Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 416.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kolejne jakieś. Pozdro sojusz + TIME z Fenrir youtube.com/watch?v=0lBjcaMokv…GT4hCGfufNX0yag&index=121 Dnia 07-01-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Relentless One [NMT] ________________________________________________ Pancernik 140.204 _________________________________________ Obrońca misiak ________________________________________________ Mały transporter 31.621 Duży transporter 23.915 Lekki myśliwiec 8.052 Ciężki myśliwiec 5.008 Krążownik 2.183 Okręt wojenny 870 Statek kolon…
-
Też podkleje coś, a co tam. Pozdro sojusz i pozdro TIME z Fenrira youtube.com/watch?v=m03Y0HqqAag Strzelamy strzelamy! Dnia 06-01-2021 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Relentless One [NMT] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 546.979 Ciężki myśliwiec 7.081 Krążownik 121.025 Okręt wojenny 23.243 Pancernik 113.444 Mały transporter 33.496 _________________________________________ Obrońca Cater_oddam [EIR] ________________________________________________ Ma…
-
graty siadlo Wam ladnie... w tajemnicy az do konca
-
Jak to jest ze gdzie sie nie patrzy to Bunny i Rosol macie z kims spine chociaz jak walczycie z krzywymi akcjami no to ok, w porzadku! starcie oczywiscie nalezy do dziwnych. Bombki nic nie dajace w walce vs statki dorzucone na mase, bo sila ognia to sila ognia... Ryzyko przepalenia, czas... a szkoda gadac, widac od reki ze dziwne Pozdro spoza ogame tymczasowo
-
Ja tam w te zaczepki się nie wdaje. Głosuje na Bunnyego. Top1 ST i pkt. Mimo wszystko. A co do zaczepki na mój temat. Teraz na przestrzeni czasu patrze na to inaczej. Miałem totalnie zły mindset na tym uni. Grałem toksycznie, tak się zachowywałem. Kont nie komentuje, wszystko żeby zasłużyć na to co miało miejsce. Mega dobrym posunięciem było opuszczenie uni i zmiana klimatu. Poszedłem na inne gdzie sytuacja się zmieniła bardzo. Wszystkim serdecznie za gre na Fenku dziękuje. Zwłaszcza dominatorow…
-
Cytat od Vendetta12: „Cytat od RelentlessOne: „no to uni mi ladnie poszlo Pershing szybko odszedl, raczej nie. Moja propozycja to... a mozna siebie samego?! \20 STR" ” Krulu @RelentlessOne - ty juz zostales nominowany na uni Fenrir. Zgloszenie relka na uFenrir zobaczcie sobie jak Relek gral - a moze nadal gra na pewno zasluguje na "jakies" wyroznienie ” Pajacerka przychodzisz smiecisz.
-
Trzymajcie się mimo wszystkich spin i kwasów szacun za to jak zagraliście. Pozdrawiam
-
Przecież wiadomo ze już z beka pisze to Road To Luzino!
-
Co to za spina?! Porządek trzeba zrobić? Bunny jak zdrowie? ten sam stary kotlet odgrzewany :p Daniel pada, Bunny jara się i uni się wyzywa, a time nikt nie łapie i tylko się pyskówka nakręca. Pozdro z innych światów.
-
Niby nie lata sie po pijaku, ale no tu siadlo. I to kilka razy Pozdro GRUPA, dominacja TRWA! [url]https://www.youtube.com/watch?v=-3P2USPFDcE[/url] Dnia 09-08-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Slowik z Pruszkowa [GRUPA] ________________________________________________ Krążownik 155.356 Okręt wojenny 100.857 Pancernik 120.758 Duży transporter 1 _________________________________________ Obrońca Lordzik [OGA] ________________________________________________ Mały transporter 137.7…
-
Elo! Taka posucha ze i 3000% nie na piratach cieszy... Pozdro GRUPA [url]https://www.youtube.com/watch?v=D4hAVemuQXY[/url] Dnia 08-08-2020 01:05:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Slowik z Pruszkowa [GRUPA] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca koral [IRON] ________________________________________________ Mały transporter 1.118 Duży transporter 1.460 Lekki myśliwiec 30 Krążownik 935 Okręt wojenny 3.235 …
-
Witam, dzisiejszej nocy fury jezdzily i strzelaly, ale bez wiekszego polotu... 50gs w piach. Ale potem 2 flotki staly na 1sza lot solo, na 2ga juz zawolany kolega Nicollo, chyba z wloskiej mafii. Postrzelali, wyjasnili. Obronca nie zmarl, szanuje to i pozdrawiam! P.S. nie psujemy moonów Usiemu! bo można kuku potem mieć! Pozdro GRUPA, dominacja trwa! [url][url]https://www.youtube.…=hPNBoL08tYI&[/url][/url] 1# Dnia 29-07-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Niccolo Machiavelli [TTG…
-
A królik swoje ale Max mówiłem tez puszczaj pilota i nie ufaj takim ludziom bo Ci zawija temat. Nie pierwszy nie ostatni raz. Ale no grajcie dalej :p może ktoś spakuje go chociaż te papiery na aktywność... cenny artefakt przed GO. pozdro z pasiphae! Starcie dno i muł jak agresor.
-
nie kazdy na 6 sie zatrzymuje