Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 266.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• W głowie jakis mętlik, wkoło tylko nuda, Historia tego starcia w cale nie jest długa. Tomee kilka razy w reckach naszych latał, To raz ja, to raz mój sojusz mu figla płatał. Nigdy nie zwyzywał, chociaż pewnie zły był, Na koniec i tak ktoś mu z pomocą przybył. Flotę odbudował, kopalnie postawił, Widać fajnie się chłopak na Ogame bawił. Przyszła tak więc pora by mu podziękować i ponownie w recki dobytek spakować. Wczoraj coś nie wyszło bo dexu nie było, Dzisiaj nam się wszystkim ładnie poszczęści…

• Witam, Tym razem nie zaspałem. Chciałbym rozwiać wszelkie wątpliwości, mimo że zostałem MVP tego spotkania (niszcząc najwięcej jednostek, tracąc najwięcej, rabując najwięcej, zbierając niemal całość paląc tym samym najwięcej) to cała zasługa tego starcia leży po stronie Megan. Ja poleciałem bo sami się nie przebijali, zbierali ledwo połowę złomu a spalaniem nikt się nie przejął bo mnie olali Dlatego kupię dex, dobrze zapłacę. Gratuluję, pozdrawiam a Durendalowi życzę powodzenia w wstrzemięźliwoś…

• Cytat od kruchy1916: „ przetapiaj i wskakuj na top1 ” Top łan dalej zajęte, ale chętnie top2 oddam. Dużo lepiej czuję się w pozycji goniącego, więcej motywacji Gratuluje bo starcie zacne już. Do zobaczenia później Pozdrawiam, piwek

• Gratuluję, pięknie siadło. @Dewey czy tam @Dewey89 (w sumie to może jakiś banik na forum za multi? @Ruda, @Neferet ) to taki klasyczny ujadacz, coś jak abraa. Smarować aby posmarować/ Było w czapę na Urielu, było w czapę na Oct, będzie w czapę i na następnym. Ludzie się nie zmieniają, to jak z kupą... coś jak z dupy wyjdzie to nawet jak popsikasz AXE to gównem dalej będzie. Gratuluje i pozdrawiam Piwek

• Cytat od pavilus!!!: „Chciałbym podziękować showtime za to że leciał na ten sam cel i mimo że jego recki zebrały złom wcześniej niż moje to mi odesłał cały złom. Dzięki ” Nie chwal się tym @pavilus!!! bo jeszcze powiedzą że Cie tuczy boś jego pushkonto Jednak ta "Wyłechtana Łechtaczka" @showtime ma trochę serca. Gratuluję i pozdrawiam

• Cytat od .Rolus Skunototeles.: „mocarto7.jpg ” Mam Ci zazdrościć czy współczuć takiego wyglądu/zdjęcia? Bo nie wiem jak mam emocjonalnie się ustosunkować... Czy wiesz, bardziej na wymioty czy frendzla ostrzyć. Gratuluje topowego starcia i pozdrawiam, Piwek

• Wstydziłbyś się @showtime dodawać taki push. koleś oddaje konto a Ty je złomujesz, ile pln poszło? Ciekawe kiedy swoje multi ooddaamm zezłomujesz, pewnie jak soja odejdzie. a tak to graty, będzie na nowe pancki Pozdrawiam, Piwek

• Cytat od gargamel: „Szkoda że troszkę Mi się przysnęło , bo zysk byłby lepszy , ” Swięte słowa Dobrze, że wyszło jak wyszło a nie wyszło inaczej niż wyszło, bo raczej by nie wyszło. Dzięki za wspólny lot, czekamy na kolejne Pozdrawiam

• @chmura wyfarm i zbiórka złomu, tak samo jak kompletny brak zysku nie ma znaczenia. Starcie jest zaliczone, jak masz mniejsze straty niż obrońca/Atakier wg kalkulatora starcia. Jeżeli dofarm zrobił 200%, to też go zaliczasz, jeśli spełnia wyżej wymienione wymagania.

