' do 1kk %, ale cóż nie można mieć wszystkiego Przetapiajcie! .giphy.gif P.s. Pewnie @RolnikSzukaZony kupi deuter
Jakieś takie marne te ST, takie nie w Twoim stylu No ale niech będą te gratulacje, za ten link ... Gratuluję ale popraw się bo ... Cię sprzedam ... hmm .... czy się sprzedam?
I nastała ciemność , gwiazdozbiór został rozbity ... Gratuluję % i zysku Stoczniowcy będą mieli troszkę pracy Ps. Jedno życzenie moje ... obiecuję wykorzystam je dobrze
Uuuu było czym kusić, ojj było Widzę starasz się ... ilość pc rośnie co mi się podoba I w końcu porządnie zatankowałeś Brawo Ty! A teraz ... idź na urlop, daj zarobić innym
Ulalal a @RolnikSzukaZony dalej męczy sąsiadów Gratuluję bo % i zysk przyjemny dla oka ale ... Dalej mnie nie zadowala ta ilość pc ... ciągle mało A o deuterze na 'minus' nawet nie wspomnę POPRAW SIĘ
Wow Rolnik w ACS-ie ... , ale końcu coś konkretnego, coś czego można pogratulować Gratuluję! % i zysk przyjemny ale ... ciągle masz mało pc Szybkiego przetopu życzę i kolejnych większych % Obrońcy Sz.O. Mini REKLAMA a55de8ec7ac5.jpg
Idź na urlop! Daj polatać i pohandlować inny Tobie już wystarczy A tak poważnie to: Gratuluję przyjemny czyścioch Ci się trafił Przetapiaj , handluj, złomuj . Dziękuję ''za'' i ''za''
Brawo! Bardzo ładny % i zysk wyciągnąłeś z tego bunkru Przetapiaj i szukaj kolejnych celi Gratuluję P.s. Nie kusić Rolnika tylko oddawać dobrowolnie, bo jak nie to przyleci i sam weźmie
Kolejny ACS w wykonaniu B-S - miło się ogląda takie sojuszowe akcje Gratuluję Top2! Zysk i % przyciąga oko Miłego przetapiania i kolejnych udanych lotów. Obrońcy