Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 115.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kosior [BrooS] vs krystianek2004 (Lojty) [EKO] & dziadzia komornik [Pac - Man] ~ 14531,85% OBRONA
Gladi - - Starcia Deimos
PostDziadzia widzę ładnie kosisz na uni hmm super rozwinąłeś konto moje gratulacje cieszy mnie każde RW w Twoim wykonaniu... tyle czasu minęło Deimos mój pierwszy powrót do ogame po kilku latach od zakończenia gry na uni 6
-
PioTro [GEN] vs. Gladi [Minionki] - 2689.47% & PioTro [GEN] vs. BlcR [Grupa] - 624.75%
Gladi - - Starcia Uriel
PostZnalazłem chwilę by móc wpisać się pod ST. Gratuluję wyczucia czasu... komp rozebrany przygotowany do czyszczenia, ja a Świątecznej gorączce ubierałem choinkę i stało się Gratuluję ST, zysku i normalnego zachowania... to co kiedyś było czymś normalnym dziś jest cząstką pozostałości tego co było.
-
Reaver [RedBaron] & khz [RedBaron] & Papa Midnite [SPACE] & Puper [RedBaron] & Maratonczyk [RedBaron] vs. Piwek [Minionki] & Sumi [Minionki] & Krucjo [Minionki] & Gru [Minionki] & Osama [Minionki] ~ 120.069,42%
Gladi - - Starcia Uriel
PostTop1 ACS w naszych rękach niezmiernie cieszy. Szczere gratulacje za tak znakomitą akcje, zorganizowanie oraz walkę z czasem.... Piwek musiał nieźle wiosłować. Najważniejsze % oraz nicki po prawej stronie jednak jak do tego dodać duży zysk jest wręcz niesamowita radość Agresorom odbudowy ale zgodnej z zasadami gry fair play... Piwek byłeś okazałeś się dobrą transakcją
-
Cytat od PioTro: „Dla sojuszników poskromionych przez żółtą patologię szo ” uuu Jeśli to przez patologie dali się zezłomować to na jakim poziomie społecznym oni są ?:) ja bym tak soim nie uwłaczał co do ST to patologia przesyła pozdrowienia i prosi o więcej stefan666 Odbudowa zapewne będzie szybka odbudowa będzie zapewne szybka
-
ale ciekawy spam chłopaki jest co czytać^^ Hmm co do ST nie wiem zbytnio co napisać bo kluczowe pytanie co ze złomem ? Siedze znalazłeś w końcu tego złoczyńce?:D Oboje macie po SzO... i nie przeszkadzajcie sobie tekstów takich to ja nie słyszałem od podstawówki wiem, że od tego momentu wiele się zmieniło w gościnności i uprzejmości
-
B1TTOR [RedBaron] & Puper [RedBaron] & khz [RedBaron] & Reaver [RedBaron] vs. Dewey [Cazador] 48564.19% TOP 1 ACS
Gladi - - Starcia Uriel
PostJako, że top 1 nic innego jak tylko gratulować... wspaniały % floty imponujące. Obrońcy szybkiego powrotu do pełnego funkcjonowania