Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 416.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Bry, Pozdro Sojusz, Max i Bunny [url]https://www.youtube.com/watch?v=JxEiIeoet6Q[/url] Dnia 25-04-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Relentless One [TIME] ________________________________________________ Okręt wojenny 53.708 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Hesmooth ________________________________________________ Mały transporter 88.735 Duży transporter 23.943 Lekki myśliwiec 10.741 Ciężki myśliwiec 900 Krążownik 124 Okręt wojenny 418 State…
-
Gonzo [T R] & Szutruk-Nahhunte [T R] & giker [T R] vs. HeadHunter [GORNICY] ~ 273823.46% TOP1 SOLO
PostCytat od Gonzo: „Cytat od BonDziorno: „A ple ple ple ” Wytłumaczę ci może kiedyś zrozumiesz a edukować warto. Windows lub mac os maja wbudowane narzędzia do nagrywania ekranu. Żadne wtyczki po prostu wbudowany ficzer który nagrywa cały ekran. OGame nie zabrania nagrywać ekranu. Falangi nie odświeża się przez odświeżanie strony a klikanie guziczka. Nie potrzeba dwóch okien przeglądarki bo na jednym widać i stacje i czas ale nawet jak nie potrafisz tego ogarnąć to na jednym ekranie możesz ustawić …
-
Gonzo [T R] & Szutruk-Nahhunte [T R] & giker [T R] vs. HeadHunter [GORNICY] ~ 273823.46% TOP1 SOLO
PostGonza pytaj, podklei Ci od ręki. bunny powinien mieć tez gdzieś link do skryptu na aktywki i auto ekspy jakbyś potrzebował. Tylko zapewne Ci powiedzą ze nie maja albo coś s tym stylu. Ale możesz spróbować
-
szybko straciles cos punkty hahaha -1 500 000 YeahBunny T R +1 528 950 mieciu oddam kolege Gonzo stuknal wiele miesiecy temu, wiec postanowiles wspanialomyslnie przeslac mu datki na nowe GS ktore tez nawet raczyles mu sprzedac? Z wami trzeba krotko i bez emocji. Wy pisaliscie tickety, tu tez napisza niejeden. BAWIMY SIE DALEJ konto Gonzo oddam [T R] vs. mieciu oddam ~ 4923.21% zapodaj.net/95bc255d1c893.jpg.html pozdrawiam srodkowym palcem
-
Postbrak zlomu dotychczas jest juz jakas forma zmadrzenia kiedys latwiej Wam to przychodzilo.
-
Postno wlasnie kurde zaluje ze bylem na urlopie... z soboty na niedziele tak dlugo farmilem krasnoluda, ze pol niedzieli bylem nieprzytomny i flota na sztucznych aktywkach latala. A ze giker sie dostawil mi uklad obok to musialem zapiac urlop sie wyspac. Bo w moim wypadku zostawic konto na dluzej niz 3h = zlom totalny i top1 swiat i okolice i o to jest ta sraczka z tym ufs Zwlaszcza ze pogratulowalem, a jak zwykle dostaje od TR miesem - widac to jedyne co im pozostaje w moja strone... Przyjdzie szut…
-
PostZ ciekawości- jak próbowaliście bronić headzika? Obrona miała chyba sporo czasu na raki? TR już kilka razy myliło się co do rakow. spadak jakiś coś było próbowane? Postraszono? Wiadomo atakujący majstersztyk odstawił, ale można tez pewnie było coś zrobić...
-
Bry, Akcja typowy wiking... postawiony moon i sobie w pracy siedze... tp dopiero sie robi. Floty jeszcze brak, tylko sura z mt. I obronca leci na mnie... Do wlotu 50sek. No to szybko podnosze flote, szybko anty tp i lot kontra. Na lot bylo po przeklianiu okolo 13min pod fala widoczne, to w gre tylko szybka flota. Grunt ze na plus w zniszczonych [url]https://www.youtube.com/watch?v=E1OjQ_3kh4A[/url] Pozdro TIME, Maximus i Cupid! Dnia 16-04-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Rele…
-
dzialaj poki co ja za konsola
-
Hej ho! Starcia nie byloby gdyby nie sondy Ma(TRI)xa, one uratowaly bilans sil tutaj. Pozdro TIME i Cupid! I oczywiscie dla Uszatego! Cel stal sobie tak juz troszke chyba.. sz/o tam! [url]https://www.youtube.com/watch?v=SgTQpE2k8wY[/url] Dnia 14-04-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Relentless One [TIME] ________________________________________________ Pancernik 101.012 _________________________________________ Agresor The Matrix [Zubr] _________________________________________…
-
Cytat od ZDOBYWCA1: „Gratuluje, choć Qdark'a lubie bo w porządku z niego gracz to niezmiernie mnie cieszy takie ST/RW gdyż jest zrobione na Odkrywcy, przez tą rangę kończę grę, gdyż dla mnie Ogame skończyło się wraz z wprowadzeniem jej, teraz każdy może być topowym graczem wysyłając ciągle po 7 ekspedycji gracze są zadowoleni bo nie muszą się namęczyć aby mieć dużo "cyferkóf" GF jest zadowolone bo więcej ludzie siedzą bo przecież trzeba je co godzinę wysłać, także ten tego prawie wszyscy są zado…
-
Witam po raz kolejny dziś! Pozdrawiam Królika jeszcze mocniej niż wcześniej! Ale teraz też sojusz TIME, oraz Maximusa wraz z Cupidem P.S. Bunny tak kwestie GO mam za soba Pora na Twoje slowa, bo do innych pyskujesz, a wraz z banem zniknales [url]https://www.youtube.com/watch?v=LcuIyGefjfA[/url] Dnia 11-04-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Relentless One [TIME] ________________________________________________ Pancernik 100.936 _________________________________________ Obrońca S…
-
Witam, Farming dzisiejszy! Siadło, bo zawsze obrońca 25h na dobe siedzi. Pozdro i bawimy sie dalej. Starcia wszystkie dedykuje mojemu przyjacielowi Krolikowi! [url]https://www.youtube.com/watch?v=kQ5ASHpdRC0[/url] #1 Dnia 11-04-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Relentless One [TIME] ________________________________________________ Pancernik 35.000 _________________________________________ Obrońca Marcus Tyranus ________________________________________________ Mały transporter …