Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Gratulacje oczywiście się należą. Piękne starcie szkoda , że na sojuszniku. Raj Wracaj szybko do Zdrowia literki nie są najważniejsze. Minionki jak zawsze będą czekały
No więc sojuszniku nic tylko gratulować w takich akcjach zysk stał na 2 miejscu najważniejsze odebrać co swoje:) udało się, nauczka dla innych a że Udało się ustrzelić ST nic tylko gratulować na + przetapiaj i dalej lataj
Ciekawiło mnie kiedy zrobicie konkretny % do Wojny :). Super akcja wielkie emocje i radość z udanej akcji bezcenna. Dochodzi do tego ponad 100 mln zysk to jak się nie radować. Nerwy to zszargane zapewne po takiej akcji
Czekałem dłuższy czas na to RW. Widząc ubytek takiej ilości ptk zastanawiało mnie tylko komu się udało. Imponujący % zysk niebotyczny przy tak znikomej stracie własnych jednostek. Obrońcy powodzenia w realu...
Moje uznanie. W taki bunkier wlecieć i wyjść jednak na spory plus... Obrońca ewidentnie nie potrafi się zachować obwinia każdego tylko nie siebie. Szybkiego przetopu i kolejnych tak zmyślnych celi. Do następnego