Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 266.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ecc0 [LSZ] & webber & tatomija [LSZ] & ANGELSIN [LSZ] & Prince [LSZ] vs. lop [SITH] ~ 1 173 187.45%
PostWidzę, że jednych boli że ktoś ma kasę, innych że ją wydaje. Nie czytałem całości bo szkoda weekenu, ale samego starcia gratuluję, przepiękny %% a na takie rzeczy jak zysk w tym przypadku się nie paczy Graty ekipie, a pokonanemu trochę ogłady. Można te skarpety z majtków wyjąć, potwora tam nie ma
-
TWIERDZA w gazie. Zwiedzają recki na razie W ST Płacz, Jakby zdechła rasowa klacz, Ze strać znikną rym. A Usagi wiedzie prym. Nie latamy już na pezety, Latamy na multi niestety. Megan jest na urlopie, A ja piszę na klopie. Dnia 01-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nowy nick [T O] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 9.000.000 Bombowiec 30.000 _________________________________________ Obrońca Maludas [TWIERDZA] ___________________________…
-
Pozdrowienia dla Marzeny, Popera i Vana wink.png Dnia 30-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nowy nick [T O] ________________________________________________ Pathfinder 50.000 _________________________________________ Obrońca Sol ________________________________________________ Duży transporter 42.300 Recykler 27 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Nowy nick [T O] ________________________________________________ Pathfinder 50.000 ( -0 ) ___…
-
Graty, świetnie Wam to wyszło. Świetny %%, małe straty, genialny zysk. Przetapiajcie w eko. Piwek
-
Megan [T O] & Grzecholot [T O] & Finito_GJ_GF [T O] & Nowy nick [T O] vs. Usagi [G-NEM] ~ 220865,86
PostJuż dawno opadł kurz po ostatnich gonitwach za zwierzyną. W między czasie udało się usłyszeć o różnych rozmiarów zasadzkach mniejszych, ale równie odważnych stad. Były polowania na mniejszą i większą zwierzynę, niestety wszystko to omijało powoli wygłodniałe stado Tęgich Głów. Czas mijał. Ochłapy zbierane z 16 brzegu, które do tej pory dawały szansę na przetrwanie, już nie wystarczały. Nie będzie nadużyciem stwierdzenie, że dla niektórych wilków były aż szkodliwe. Czas mijał, stado malało w otch…
-
Lepiej późno niż wcale. Graty Paweł wlotu, top 1 nasze pobite, niewiele ale zawsze, ale większe graty z Personal Best. My pewnie byśmy polecieli we 3, może nawet 4 i znowu jakieś top 5 ACS Dużo szczęścia z tego co czytam, ale takie tez potrzebne a zwykle sprzyja lepszym (na dany moment). Gratuluje jeszcze raz. Dobrze przetapiaj Pozdrawiam, Piwek
-
Siadło na kalyke, siadło i na Xan. Na górze róże, na dole fiołki. to nie 16tka moje aniołki o-lataniu.png Pozdrowienia dla moich kochanych domków (Szczególnie Demeter ) Dnia 14-08-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wladca much [N-D] ________________________________________________ Krążownik 2.866.609 Okręt wojenny 304.002 Pancernik 16.299 Pathfinder 300.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Miikuu [Sprite] ___________________________…
-
Za siedmioma górami, za siedmioma lasami, za siedmioma dolinami w małej wiosce żyła sobie rasa "Totalnie Obojętnych", zwanych również "Tęgie Głowy". Ich wioska znajdowała się u brzegu jeziora. Jezioro to, głębokie, kryjące masę tajemnic ale posiadające wodę tak krystaliczną, jak krystaliczni byli mieszkańcy wioski. Można rzec, raj na ziemi. Sami mieszkańcy, generalnie pokojowo nastawieni do życia, ale jednak z usposobieniem militarnym od czasu do czasu lubią wyskoczyć na łowy. Co by nie było, j…
-
Helloł forumowicze, Marzena nie chciała wstawić więc mi przypadło, no cóż. Tak żeśmy planowali, planowali, planowali, to jedno nie może, to drugie grilluje, to trzecie na biwaku w lesie karmi komary... że w końcu JEDI z moonówką wleciało i nas zmotywowali Jak to jeden z Pawłów napisał: Cytat od pawel1000: „A ogólnie to wszyscy narzekaja ze nie ma kontr - cholera ciężko kogoś kontrowac jak praktycznie mało kto lata.. nie ma zdejmowania monów... no dobra poczekamy evil.png ” No i się doczekał. Poz…
-
Cytat od Gary: „Reaper 435.850 ” ojacie Graty wloty, pięknie orane! Pozdrawiam Moderator Neferet:Poprawiony wulgarny skrót
-
Cytat od DudaKolno: „Cytat od panpiwek1234: „To Megan jest męższczyzną? ” Ja tego nie napisałem panie Piwku. Napisałem ogólnie. Tego to ja nie wiem i nie zamierzam robić dochodzenia na ten temat ” No ja mam zamiar przy najbliższej okazji sprawdzić, nie byłbym sobą jakbym tego nie zrobił... natomiast sugerowałeś że kiero to on, nie ona i wymieniłeś jego/ją z Megan w jednym rzędzie więc pytam Aaa własnie, żeby offtopu nie było to graty nam stracia
-
Znowu udało się coś Dziobnąć. Amba fatima, było i ni ma. Pozdrowienia dla sojuszników. "Top łan tfuuu psia mać" smile.png Dnia 15-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nowy nick [T O] ________________________________________________ Krążownik 199.000 Pathfinder 43.000 _________________________________________ Obrońca Dziobson [NEM] ________________________________________________ Mały transporter 75.550 Duży transporter 36.098 Lekki myśliwiec 1.192.481 Ciężki myśliwie…
-
Amba fatima, było i ni ma. Dzięki Megan za lot. Pozdrowienia dla sojuszników. Top łan tfuuu psia mać Dnia 15-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nowy nick [T O] ________________________________________________ Okręt wojenny 107.000 Pancernik 221.000 _________________________________________ Agresor Megan [T O] ________________________________________________ Pancernik 105.592 _________________________________________ Obrońca kIERO [TWIERDZA] ________________________…
-
Wstawiam za kolegę Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych. Dnia 03-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoszeDresPoCoFs [Scream] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.300.000 Krążownik 5.000 Okręt wojenny 1.000 _________________________________________ Obrońca Hekto [Sopranos] ________________________________________________ Mały transporter 20.482 Duży transporter 11.562 Lekki myśliwiec 851 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 79 Okręt wojenny…
-
Dobry maciuś to w reckach maciuś Graty lamko i ciśniemy dalej!
-
Cytat od czarownica: „Fajnie ,że ujawniłeś powód banów. ” Cytat od DudaKolno: „Bany się posypały, także widać kto gra uczciwie a kto nie. ” Trzeba być Sherlockiem, żeby odgadnąć z jakiego powodu poszli na bany... spostrzegawczość i czytanie ze zrozumieniem 15/10. Tylko współczuć. Natomiast tekst tego typu: Cytat od czarownica: „Tu coś nie pykło :są bany, zysku brak więc nie gloryfikuj tak atakujących. Prawdziwi flotowcy to już dawno wymarli . ” może napisać tylko ktoś, kto złomowanie zakończył n…