Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 295.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat: „ no i trzeba być do tyłu z postępem jak dalej pragniesz grać w OGame na smartfonie bo to przyszłość ” Ty za to chcesz w 2018 promować grę przeglądarkową. Faktycznie, przyszłość Naucz się czytać. Albo myśleć. Albo w sumie jedno i drugie. Nie wiem dlaczego mój swiat wg ciebie zatrzymał się na dawnej epoce,skoro to Ty chcesz promować grę, która oparta jest na mechanizmie modnym 10 lat temu. Mam dla Ciebie świetną propozycję. Może zacznij świadczyć usługi wysyłania telegramu? Poczta Polska b…
-
Cytat od FILU: „zapomniałem że @DUDEUSZ że streama czy kanały YT oraz inne reklamy w internecie nie sa wyświetlane na smartfonach No tak znalazł się mądry który nie doczytał w googlach mechanizmu i napisał ze smartfon rządzi ale mając tego twojego smartfona to juz sama "mieć go" to jest już coś co podniosło statystyki Ogame ty chyba nie wiesz że smartfony są już od kilku dobrych lat w codzienności i czyżby podniosło to o kilka kk userów chyba nie wiesz co piszesz smartfon to tylko narzędzie a co…
-
MNS [My Nie Spimy] vs.TOR [The Onion Recycler] 0 - 2516,45 % Zakończona
DUDEUSZ - - Wojny Dorado
PostJa tylko doprecyzuję, bo tu widzę spore nieporozumienie się wkradło. Acet to absolutna lama i nikt go w sojuszu nie lubi. O żadnym posiadaniu klasy nie ma tu absolutnie mowy. Trzymamy go tylko dlatego, że czasem recki pożyczy. Pozdrawiam.
-
Cytat od FILU: „@Starrk jesli to co piszesz ? Cytat od Starrk: „Gry przeglądarkowe to przeszłość i jakąkolwiek inwestycja w tę branżę to strata pieniędzy ” to zadam ci jedno ale to jedno bardzo ważna pytaie na które sobie też odpowiedz pesymistycznie - To co ty tu robisz ??? jak to przeszłość !!! śmieszy mnie takie hejtowanie czyichś postów lub tematów specjalnie założonych do dyskusji z graczami co chcą coś powiedzieć lub rozwinąć temat a zawsze znajdzie się taki co nic nie potrafi nic nie osią…
-
DUDEUSZ - - Wojny Dorado
PostW chwili gdy @Bulov zapytał nie minęło jeszcze 24h. W związku z tym nie wystawiliśmy RW bo nie mogliśmy. Teraz minęło 24 h, ale @Acetonitryl nie ma się czym chwalić xD
-
DUDEUSZ - - Wojny Dorado
PostBo zgodnie z regulaminem działu ST nie mamy do tego prawa.
-
DUDEUSZ - - Wojny Dorado
PostJa to tylko podsumuję tak: " Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje". I to niech będzie podsumowanie. Pozdrawiam @Billie the kid . HAIL MNS XD
-
MNS [My Nie Spimy] 892,56% vs. NW0 [New World Order] % - 329 % Zakończona
DUDEUSZ - - Wojny Dorado
PostXDDD Czy wy zrobiliscie sojusz, w którym nikt ze sobą nie rozmawia? xDD przecież DeeJay grał z malackiem w soju na izarze -> mieliście możliwość zweryfikowania WSZYSTKIEGO. Wróżę wielkie sukcesy jak tak dalej to będzie wyglądało No ale co ja tam mogę wiedzieć. HAIL MNS
-
DUDEUSZ - - Wojny Dorado
PostCytat od ukati: „Cytat od Acetonitryl: „Graty starć. Obrońcom SzO. No cóż, zgodnie z przewidywaniami 3 wojny na raz przerosło MNS (nie mam pewności czy jedna by nie przerosła). Przegrywają z sojuszem flotowym do 0, zaczęli przegrywać z sojuszem ekowców w którym są 2 góra 3 floty i zostało im zwycięstwo z sojuszem moonowek (bez obrazy dla nikogo ale umówmy się że wojna z inferno absolutnie była skazana na porażkę inferno). Myślę że komentować nie ma co. MNS się rozpada, połowa sojuszu dostała zło…
-
WujO [TOR] & masturbinho [TOR] & Dzion Rambo [TOR] & StoorM [TOR] vs. ROCK STAAAAR [BoSS] ~ 1458.22%
Post@..Raven.. a wpadaj, zapraszamy
-
DUDEUSZ - - Wojny Dorado
PostNie mam pojęcia, co ten typ napisał
-
@Chytry Plan "Uni jest bardzo młode, sytuacja zmienia się z dnia na dzień." "Przyznaj jednak, że doprowadzenie konta do takiego stanu, że po zezłomowaniu niemal do surowego eko wciąż się jest w jednocyfrowym top to duża sztuka." Nie widzisz tu sprzeczności? Uni ma MIESIĄC. Jaranie się topką po takim czasie ( i to w taki sposób, "hurr durr patrzcie jaki jestem wspaniały" ) nie ma absolutnie żadnego sensu. Ta topka absolutnie nic nie znaczy. A już na pewno po takim czasie. Więc skoro już pan Zepet…
-
W jego mniemaniu i tak pewnie tak naprawdę to on wygrał to starcie. Aktualizuj sygnaturkę panie Zepetow
-
Cytat od Cudaczek74: „Teraz ak szczerze ile czasu rocznie jesteś w grze bo to łatwiej policzyć pewnie jak to ile bierzesz urlopu. stawiam , że jesteś 15% w grze a reszta to urlopik ” No ale nawet jeśli by był- to co w tym złego? Po to jest ta funkcja. Nie każdy żyje tą grą, niektórzy robią jakieś inne ciekawe rzeczy
-
DUDEUSZ - - Wojny Dorado
Post"5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: Minimalny próg starcia: 40 %" Ja tu widzę zapis, że RW liczące się do wojny musi mieć minimum 40%. Nie zauważyłem za to zakazu atakowania poniżej tej wartości
-
DUDEUSZ - - Wojny Dorado
PostWiadomo, walić tych super pro emememsów co to im się wydaje że coś potrafią, ale wytłumaczcie mi proszę, w jaki sposób wlot w satki w trakcie wojny jest jakimś "nieczystym zagraniem". Wojna to wojna. Należy jak najbardziej zgnoić przeciwnika