Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 861-880 z 990.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostCytat od Kar(L)ik: „UUU Madej to chyba już jakiś czas siedzi sobie w Portugalii coś nie jesteśmy na czasie. ” Mówimy o czasie jak Smoliński grał w ŁKS. Coś nie jesteśmy w formie intelektualnej
-
Liga typerów - dyskusje
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostCytat od Dark Wolf: „Jak już mówiłem Ekstraklasa była najmniej chcianą ligą z tych 4 wybranych. ” Jeżeli można to poproszę modka o dodanie ankiety z pytaniem: Którą ligę najchętniej widziałbyś w Lidze Typerów? z możliwymi odpowiedziami: - Polską - Angielską - Hiszpańską - Włoską - Niemiecką Aż sam jestem ciekaw wyników.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostCytat od Kar(L)ik: „Smoliński to środkowy pomocnik tyle, że częściej wystawiają go trenerzy na lewym skrzydle ” Tja, a Tejksiur to bramkarz, tyle że częściej trenerzy wystawiają go w napadzie Nie, Smoliński ukształtował się jako piłkarz na pozycji lewego pomocnika, jako lewy pomocnik zagrał 90% meczy w karierze, i to jest jego wyjściowa pozycja. Cytat od Kar(L)ik: „ ale np. w ŁKS grał jako rozgrywający. ” Bo na lewą pomoc akurat mieli Madeja. Cytat od Kar(L)ik: „ Roger swoją grą raczej nie oczar…
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostRoger gra właśnie po to, żeby go ktoś kupił. Poza tym nie jest aż tak tragicznie, a jak jest, to Urban go ściąga z boiska. Smoliński to lewy pomocnik. Jest i starszy i gorszy od Rybusa, więc naprawdę nie widzę powodów (oprócz kibicowskich - nasz ziom, legionista, prawie wychowanek, ura-bura) by go na siłę upychać gdzieś w składzie.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostKtóry klub na świecie nie ma wpadek? Legia nie ma na tyle mocnego składu, żeby wygrywać bez wpadek.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
Postad 1. Wisła i Lech z mocniejszymi składami też mają wianuszek takich wpadek. Fabio Capello gdyby objął Legię też miałby takie wpadki, z pustego i Salomon nie naleje. ad 2. O czym to niby ma przesądzać? A Pep Guardiola jakie miał doświadczenie przed objęciem Barcy?
-
Liga typerów - dyskusje
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostJa też jestem za układem każdorazowo ekstraklasa +1 liga zagraniczna. Pytanie czy w takim układzie Dark Wolf nie będzie miał za dużo roboty?
-
Mecz mi się nawet podobał, choć akurat Ludwikiem Urbaniakiem bym się zbytnio nie podniecał. Może być z niego kawał fajnego piłkarza, fajną bramkę sieknął, widać że na codzień gra w dobrej lidze i... tyle. Zobaczymy co pokaże dalej. Za to znając nasze media jutro zacznie się szał i zbiorowa masturbacja na miarę Kubicy, Małysza czy kogo tam jeszcze. Niestety, widzę ogromny problem, nazywa się Krzynówek. Ten pan mimo zaszczytnej przeszłości zaczyna odstawać poziomem coraz drastyczniej. Przed nami s…
-
Cytat od Stefanek55: „ czlowieku wyluzuj wolf uznaj mu 6 pkt nie zlamal zasady nie zmienil zadnego wyniku jakiego mial przed edycja! ” Mi też wydaje się że nie zmienił, ale to nie o to chodzi. Chodzi o zasadę - jak przyjmiemy że wolno edytować i edity będą u powiedzmy 20 graczy, to tak sprawdzisz czy ktoś wyników nie poprawił? Będziesz każdemu screena strzelał przed wynikiem? A potem się znajdzie ktoś ze screenami robionymi w photoshopie, albo jakieś inne kombinacje będą odchodzić, zaczną się kł…
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostMecz jakiś taki piaszczysty, nie podobał mi się. Legia miała przewagę, zdominowała grę, i w końcu wsadziła bramkę, żeby było śmiesznie z najtrudniejszej okazji jakie sobie stworzyła. Za tydzień przyjeżdża potężna Cracovia na Łazienkowską, więc jest szansa, że może wreszcie Mięciel coś wsadzi i się odblokuje.
