Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 295.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• W pewnym tajemniczym miejscu na kompletnie nagim mężczyźnie wyrosło coś brzydkiego, się rozrastającego. Przechodząca kobieta zapłakała, ponieważ mężczyzna zbezcześcił ten tajemniczy zakątek i poszedł po kokainę, jednak rankiem zorientował się, że uchylone zostały drzwi, ale zdezorientowana niebieskooka sąsiadka będąca pod stołem przełknęła ślinę, gdy nagle usłyszała głos dobiegający z kibla. Postanowiła zażyć pigułkę LSD, lecz kontrabas, bo to właśnie on wydął przeszywający stęk, przeleciał nad …

• Gratki. Chrzciny bojowe masz Jagoda zaliczone Przetapiajcie i dawajcie naSTępne

• W pewnym tajemniczym miejscu na kompletnie nagim mężczyźnie wyrosło coś brzydkiego, się rozrastającego. Przechodząca kobieta zapłakała, ponieważ mężczyzna zbezcześcił ten tajemniczy zakątek i poszedł po kokainę, jednak rankiem zorientował się, że uchylone zostały drzwi, ale zdezorientowana niebieskooka sąsiadka będąca pod stołem przełknęła ślinę, gdy nagle usłyszała głos dobiegający z kibla. Postanowiła zażyć pigułkę LSD, lecz kontrabas, bo to właśnie on wydął przeszywający stęk, przeleciał nad …

• W pewnym tajemniczym miejscu na kompletnie nagim mężczyźnie wyrosło coś brzydkiego, się rozrastającego. Przechodząca kobieta zapłakała, ponieważ mężczyzna zbezcześcił ten tajemniczy zakątek i poszedł po kokainę, jednak rankiem zorientował się, że uchylone zostały drzwi, ale zdezorientowana niebieskooka sąsiadka będąca pod stołem przełknęła ślinę, gdy nagle usłyszała głos dobiegający z kibla. Postanowiła zażyć pigułkę LSD, lecz kontrabas, bo to właśnie on wydął przeszywający stęk, przeleciał nad

• W pewnym tajemniczym miejscu na kompletnie nagim mężczyźnie wyrosło coś brzydkiego, się rozrastającego. Przechodząca kobieta zapłakała, ponieważ mężczyzna zbezcześcił ten tajemniczy zakątek i poszedł po kokainę, jednak rankiem zorientował się, że uchylone zostały drzwi, ale zdezorientowana niebieskooka sąsiadka będąca pod stołem przełknęła ślinę, gdy nagle usłyszała głos dobiegający z kibla. Postanowiła zażyć pigułkę LSD, lecz kontrabas, bo to właśnie on wydął przeszywający

• Ale o co Ci chodzi? Obrońca chciał,żeby atakujący wyszli na remis , a on by wywachlował złom. Dogrania recków nie przewidziałeś (jakbyś przewidział to byś poderwał flotę),więc nie próbuj nam wmówić, że tego chciałeś. Liczyłeś na zysk i dobrze o tym wiesz.

• Cytat: „Zwycięzcą starcia jest ta strona, którą wskazuje wygenerowany przez grę raport.W sytuacji bitwy nierozstrzygniętej RW może zostać opublikowany przez stronę, która w wiadomości z gry ma mniejsze straty. Nie bierzemy pod uwagę zbiórki złomu czy faktu, że obrona w części się odbudowuje. ” Możemy zawołać @Toadie jak chcesz, niech ustali. Omawiane starcie: Kanade [TOR] & Nalewkus [TOR] vs. pekin [Cazador] ~ 1898.57% W sumie obrona @Toadie ,powiedz nam proszę,czy linkowane starcie jest ACSem,…

• To nie ma znaczenia. Zasady to zasady A zasady mają to do siebie, że nie wpływają na nie "dla mnie" i "moim zdaniem" :X Także śmigaj edytować nagłówek Gratki jeszcze raz, obrońcy SzO, i pozdrawiam cieplutko

