Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 353.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dnia 27-10-2018 20:42:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca i-R0k [OASIS] ________________________________________________ Mały transporter 641 Lekki myśliwiec 55.559 Krążownik 3.091 Okręt wojenny 569 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 9.911 Sonda szpiegowska 600 Bombowiec 82 Gwiazda Śmierci 10 Pancernik 110 Lekkie działo laserowe 164 Ciężkie działo lase…

• Dnia 27-10-2018 20:42:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH_1] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca i-R0k [OASIS] ________________________________________________ Duży transporter 36.084 Recykler 103 Sonda szpiegowska 500 Gwiazda Śmierci 2 Lekkie działo laserowe 309 Ciężkie działo laserowe 6 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Ulisses [PUSH…

• To był najwięszky bunkier ? O.o Spoko z nusakana przyszły większe, co do spica nie mam pojęcia, ale za niedługo się dowiem

• Dzień dobry ot taki sobie maluszek, na przywitanie nowego uni i tych którzy chcą być przywitani Dnia 24-10-2018 19:32:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH_1] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 7.000 _________________________________________ Obrońca Danken ________________________________________________ Mały transporter 6.003 Duży transporter 5.502 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 7 Recykler 100 Sonda szpiegowska 120 Satelita słoneczny 1.100 …

• A mnie zawsze bawi pisanie w stylu "zezłomował stojącą flote, wielkie rzeczy", ale w 99% nie widzę podobnych starć u osób to piszących Że nie ma skilla ? Że to, że tamto...no naprawdę ? Nie znam Waszego uni,nie wiem kto z kim, dlaczego i po ile, ale po jaką cholerę robicie taki off top w starciu terrora , bo nie rozumiem ? Przekrzykujecie się jak banda przedszkolaków, i grozicie lotkami w układzie...no serio terror ode mnie graty, nie znam Cię osobiście, nie miałem przyjemności grać na jednym un…

• Czego nie rozumiesz w stwierdzeniu, że złomowanie właśnych kont się NIE liczy ? graty lamo...i serio...ładuj w eko i badania

• Następny schodzi z urlopu i kręci zyski ale wyraźnie Ci pisałem, że swoje kont się liczą! Czego nie zrozumiałeś ? Graty lamusie I prośba osobista ode mnie...weź to wpakuj w eko, albo badania

• Graty Michaś zysk jak na Ciebie mizerny, ale jakiś jest No i to chyba tyle...bo żadne słowa specjalnie nie pomogą, przynajmniej mi nie pomagały

• Ja też czekam na fuzję, może w końcu uda mi się osobiście porozmawiać z pewnymi osobami, a nie z kimś kto się pod kogoś podszywa

• Panowie...zwolnijcie...bo zaczynam się lekko stresować graty wlotu, jak napisał rising lot zadarmo i bez strat - moja ulubiona wersja Pozdrawiam

• Wiem o tym, wypowiedziałem się po prostu w tym temacie, bo gracze z tego uni też czekają na jakąś odp Podobnie jak my na nusakanie...od maja

• Temat został założony przez użytkownika szczurekapst dokładnie 13 maja w działe DiD na uni nusakan

• Fajnie, zmiany są wprowadzane partiami, ale to chyba nie znaczy, że nie można napisać takiej wiadomośći w temacie, który został założony i w którym wypowiedzieli się gracze danego uni prawda ? Poza tym ostatnia zmiana była miesiąc temu..a nasz temat wisi chyba od maja co daje jeżeli ta wyższa matematyka mnie nie myli - 4 miesiące Spytałbym którzy w "kolejce" jesteśmy, ale skoro tam nie było żadnego odzewu to tutaj zapewne też jest to daremny trud I nie, nie mówię i nie mam na myśli tu moderatoró…

• Myślę, że takie posty muszą nabrać mocy urzędowej Już wspominałem, nie jeden raz...u nas taki temat też wisi już kilka ładnych miesięcy i dalej czekamy. Ja naprawdę rozumiem, że każdy ma swoje życie, swoje sprawy etc, rozumiem też, że na nusakanie nie ma zbyt wiele osób grających i temat nie był najbardziej oblegany na forum. No ale żeby przez kilka miesięcy nie napisać absolutnie nic ? Ani tak, ani nie, ani pocałujcie mnie

• No ja myślę, że na czystym farcie W końcu trafić UFS'a nie jest wcale tak łatwo, a tu proszę - jednak się da Bardzo wiele dziwnych zbiegów okoliczności, ale graty nowego top1 się należą - tak więc gratuluję Ja przytuliłem skromne kilka kkk, więc też na waciki będzie Pozdrawiam cały PUSH i znajomych!

• My na nusakanie też czekamy...od maja

• DS chciałeś coś większego - to masz Człowiek wraca z pracy, odświeża konto, widzi minuty...i nie wie czy się cieszyć czy nie Miało być inaczej, jest tak jak jest - Ci co wiedzą to wiedzą To malutkie starcie dedykuje nowym sojusznikom Dnia 29-08-2018 19:51:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Niszczyciel 50.000 _________________________________________ Obrońca MIRO [NIME] ________________________________________________…

• Bogatemu to i byk się ocieli graty DS, naprawdę ładne tankowanie, choć ja akurat preferuje CIRCLE Dzięki za pozdrowienia! Szalej dalej

• No wiem, warzywo Dla usprawiedliwienia powiem, że druga fala wpadała minutę po pierwszej, nie wiem czemu tak zrobiłem i co ja zrobiłem, że posłałem tak a nie inaczej, ale koniec końców siadło Z tym większym procentem to może coś się wykombinuje No chyba, że masz na myśli procenty w płynie Dzięki DS!

• Kolega wrócił po dłuższym urlopie więc postanowiłem wpaść na chwilę i się przywitać Nic nie napisał, ale życzę szo, będę wpadał częściej Dnia 26-08-2018 14:18:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ulisses [PUSH] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca zimny [xxx] ________________________________________________ Duży transporter 49.350 Lekki myśliwiec 284 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 100 Sonda szpiegowska 4…