-
Liga typerów - dyskusje
Thorgoth - - Piłka Nożna
Post.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostNa 10 meczów większość byśmy przegrali. Lech zresztą też. What's the point?
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostŻeby kogoś kupić, trzeba kogoś sprzedać - dlatego grają panowie R. Life is brutal, a klub musi na siebie zarobić. Ja nie twierdze że Urban jest trenerem doskonałym - bo robi błędy i to całkiem sporo. Jego maniera publicznego obmawiania zawodników mnie też drażni, choć akurat Paluchowskiemu to wyjdzie na dobre. Grosickiego, Janiaka czy Korzyma nikt publicznie nie sprowadził na ziemie i się rozmienili na drobne. Tak czy owak gdyby klub pozbył się Urbana to bardzo szybko pożałowałby tej decyzji. Na…
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostPo meczu oprócz niedosytu mam deja-vu. Znów mecz z przewagą gospodarzy, znów zakończony remisem, znów bramka dla gości dość dyskusyjna, znów golkiper zatrzymuje miejscowych napastników. Czyli lustrzane odbicie meczu w Kopenhadze. Ogólnie Legia i Broendby to zespoły grające w piłkę na jednakowym poziomie i awansować mógł każdy. Awansowali Duńczycy - i trudno, wypada pogratulować i skupić się na lidze. To przykre, ale pora odłożyć szabelkę i spojrzeć prawdzie w oczy; taki właśnie jest właśnie nasz…
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostTrochę jednostronnie na to patrzycie. Urban nie tyle "daje odpocząć" co próbuje ograć, otrzaskać z reżimem meczowym w miarę szeroką kadrę. Za chwile okaże się, że któryś gwiazdor się połamie na treningu, i wtedy będzie można go zastąpić w miarę bezboleśnie ogranym zawodnikiem, a nie świeżakiem który pierwszy raz w sezonie trawę wącha.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostCytat od Kar(L)ik: „ Legia gra kombinacyjnie do momentu strzelanie bramki Potem w każdym meczu cofa się i liczy na grę z kontry i tu jest największy błąd ” Akurat z miedziakami jak na złość było odwrotnie, tzn najciekawsze kombinacje zaczęły odchodzić po pierwszej bramce. Ale co do samej zasady zasady masz racje - minimalizm u wszystkich polskich drużyn poraża.
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostCytat od dziób: „To nie był dobry mecz Legii. ” Strach pomyśleć jakie będą reakcje jak Legia przegra, skoro po 4:0 z niezłym Zagłębiem jest marudzenie i jęki. Jak taki Manchester wygra z beniaminkiem 4:0, to nawet przy 4 słupkach i przestrzelonym karnym przeciwnika jest euforia i święto. U nas tylko narzekanie - witamy w Polsce. Odnośnie meczu jedna uwaga; od wielu lat taktyką polskich drużyn polega na graniu górnych piłek na aferę. Legia pod wodzą Urbana zaczyna grać kombinacyjnie, po ziemi. Id…
-
Legia Warszawa
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostInternetowe wydanie tygodnika „The Copenhagen Post” rzuca nowe światło na wczorajszy mecz Legii z Brøndby. Serwis skupia się na ofierze duńskich chuliganów – 36-latku, który jest w krytycznym stanie. Ani słowa nie ma o... chuliganach Legii. Mężczyzna w wieku 36 lat, który przyszedł na mecz pucharowy z 8-letnim synkiem, jest w krytycznym, ale stabilnym stanie. Został trafiony ogniem rzymskim odpalonym z trybuny dopingujących kibiców. Według relacji „The Copenhagen Post” petarda rozerwała mu żołąd…
-
TS Wisła Kraków.
Thorgoth - - Piłka Nożna
PostMam gorzką satysfakcje że dokładnie przewidziałem jak ten mecz będzie wyglądał, nawet w tym temacie o tym pisałem. Cytat od Y2K: „ za rok znowu spróbujemy ” Obawiam się, że niekoniecznie. Boguś Cupiał. w nerw wpadł, i jeśli nawet Wisły nie opuści to ponoć ma wystawić na listę transferową wszystkich oprócz Sobolewskiego i młodych. /a co to? przestępca jakiś? tortoise