• Cytat: „Bitwa zakończyła się remisem. Agresor stracił łącznie 221.492.000 jednostek. Obrońca stracił łącznie 177.090.000 jednostek. Na polu zniszczeń unosi się 133.300.500 metalu i 56.556.000 kryształu. ” Regulamin działu Starcia Tytanów a tam: Cytat: „Próg SOLO stosujemy gdy: - zwycięzcą jest pojedynczy agresor - zwycięzcą jest pojedynczy obrońca - zwycięzcą jest kilku połączonych agresorów przy czym dołączane floty nie przekraczają 5% wartości floty o największej wartości (w przeliczeniu na me…

• Graty, aczkolwiek to jest TOP 2 SOLO TOP 1 solo nieświadomie zrobił pekin jako że zwycięzcą jest pojedynczy obrońca. Just sayin'

• @up Natomiast pekin wyraził zgodę na wstawienie tego raportu przez @Kanade , także nie ma problemu Graty, kij ze stratami, ważne że pekin ma większe

• W pewnym tajemniczym miejscu na kompletnie nagim mężczyźnie wyrosło coś brzydkiego, się rozrastającego. Przechodząca kobieta zapłakała, ponieważ mężczyzna zbezcześcił ten tajemniczy zakątek i poszedł po kokainę, jednak rankiem zorientował się, że uchylone zostały drzwi, ale zdezorientowana niebieskooka sąsiadka będąca pod stołem przełknęła ślinę, gdy nagle usłyszała głos dobiegający z kibla. Postanowiła

• Cytat od pekin: „Co daje bez pomocy to by mogl poruszac palcem w bucie najwyzej kupa ave a sami to nie bo top spadnie lubicie kazdemu dogryzac tak nie przystoi dobrym graczom. ” Problem, bo odbudowaliśmy sojusznika Fakt, powinniśmy mu jeszcze recki skontrować [ciach] _____ Graty Administrator Forum Toadie:Offtop usuwam

• W pewnym tajemniczym miejscu na kompletnie nagim mężczyźnie wyrosło coś brzydkiego się rozrastającego. Przechodząca kobieta zapłakała, ponieważ mężczyzna zbezcześcił ten tajemniczy zakątek, i poszedł po kokainę, jednak rankiem zorientował się, że uchylone zostały drzwi

• W pewnym tajemniczym miejscu na kompletnie nagim mężczyźnie wyrosło coś brzydkiego się rozrastającego. Przechodząca kobieta zapłakała, ponieważ mężczyzna zbezcześcił ten tajemniczy zakątek, i poszedł po kokainę, jednak rankiem zorientował się,

• W pewnym tajemniczym miejscu na kompletnie nagim mężczyźnie wyrosło coś brzydkiego się rozrastającego. Przechodząca kobieta zapłakała, ponieważ mężczyzna zbezcześcił ten tajemniczy zakątek, i poszedł po

• Cytat od Nathaniell: „Pojawiła się ankieta na temat nowego uni Europa..Do wyboru tylko prędkość florty x3 x4 x5..szybkie uni na zime dla tych co mają czas siedzieć..ehh szkoda.Czekam na calkowicie nowe x1.. ” "Dla tych co mają czas siedzieć" i "czekam na x1" Jedno drugiemu przeczy. X1 pożera znaaaaaaaacznie więcej czasu

• Słabo Haven. Albo realne życie, albo Ogame. Nie można mieć dwóch Gratki/ SzO !

• Cytat: „Ale pojawiające się posty typu przeżytek i koniec to po co się wysilać i pisać takie rzeczy jak gra na przymus nikogo tu nie trzyma. ” Czy ty gdzieś widzisz z mojej strony posty tego typu? Od jakichś 5 postów wmawiasz mi rzeczy, których nie powiedziałem. - Gram w to jak większośç graczy z sentymentu bardziej. Graczy ubywa. W każdej grze ubywa. To nie problem. Problem taki,że obecny mechanizm rozgrywki nie przyciąga nowych graczy. I więcej ubywa niż przybywa -> mamy ujemny bilans. No ale …