Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 353.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Ulissess: „Tak kiedyś z vito był w soju, to może niech vito napisze jak ładnie się zachował względem kolegi z dawnego sojuszu ? O tym jak ładnie mu kłamał przez telefon, a potem sam zapychał fale ? Albo o buddy ? Bo tam też z tego co słyszałem jest o czym pisać. Dla informacji wszystkich, supreme zawsze stawał po jego stronie, i zawsze go bronił, i co ? I jak mu się były sojusznik odwdzięczył ? Dodajmy do tego udawanie pokrzywdzonego i poszkodowanego, bo polują na jego głowę i kasuje ko…

• Proponuje cofnąć się gdzieś w okolice podstawówki Panie @Lockdawn i przejść jeszcze raz etap czytania ze zrozumieniem, bo widzę że masz w tym spore zaległości. Ale ok jeszcze raz, od początku... Dastan NIE był wtedy sojusznikiem vito, a tylko dostawcą. Skłamał swojemu byłemu sojusznikowi i koledze czyli supreme, że zrobi coś o co go supreme prosił, a on nie dość, że tego nie zrobił to jeszcze zrobił coś co miało na celu utrudnienie supreme trafienie dastana. I całej sprawy by NIE było gdyby vito…

• Cytat od Lockdawn: „Jak mam być szczery, to jeżeli to jest powód wypowiedzenia wojny. To sory chłopaki ale z wami jest coś nie tak. Zadajcie sobie sami pytanie. Czy wy byście wystawili swojego dostawcę deuteru? Jeżeli tak to Wam nie można ufać i liczy się tylko dla was zysk. Prędzej czy później sami siebie zaczniecie sprzedawać i złomować. A Ty Ulisses właśnie pokazałeś że to Ty nie mówisz prawdy i oszust z Ciebie pierwszej klasy. Przypomnieć Ci jak leciałeś na mnie i przed atakiem wysłałeś okoł…

• Cytat od Vito Andolini: „ ” Dziękuję za zwrot grzecznościowy, ale Panem nie jestem i nie chcę być tak tytułowany w grze. Proszę też, żebyś zmienił moje imię na nick, którego używam w grze, wszyscy znają mnie pod nim i niepotrzebne jest wypisywanie tu mojego imienia. Z góry dziękuję za uszanowanie mojej prośby.

• Cytat od Lockdawn: „Nie wiedziałem że Kuubsiu posiada taką flotke. Może dlatego że większość z nas skupia się na eko. Gratuluje wygrania wojny bo raczej jej przebieg się nie zmieni oraz całej akcji bo zasługuje na pochwałę. Sojusznikowi życzę SZO i wiem że będzie. Pozdrawiam. P. S. Może mnie Ulisses oświecisz czemu wypowiedzieliscie nam wojne? ” Jak napisałem wyżej - spytaj sojuszników

• No i znalazła się jakaś flota @Lockdawn jeżeli nie są Ci znane powody wypowiedzenia tej wojny, to popytaj w sojuszu, może ktoś Ci odp na to pytanie. Tylko nie sądzę aby to była prawda Graty nam, fajnie było znów z Wami posiedzieć jak za dawnych czasów.

• Graty noname, fajnie, że znów masz trochę radości z gry. Pozdrawiam

• Tak kiedyś z vito był w soju, to może niech vito napisze jak ładnie się zachował względem kolegi z dawnego sojuszu ? O tym jak ładnie mu kłamał przez telefon, a potem sam zapychał fale ? Albo o buddy ? Bo tam też z tego co słyszałem jest o czym pisać. Dla informacji wszystkich, supreme zawsze stawał po jego stronie, i zawsze go bronił, i co ? I jak mu się były sojusznik odwdzięczył ? Dodajmy do tego udawanie pokrzywdzonego i poszkodowanego, bo polują na jego głowę i kasuje konto...Tyle w tym tem…

• Pozazdrościłem @Inny_koles i pomyślałem że też coś wrzucę Podziękowania dla @*Madzia*, za wyskanowanie i podesłanie, dzięki Kotek Pozdro dla sojuszu i znajomych youtube.com/watch?v=YVkUvmDQ3HY Dnia 29-10-2019 20:48:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 200.000 _________________________________________ Obrońca SoundOfSilence [MDL] ________________________________________________ Mały transporter 14.221 Duży t…

