Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 990.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Znani i lubiani ludzie

Thorgoth - - Nauka

Aktor, ikona popkultury. Znany głównie z 2 ról (o których każdy słyszał) odległych o blisko 2 dekady. Jego image z nowszej roli kłóci się dość mocno z tym kim jest w życiu prywatnym.

• Znani i lubiani ludzie

Thorgoth - - Nauka

Tony Halik

• Sportowy

Thorgoth - - Sport

Jakaś podpowiedź?

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

I skończyło się dobrze. 80K ojro to powiedzmy sobie szczerze bardzo łagodna kara.

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Co racja to racja, wymagać od nich przynajmniej powalczenia trzeba. Dobrze że zaczynamy z Lokeren u siebie. Zwycięstwo na rozpęd i będzie ogień.

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Obiektywnie: drużyny niemedialne ale grupa do powalczenia. Nie można popadać w hurraoptymizm i machać szabelką - Trabzon i Metalist to jednak dużo bogatsze firmy, Lokeren na naszym poziomie finansowym ale z mocniejszej sportowo ligi. Równie dobrze możemy od wszystkich zebrać w czapkę. Ale czuję że ta drużyna ma moc. Będzie dobrze.

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

(Ukryta treść) Grupa marzeń: FC Kopenhaga, Celtic FC, Legia, HJK Helsinki - w takiej można robić gangbangi ale cuda się nie zdarzają. Pierwszy koszyk niezbyt przyjazny, oprócz Kopenhagi, Metalista w rozsypce i przereklamowanego Salzburga. Od reszty raczej oklep. Druga to takie solidne średniaki, poprzetykane prawdziwkami typu Celtic. Greckie drużyny są w kryzysie, Sparta Praga już nie jest tak silna jak kilka lat temu. Da się powalczyć, oby tylko Niemców nie trafić. No i Turasów. W ostatnim kosz…

• Liga typerów - dyskusje

Thorgoth - - Piłka Nożna

Kolego @sandacz123 typujesz mecze które się już odbyły

• Wasze ulubione seriale

Thorgoth - - Muzyka i Film

Sjuts skończyły się na Kill Em All'u pierwszym sezonie. Serial miał potencjał, głównie dzięki doskonałej kreacji Harvey'a i Donny ale został koncertowo położony przez scenarzystów. Wątek prawniczy stał się tak absurdalnie głupi jak wątek medyczny w ostatnich sezonach House'a, zresztą relacja Harveya z Jessiką to chamska zrzynka relacji kulawy doktorek - ordynatorka Cuddy. Louis Litt też był jak sól, w małych dawkach w pierwszym sezonie dodawał smaku, w kolejnym zaczęli go eksploatować ponad miar…

Thorgoth - - Piłka Nożna

Cytat od Mati: „Albo patrzymy na to co było na boisku albo na to jaki oficjalnie był wynik meczu.” Problem polega na tym, że teraz weryfikacja przy stoliku nastąpiła szybko, a może się zdarzyć sytuacja gdy nastąpi w grudniu popołudniu. Mimo wszystko proponuje - jeśli sędzia nie odgwizdał walkowera to liczymy wynik z boiska.

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Bronie jej bo jaskiniowe są okrzyki: baba! wszystko przez babę! Ofc można się do niej przyczepić że nie interweniowała w czasie meczu ale powiedzmy sobie szczerze że wymaga to złej woli - mogła zakładać że jeśli ktoś inny zgłaszał zawodników to zrobił to dobrze. Nikt nie jest w stanie kontrolować wszystkiego i zawsze. To trochę tak jakby winić Łukasza Brozia za to że Legia nie wykorzystała 2 karnych a to on jest jednym z ludzi do nich wyznaczonych. Przy odrobinie złej woli można, ale po co? Najw…

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

W każdej firmie w której pracowałem (w Legii przypuszczam też) pracownicy nie wyznaczają sobie sami zakresu obowiązków. Z tego płynie konkretny wniosek dotyczący odpowiedzialności za to co się stało. Obarczanie winą Ostrowskiej za to że prezes komu innemu zlecił wykonanie protokołu A na mecz pucharowy jest objawem dla mnie ciężko zrozumiałym.

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Jej obowiązkiem jest to co zleci jej przełożony. Przełożony zlecił zgłoszenie tego konkretnego protokołu Ebebenge, bo typ jest lepszy z inglisza i ma w obowiązki wpisane sprawunki międzynarodowe. Jeśli koniecznie trzeba kogoś wskazać paluchem jako winnego to tym kimś jest osoba układająca te klocki czyli Boguś. On zatrudniał Martę, Dominika, pion sportowy i on powinien wziąć to na klatę - co zresztą uczynił. Teraz jego zadaniem jest zadbać by coś takiego nie wydarzyło się w przyszłości. Spalenie…

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Cytat od Philip: „konkretnie pani kierownik Marty Ostrowskiej, która jak to niestety często w Polsce bywa, zgarniała bardzo przyzwoite pieniądze za nicnierobienie” Nie znam się to się wypowiem? Akurat tzw. "protokół A" z listą 25 zgłoszonych do rundy zawodników wypełniał i przesyłał Dominik E. który robił to na polecenie Leśnego. Kierownik drużyny jest za krótki żeby samemu sobie wyznaczać zadania w klubie. Besides, szukanie kozła ofiarnego teraz jest prostackie.

Thorgoth - - Piłka Nożna

Ja uważam inaczej. Powinien być uwzględniony wynik z boiska. To jest "liga typerów" a nie "liga zielonego stoliczka uefa". Wyobraźcie sobie teraz że UEFA po sezonie zweryfikuje jeszcze jakiś mecz, wtedy będziemy wyniki całej ligi weryfikować? Piszę to z pełną świadomością że dla mnie lepsza byłaby propozycja Gootka bo typowałem remis.

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

A Celtic wylosował Maribor. Nawet nie wiem jak skomentować całokształt sytuacji. Totalny opad szczęki. PS Kowal prorokiem. Zostaliśmy zgwałceni.

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Bajkowy wieczór. Kiedy ostatnio polska drużyna wycierała podłogę ekipą klasy Celticu? Niezależnie od słabości rywali - jest pięknie. Zgadzam się z Karlikiem, opcje na S są najgorsze. Złe będzie też wylosowanie Cypryjczyków, mimo że ich liga spada na ryj to nie jest dobra pora roku aby się z nimi mierzyć. BATE lub Bułgarzy rywalem optymalnym. Trzymajmy kciuki.

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Wygląda na to że rozstawieni nie będziemy. A na Maribor moglibyśmy trafić jeśli będą rozstawieni, największą gwiazdą jest tam Marko Suler. Z całą pewnością są do ogrania.

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

A ja bym nie chciał. Rumuni to klasowy zespół i równie dobrze możemy od nich lepiej zebrać w czapkę niż rok temu. Trochę denerwuje mnie miesiączka emocjonalna dziennikarzy i części kibiców. Legia nie jest ani super słaba jak pisali po St Pats ani super potężna jak piszą teraz. Jesteśmy w miejscu w którym jesteśmy i nie jest to pozycja umożliwiająca patrzenie na wszystkich wokoło z góry. Pisanie że z Celtikiem mogło być 6:1 jest literaturą romantyczną. Prawda jest taka, że gdyby Ivica wykorzystał…

• Legia Warszawa

Thorgoth - - Piłka Nożna

Dobra, to mam prośbę o rozpisanie potencjalnych uczestników IV rundy. Wiem że google nie gryzie ale mój mózg dziś ma wolne