Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Metal mój - reszta Twoja i oboje jesteśmy zadowoleni Takim wiadomościami możesz mi zaśmiecać skrzynkę Miłego przetopu i ..... pamiętaj o potrzebujących .
A to Ci się trafił 'słitaśny' kąsek przy niedzieli % przyjemy, a o zysku nie wspomnę . Przetapiaj i złomuj tylko pamiętaj ... Inni też są potrzebujący więc się podziel Gratuluję i dziękuję za link!
W końcu coś większego udało Ci się trafić I troszkę piórek się posypało Gratuluję i czekam na kolejne linki .... Z większym % i zyskiem Obserwuj i złomuj, a ja pomyślę z deuterem ...
Dobra passa cały czas trwa Super %, super zysk , ale najbardziej 'superaśne' jest tankowanie Oby jak najwięcej takich! Gratuluję Czekam na kolejny link ...
Teraz już widać ,że ... Wiosna, wiosna ... wiosna ach to Ty ... W końcu @'Rolnik' robi to co do niego należy Gratuluję! , bardzo przyjemny zysk Stoczniowy będą mieli co robić Super! Btw. Teraz przez jakiś czas nie będziesz nażekał na brak deuteru
W końcu coś konkretnego ... Brawo Ty. % przyjemny, zysk też więc przetapiaj albo ... podziel się z potrzebującymi . pobranepn_qsprshp.png Btw. Kto następny?
Skromniutko jak na Twoją flotę i możliwości A i deuter jakoś tak nędznie Ale ... niech Ci będzie gratuluję I postaraj się o coś bardziej konkretnego! .