Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 416.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
3 643 458 940 met 1 035 884 440 kris tyle wam zawinieto na to wychodzi ja sie przyznam do 30k rakow tj ponad 800kk Za starcie - czapki z glow TOP 1 PL ogame jak sadze. Kazdemu zycze powodzenia w dalszych planach! Obroncy musieli wiedziec co sie kroi wiec wiedzieli, ze to oznacza pewnie wieczny urlop jak gdybam. A awans o 6 flot na pozycje ~15 przyjmuje z usmiechem
-
Bitwa zakończyła się remisem.Agresor przejął:0 Metalu, 0 Kryształu i 0 Deuteru Agresor stracił łącznie 4.040.000 jednostek. Obrońca stracił łącznie 52.553.500 jednostek. Na polu zniszczeń unosi się 15.197.000 metalu i 17.574.200 kryształu. Że o tym mowa?! Graty ST.. Sam niejednokrotnie próbowałem... Tylko zysk ładnie podzielic!
-
Dzień dobry! Cel obserwowany już jakiś czas... Miało to paść wczoraj, ale wyszło inne ST stąd zmiana Planów Przeciwnik puścił niefortunnie fs na PZ, często w innej gali puszczał stacje między moonami. Stąd pomysł na zniszczenie 3 moonow i wyłapanie floty. U mnie niestety nie siadły, 4 gsy w piach na dodatek... (fakture wystawie), Ale u Nowego za 2 fala siadło i na oczy pokazuje się flota na zbieraj. No to kalkulacja sił, ewentualna obrona gotowa... Ogólnie noc pełna gwiazd, a nic do tego nie pas…
-
jak na moje to TY na 3 gali
-
Dobry wieczór! Zmiana barw sojuszowych z powodów różnych i nocka na bogato Pozdro dla Gumisiow, Maximusa i Krolika bo ma top1! Skan lot na aktywkach pod nosem Sparty Pozniej ktos mi z dofarmu skosił 60kk surki - znajde i zniszcze!!!!!!! Zyczenia byly na inna nutke, ale za duzo erotyki tam!inne! - propsuuuuuuuuuuuuuje !! [url][url]https://www.youtube.…v=gasP4MEdkss[/url][/url] ENJOY THE SHOW! Dnia 29-06-2019 pyk pyk pyk następujące floty spotkały się w walce: Agresor Relentless One [Gumisie] ____…
-
Dzień dobry, Tak skromnie więc bez fajerwerków.. Dawno nie wrzuciłem nic, to podkleje. Pozdrowienia WIARA, buddy lista i ludzie z tego UNI, z którymi można normalnie porozmawiać nawet będąc po dwóch stronach frontu... Dla chillu nutka: [url]https://www.youtube.com/w…X0yag&index=43&t=0s[/url] A tyle pisania o takie coś: Dnia 27-06-2019 XX:XX:XX następujące floty spotkały się w walce: Agresor Relentless One [WIAARA] ________________________________________________ Krążownik 30.000 ________________…
-
Wracam w środę, nie płakać... ale miło ze ktoś tęskni
-
Dzień dobry! Wstawiam za lamkę sojuszową naszą! Cytat od Nowy123: „.naciągane ale się mieści . pozdro dla tych wszystkich starych piernikow z wiary ,chyba styknie tego klepania Eko pora swoje 4 litery swoje ruszyć;). Oraz dla morlesza za sprzetniecie po imprezie .. ” Od siebie dodam nutkę z super giereczki! [url]https://www.youtube.com/w…GfufNX0yag&index=64[/url] Do rzeczy! Dnia 12-06-2019 o xx:xx:xx następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nowy 123 [WIAARA] ______________________________…