Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 353.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Po pierwsze @Luther nie ma funfli ani kumpli Po drugie to tyłem na kolanach do częstochowy @Sora Po trzecie pewien dobry kolega napewno pomoże obrońcy w odbudowie, w koncu bronil go tak zaciekle, chwalił się tym, wystawił innego znajomego Choć znając jego zamiłowanie do surowca mogę się mylić Po czwarte graty zysku! Należną prowizje wiesz gdzie wysłać Po piąte zaczynam robić fsy, bo skoro luther już po znajomych lata to lepiej nie ryzykować
-
Czyli szczęka Ci opadła, bo wszystko cacy, ale nie pogratulujesz ? Logiczne Nie liczyłem i nie oczekiwałem gratulacji z Twojej strony. Biorąc pod uwagę co kiedyś wypisywałeś i w jaki sposób nie chcę nawet poznawać Twojej teori o której wspominasz. Dla Twojej informacji, i atak i recki leciały na synchro. Flotę widziałeś, ale wolę napisać... Zaczynałeś grać na uni 1 ? Super! Ja też. I co z tego ? Uratowało Cię doświadczenie czy długość grania w ogame ? A sorry...nie uratowało. Jeszcze dwa słowa c…
-
Życzyłbym sobie, żeby każda akcja wyglądała jak ta. Dzięki @Inny_koles za lot, mimo drobnych przeszkód - ogarnąłeś i wyszło naprawdę fajnie. Moon na pocieszenie dla obrońcy. Nic nie napisał więc wrotki na drogę. ST dedykuję Madzi, żeby się za bardzo nie złościła, że znów się ciut nie wyspałem tej nocy. Za niedługo będziemy się razem nie wysypiać Pozdrowienia dla: Maniusia rolleyes.png entro Luthera Mono DarthMario Silenta skipy DSa reSPECTA deep giganta Eve coolmera supreme WNE Theian SCISSORS j…
-
@Inny_koles graty, z małym opóźnieniem, ale wiesz im później tym lepiej, bo będę mógł znów odwrócić uwagę innych od tego jak to mnie profesorek poskładał. Za miesiąc @Sora się tu wpisze, mamy już ustalone Teraz na poważnie, graty, przetapiaj i rośnij [ciach] Super Moderator Ruda:komentarz do usuniętych postów ciach
-
Nie tyle przespałem, a już napewno się nie wyspałem. Zgubiła mnie rutyna. Bywa i tak, co zrobić. Graty
-
Cytat od NoName555: „ajajajajaajjjj...szkoda kolegi...Jedna z lepszych osób jakie poznałem na ogame....Mam do niego ogromny szacunek... Będzie odwet...pod warunkiem ze Agresor podzieli flotę na co najmniej 50 części Serdecznie Pozdrawiam ” Hmm a myślisz, że na 50 slotow wystarczy ? To podciągam komputerową
-
No i do kosiarki też zalałem Dnia 06-03-2019 22:32:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca Gandhi ________________________________________________ Mały transporter 739 Duży transporter 69.600 Lekki myśliwiec 4 Statek kolonizacyjny 10 Recykler 41 Sonda szpiegowska 30 Gwiazda Śmierci 2 Wyrzutnia rakiet 8.286 Lekkie działo laserowe 1.120 Ciężkie działo lase…
-
Luther dziś trochę zatankował, więc i ja coś do swojego 126p zalałem Dnia 06-03-2019 19:10:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Maniek ________________________________________________ Duży transporter 15.500 Recykler 2 Sonda szpiegowska 180 Gwiazda Śmierci 16 Wyrzutnia rakiet 1.000 Lekkie działo laserowe 1.000 Mała powłoka ochronna 1 _________________…