Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 981-990 z 990.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Filmowa Foto-Zagadka
PostCytat: „Nowy Lepszy Jacina napisał(a) Zagadka: Szpieg, detektyw, golfiarz, głowa rodziny, amigo, pisarz... wszystko z dużym przymrużeniem oka. ” Chevy Chase, właśc. Cornelius Crane Chase 1weupdate.jpg Zagadka: Ratował małą Elorę, zdobywał kosmos, walczył razem z gościem przebranym za rudzika a nawet grał u samego Olivera Stone'a kultowego narkomana
-
Filmowa Foto-Zagadka
Post@burdhard - foto w odpowiedzi, na tym cały myk polega Zagadka: kusiła wampirów złotymi loczkami, uwodziła fruwającego na nitkach, za noc spędzoną z chłopakiem spotkała ją kara ... i ścieli ją razem z Ludwikiem, a ona wciąż taka młodziutka
-
Filmowa Foto-Zagadka
PostDemi Moore - G.I.Jane, Szkarłatna litera, Niemoralna propozycja, Streaptease demi-moore-400-030807.jpg Zagadka: najpierw twierdził, że możesz połknąć pół litra krwi, zanim zachorujesz, potem blond piękność zabierała mu miliony, był królem a nawet magikiem
-
Filmowa Foto-Zagadka
PostMel Gibson - filmy to Ptaszek na uwięzi, Zabójcza Broń, Patriota, a postrzelony był w minimum 10 filmach mel_gibson_braveheart.jpg Zagadka: grał bardzo znanego magika, bardzo znanego aktora, twórce pop-artu, transwestytę na pustyni, ale w najlepszej roli był facetem szukającym mordercy żony, którego pamięcią były tatuaże i zdjęcia polaroidem.
-
Nowe Filmy
PostObejrzałem właśnie Ciekawy przypadek Benjamina Buttona (The Curious Case of Benjamin Button). Jeden z lepszych obrazów jakie ostatnio widziałem, choć niepozbawiony wad. Scenariusz powstał na podstawie noweli Francisa Scotta Fitzgeralda. Opowiada o człowieku, który urodził się jako 80-latek, i z biegiem czasu zamiast się starzeć - młodniał. Film jest w rzeczy gruncie jedną hipnotyczną i nastrojową opowieścią o śmierci. Plus Brad Pitt od seniora do nastolatka. Moim zdaniem warto.
-
TS Wisła Kraków.
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostCytat: „m954 napisał(a) Teraz zastanawiam się tylko jakbyś Ty postąpił gdyby jednym z powodów porażki były rażące błędy sędziego ??:P ” Jeżeli błędy sędziego w meczu Śląsk - Wisła były dla Ciebie rażące, to znaczy że nie widziałeś nigdy wypaczonego meczu. Wisła umoczyła, bo grała marnie, gdyby cały mecz chciało im się grać, to sędzia mógłby co najwyżej uszami zaklaskać.
-
TS Wisła Kraków.
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostJak ja lubię takie jęki i kwęki. Że sędzia był niedobry, graliśmy pod wiatr, a piłka była źle napompowana A kto bronił piłkarzom Wisły normalnie grać przez pierwsze 75 minut meczu? W końcówce pokazali o ile byli piłkarsko lepsi, mając miażdżącą przewagę bez 2 graczy. Jako kibić Legii powiem tyle: kartki dla Sobolewskiego były od czapy, ale Baszczyński za taką wiązankę zobaczył jak najbardziej słuszną czerwień.
-
Ja ostatnio przeczytałem naszą rodzimą sagę fantasy o Mordimerze Madderdinie autorstwa Jacka Piekary. I cóż mogę rzec? Że zdecydowanie polecam. To nie jest typowe, popularne fantasy. Nie ma tu smoków, szlachetnych elfów, dzielnych wojowników ani księżniczek niezwykłej urody. Nie ma nieskalanych złem serc i dobra, które w ostatnim rozdziale zwycięża nad siłami mroku. Nie ma magicznych mieczy, pierścieni i legendarnych koron dawnych władców. Świat przedstawiony w książce to alternatywne, europejsk…
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostSektorówka z panoramą zniszczonej Wawy nieprawdopodobną wsią zaleciała. I potwornym kompleksem niższości. Śmieszne, że Lechici ostatnio się napinali, że u nich nowe idzie, że takiego poziomu jeszcze nie było. 100% racji. Takiego dna nie było. Chyba.