Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 416.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Yo! Cel ma wszystkie planety w 1 US, pkt flot sie nie zgadzały wiec cos musialo latac... Moonkill na matce i 39 zyczen pokazało się. Dograne wszystko i pyk. W nocy obrońca chyba się poddał, bo zostawił 8 gąsek na pustym moonie, to też się poczęstowałem. Pozdro Gumisie, Morlesz -> w tamtym ST mi ucieli chamy moje pozdro, to chciałem osobiście podziękować za grę i do zobaczenia na jesień!! Tymczasem prove yourself and rise! [url]https://www.youtube.com/watch?v=fB8TyLTD7EE[/url] Dnia 31-07-2019 ~~:…
-
brawo! Go Go team #1 !!
-
Dobry wieczor! Wyskanowane, podklejone, no i polecieli! Dziekuje od siebie Krolikowi za pomoc no i punkciki do SaD dla druzyny 1! Pozdro dla Gumisiów oraz wszystkich ktorzy sie w sadzie bawia! Nutka dla SAD-owych Warriorsów! [url]https://www.youtube.com/watch?v=fmI_Ndrxy14[/url] Dnia 29-07-2019 ----------- następujące floty spotkały się w walce: Agresor YeahBunny [T R] ________________________________________________ Mały transporter 173.561 Lekki myśliwiec 918.641 ______________________________…
-
2.. W związku ze stosunkowo dużym ryzykiem ataku Gwiazdami Śmierci, którego celem miałoby być zniszczenie księżyca, osoba, która dokona takiego wyczynu z pozytywnym skutkiem - zyskuje dodatkowy procent dla swojej drużyny. Procent w takim wypadku liczony jest w/g wzoru:% za zniszczenie moona =((średnica/100)^2)/17 xxxxxxxxx [Gumisie] vs. Vice Neso [UoS] ~ 417.63% (Ukryta treść)
-
Zysk 1 klasa Powstanie moona Ale do SaD Pozdro Buddy, Gumisie i hejterów pod spodem w postach! P.S. Vendetta Ty kazałeś to wrzucić, ale nutki brak bo i ST biedne Dnia 26-07-2019, czyli dzisiaj, następujące floty spotkały się w walce: Agresor xxxxxxxxx [Gumisie] ________________________________________________ Bombowiec 606 Niszczyciel 449 Okręt wojenny 10.391 Pancernik 5.354 Mały transporter 19.750 Lekki myśliwiec 148.821 Krążownik 49.643 _________________________________________ Obrońca Vice Ne…
-
kazdy prawie z sojuszu cos od siebie dołożył do tej akcji, za co wszystkim można podziękować! Dobra robota Panowie!
-
Ja to tu tylko przekleje! xxxxxxxxx [Gumisie] vs. Dexter [S T] & Revo [S T] ~ 205.17% Dnia 23-07-2019 xxxxxxxx następujące floty spotkały się w walce: Agresor xxxxxxxxx [Gumisie] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 3 _________________________________________ Obrońca Dexter [S T] ________________________________________________ Wyrzutnia rakiet 102 _________________________________________ Obrońca Revo [S T] ________________________________________________ Niszczyciel…
-
a ile floty zdaze postawic w dobę Kroliku? zeby sie zapisac bo urlop moge zdjac w niedziele... Ja oczywiscie kontynuuje gre, szanuje Twoja inicjatywe Szkoda ze nie udalo mi sie w ten miesiac latania wbic, chcialem polatac ale no coz - w dobe to odbiore dok i dostawie moze z 500-1000 pancow.. Nie o takie floty chyba Ci chodzi w projekcie