• 07-04-2020 03:40:00 - Nowy nick [Nilfgaard] - 210.98% Dnia 07-04-2020 03:40:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nowy nick [T O] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 120.000 Krążownik 111 _________________________________________ Obrońca Geologist Buzz ________________________________________________ Wyrzutnia rakiet 11.137 Lekkie działo laserowe 1.460 Ciężkie działo laserowe 3.142 Działo Gaussa 469 Działo jonowe 2.855 Wyrzutnia plazmy 216 Mała powłoka o…

• 05-04-2020 17:25:06 - Nowy nick [Nilfgaard] - 469.77% Dnia 05-04-2020 17:25:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nowy nick [T O] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 550.000 Krążownik 1.111 Okręt wojenny 1.111 Bombowiec 1.111 Niszczyciel 1.111 Reaper 1.111 _________________________________________ Obrońca JOKER [GNC] ________________________________________________ Mały transporter 7 Duży transporter 725 Ciężki myśliwiec 5 Sonda szpiegowska 60 Satelita s…

• Cytat od kruchy1916: „dj miał widać dobrą imprezke szef drużyny SD nie będzie zadowolony gratulacje @pawel1000 ” Nie wiem dlaczego miałbym nie być zadowolony. Każdy % dla mojej drużyny jest powodem do dumy, te małe i te duże. Natomiast fakt, że starcie zrobione na kimś kogo znam... no cóż. Bywa. Bardziej cieszy mnie Twój ból 4 liter że pod nosem Ci Pawłek flotę sprzątną niż martwi jej strata Pozdrawiam, Piwek

• Cytat od Ruda: „@panpiwek1234 prosiłam aby nie zamieszczać rw w spoilerach Proszę o korektę rw. ” Zmieniłem @Ruda, natomiast nie rozumiem dlaczego Kilka lat w Seeka gram i nie było z tym problemów a wygląda ładniej i nie zaśmieca forum xD

• 05-04-2020 09:43:05 - Nowy nick [Nilfgaard] - 320.71% Dnia 05-04-2020 09:43:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nowy nick [T O] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 500.000 Okręt wojenny 1.111 _________________________________________ Obrońca Emperor Solar [EPB] ________________________________________________ Wyrzutnia rakiet 54.686 Lekkie działo laserowe 10 Działo Gaussa 4.402 Działo jonowe 2.203 Wyrzutnia plazmy 108 Mała powłoka ochronna 1 Duża powło…

• 02-04-2020 02:46:06 - Nowy nick [Nilfgaard] - 489.76% Dnia 02-04-2020 02:46:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nowy nick [T O] ________________________________________________ Krążownik 41.000 _________________________________________ Obrońca Pentagram ________________________________________________ Lekki myśliwiec 251 Ciężki myśliwiec 74 Krążownik 1.015 Okręt wojenny 12 Recykler 39 Sonda szpiegowska 9 Bombowiec 6 Satelita słoneczny 461 Niszczyciel 8 Pancernik 231 Reaper 7 Wyrzu…

• Dzięki niezmiernej uprzejmości Adanio muszę prosić o zmianę nicku w Seek'u. "Nowy nick" to nowy nick smile.png Pozdrawiam, Piwek

• Cytat od Wisior: „Tutaj też Piwek wrzucał nudeski ? ” Możesz powiedzieć co to są te nudeski? Pytam bo jeszcze nie wiem czy polubić Twój post czy pozwać o publicznie zniesławienie Pozdrawiam, Piwek

• Nie to, że coś, ale skoro to temat na offtop to @Ruda spójrz na date starcia 29-03-2020 03:51:39 TO nawer kruchy na hotfixie i Hakawai by się odbudował

• Widzę, że wszystkie prośby zostały spełnione 1. @Durendal nie chce być liderem 2. ten że sam @Durendal nie chce być w sojuszu ze słodziakami z DELETE 2. kruche dwa nie chcą być w jednym teamie. + mały update: PSYCHO DAD został zezłomowany i nie ma już floty xD board.pl.ogame.gameforge.com/i…ostID=8727462#post8727462 Z racji, że @PSYCHO DAD jest u mnie w drużynie chciałbym jasną deklaracje czy gra czy nie Gratuluję sojusznikowi @khz chyba najlepiej zbilansowanej drużyny. Pozdrawiam,