Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 377.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Graczy Statki wyczajone na fali, lecące na stacjonuj - szczęśliwie dla mnie nieodebrane W ostatnim temacie wkradł się błąd - pozdrowienia dla Najlepszego Lotnika @Darkstorm^, Najlepszego Górnika @Diakon1975, całego sojuszu BoD oraz sojuszu z uni Xanthus Dnia 18-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tabasko [BoD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 35.000 Mały transporter 2.000 Niszczyciel 2.000 ________________________________________…
-
Witam Graczy ST dzięki Stypi, który dał cynk że coś sobie lata i niedługo ląduje Mimo że wlot nie nastąpił sekundę po lądowaniu obrońcy, ani też przez długi czas po nim ( ) to jednak wystarczyło żeby zaopiekować się statkami Pozdrowienia dla emeryta @Darkstorm^, młodzieńca @Diakon1975, żółtych stworów @Katakuri, @orok i @buleon, obecnego sojuszu BoD i sojuszu z uni Xanthus Obrońcy SzO i wszystkim wesołych świąt Dnia 17-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tabasko [BoD…
-
Witam Graczy Ledwo ponad progiem ale i tak mnie cieszy Życzeń się nie wypowiada ale mimo wszystko chcę aby @Darkstorm^ nabrał więcej optymizmu a @Diakon1975owi B8 za pożyczone recki Laugh - zobaczymy po weekendzie Pozdrawiam całe uni dorado i xanthus No i Dnia 06-12-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tabasko [BoD] ________________________________________________ Krążownik 190 Niszczyciel 500 Lekki myśliwiec 64.000 Duży transporter 800 __________________________________…
-
#14 Acetonitryl [TOR] vs. GasZepetow [MNS] ~ 1062.85% TOP 1 Dorado - DO WOJNY + Bonusy
Ecc0 - - Starcia Dorado
PostJak to mówi klasyk: "Był taki huk, że aż mnie sciągło z tapczana" Gratuluję wlotu i dofarmów - zysk w sam raz żeby dospawać trochę statków A mimo że do obrońcy nie pałam sympatią to SzO.