• @Pan_Cogito? proszę bez złośliwości. ST ładne, procent ładny, zysk przedni, nie psujmy tego złośliwościami i kolejną gównoburzą. Graty inny, mówiłem żebyś się dobrze zastanowił nad decyzją którą chciałeś podjąć, cieszę się, że mnie posłuchałeś. Procent bardzo fajny, zysk także. Przetapiaj tradycyjnie w eko. Fajnie że mogłem pomóc. Dla antka Szo o ile będzie, jeśli nie to i tak gratulacje za postawę. Kilka razy mieliśmy sposobność porozmawiać i wymienić kilka zdań - i nie zawiodłem się, ani nie z…

• No i masz pojechane...nie dość, że cele mi kradniesz to jeszcze boarda psujesz... top w obronę, będziesz jej potrzebował Graty

• Cytat od Szef325: „Historia jaka wiele innych Co tu dużo pisać .. lot na transportuj pewnie lub stacja na planete ,anie na moona. Z drugiej strony i tak by nie było co zbierać więc brak odebrania FS. ” A, bo już myślałem, że jakieś nowe teorie spiskowe się pojawiły, kurcze szkoda

• Dnia 16-08-2019 09:18:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 60.000 _________________________________________ Obrońca Andrzej_Kmicic [Jedrus] ________________________________________________ Duży transporter 22.010 Krążownik 3.201 Okręt wojenny 3.014 Recykler 6.110 Sonda szpiegowska 2.432 Gwiazda Śmierci 38 Pancernik 1.738 Wyrzutnia rakiet 32 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ …

• Cytat od Szef325: „Noo nie da się ukryć że faktycznie Uni Ciebie powitało w miły sposób. Gratuluje wszystkich STeków. Obroncy Szo.. tadek hmm ciekawa historia ” A jaką to historie masz na myśli ? Bo aż mnie zaciekawiłeś

• Trochę się spóźniłem ze ściągnięciem urlopu i mnie ubiegłeś, ale coś tam ostatnio wpadło więc nie ma co narzekać Graty wlotu i zysku, zmobilizowałeś mnie do polatania Pakuj w eko

• Na koniec coś większego + tak jak w opisie bonus. Inne farmingi nie łapały się do ST, ale jednego nie mogłem sobie odmówić, aby go tu umieścić, z conajmniej dwóch powodów, po pierwsze był poniekąd wynikiem owego ST, a po drugie...kto wie ten wie Pozdrowienia dla: Madzi Maniusia Risinga Luthera Mono DarthMario Silenta Terrego El Marka skipy DSa reSPECTA deep entro giganta Eve coolmera supreme WNE Theian SCISSORS jarleone SzatorsK Dill wodzireja Szalonego Hell'a Sory szczurka Evangeliona Remeke Ag…

• Dnia 15-08-2019 13:29:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca lukaszhof [LaOrden] ________________________________________________ Mały transporter 76 Duży transporter 43.520 Lekki myśliwiec 1.276 Krążownik 2.143 Okręt wojenny 2.259 Recykler 842 Sonda szpiegowska 329 Gwiazda Śmierci 6 Pancernik 1.002 _________________________________________ Po bitwie..…

• Dnia 15-08-2019 14:18:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Zaginiony [HORDE] ________________________________________________ Mały transporter 99 Duży transporter 32.000 Lekki myśliwiec 1.309 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 18 Recykler 20 Gwiazda Śmierci 23 Pancernik 12 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Ulisses [PUSH_1] ____…

• Dnia 15-08-2019 18:27:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Slotare [LaOrden] ________________________________________________ Mały transporter 30.162 Duży transporter 31.039 Lekki myśliwiec 6.949 Ciężki myśliwiec 140 Krążownik 1.000 Recykler 6.000 Sonda szpiegowska 655 Gwiazda Śmierci 10 Pancernik 1.000 _________________________________________ Po b…

• Dnia 15-08-2019 19:24:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH_1] ________________________________________________ Mały transporter 80.000 Lekki myśliwiec 300.000 Krążownik 1.000 Pancernik 2.000 _________________________________________ Obrońca Anetka [MDL] ________________________________________________ Mały transporter 2.500 Duży transporter 31.600 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 7 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 26.878 Lekkie działo laserowe 6.993 Ciężkie działo l…