Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 353.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 2 ACS : reSPECT [G M] & Marek [G M] vs. Rocket [SMURFS] -16211.31%
Ulissess - - Starcia Wezn
Postdo usunięcia
-
PostCytat od Rocketman466: „Ulises i tak masz glos jak nie powiem kto ten co lubi male dzieci albo jakis Gejuszek ladne moonowki i krety z was ” A ty dzwonisz nachlany do ludzi w nocy i rzucasz wulgaryzmami - i śmiesz zwracać uwagę na mój głoś ? weź idź się pierd...w łeb gościu
-
PostGraty! biggrin.png Pięknie "zatańczyliście" z tym panem biggrin.png Ale uważajcie, bo ja już zostałem ostrzeżony, że nie wiem z kim wczoraj "tanczyłem" także... beaten.gif Wulgaryzmy pominę, bo szkoda się zniżać do takiego poziomu beaten.gif Miód dla moich (i nie tylko) oczu biggrin.png Ale obrońcy szo, życzę ja, kret i moonówka WSNR beaten.gif parodia normalnie biggrin.png P.S Za dużo tego wrzucasz i nastąpiła lekka pomyłka, kto wie o co chodzi ten brawo ja Przetapiajcie na nowe zabawki! Res dl…
-
Tu już troszkę więcej finezji i nieco większe bum. Obrońca zalogował ok 20 minut przed niszczami. Mówiłem, że tak będzie, ale ktoś się uparł no i wyszło na moje Na szczęście nie miał za wiele surowca żeby coś większego podstawić. Na fali znaleziona flota wracająca z pzta więc pozostało czekać na odpowiednie okienko...w oczekiwaniu na urlopowiczów oczywiście Potem recki na tą samą sekundę (a co, pochwalę się! ) i można było iść spać. Chyba drugi raz franek w moich reckach - oby nie ostatni Dnia 2…
-
Zero finezji, skan - lot - małe bum Ale coś trzeba robić w oczekiwaniu na urlopowiczów, a że zysk jakiś tam jest to czemu się nie pochwalić Dnia 24-01-2018 00:19:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Niszczyciel 10.000 _________________________________________ Obrońca Miki ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 20 Wyrzutnia rakiet 275 Mała powłoka ochronna 1 ____________________________________…
-
Normalny wieczór jakich wiele, zwózki z farmingu dziennego zrobione, wszystko przygotowane do fsa. Rozmawiam przez telefon z narzeczoną i w między czasie sprawdzam akty na moonach potencjalnych celi. Wypatrzyłem 15 minut na jednym z moonów terapi, więc puściłem skan. W nadziei licząc, że może pokaże się cała flota Ale pokazało się tylko 100kk floty... No nic, dobre i to myślę sobie Teleport w ruch, trashsim też no i lecimy Dnia 15-01-2018 23:05:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor …
-
Darth...popatrz popatrz...przebiłem się! Dnia 27-12-2017 05:42:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 600 _________________________________________ Obrońca jarzman1 ________________________________________________ Mały transporter 1.500 Duży transporter 400 Recykler 174 Sonda szpiegowska 257 Bombowiec 2 Satelita słoneczny 883 Gwiazda Śmierci 15 Wyrzutnia rakiet 20.113 Lekkie działo laserowe 499 Ciężkie dz…
-
tak btw to widzę że hipokr...tzn chłopaki poodświeżali swoje konta bo im "i"poznikały przy nickach 3majta się hipokryci