Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 214.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
OKA: Dzień 5
Postzapodaj.net/a4ac31c127ecf.png.html Tu jest bombka
-
Cytat od kasai: „Cytat od powyginany drucik: „Cytat od kasai: „Pamietajcie, ze forma jest dowolna ” Zdolności plastyczne sa oceniane? Painta to jeszcze jakoś idzie ale coś więcej... ” Oczywiscie, ze nie prosze jedynie nie wstawic grafiki z neta i podpisac, ze to jego praca zrobiona w calosci. Zapewne gdzies po necie lataja ogame'owe bombki^^ ” rozumiem ze za to zadanie kazdy odstanie jeden pkt?
-
Cytat od I am back: „Cytat od PacSzaman: „Cytat od Avinashi: „Cytat od PacSzaman: „te pytanie o bombki to jakies jaja? ” żeby to jeszcze pytanie było! ” nie no rozumiem wszystko fajnie ale bez przesady ze mam bombke zrobic z ogame to sie na konkurs nadaje a nie na zadaniew takim wypadku kazdy by po 1 pkt dostal nie wazne jaka ta bombka by była ładna brzydka no kurna bez jaj prosze@Art to jakis troll czy co z tą bombką? ” Mysle, ze to czas i miejsce na wykazanie sie swoja tworczoscia graficzna? M…
-
Cytat od Avinashi: „Cytat od PacSzaman: „te pytanie o bombki to jakies jaja? ” żeby to jeszcze pytanie było! ” nie no rozumiem wszystko fajnie ale bez przesady ze mam bombke zrobic z ogame to sie na konkurs nadaje a nie na zadanie w takim wypadku kazdy by po 1 pkt dostal xD nie wazne jaka ta bombka by była ładna brzydka no kurna bez jaj prosze @Art to jakis troll czy co z tą bombką?
-
a nie mówiłem ze wróci z hukiem jak bomba atomowa? GZ w moje święto taki piękny stek i jeszcze pozdrowienia
-
OKA: Dzień 4
Postuniversum 50
-
tu sie pojawia problem bo stark za dex daje nie tylko zdjecie cyckow ale i bonusik dorzuca! #DexDlaStarrka
-
Witam chciałbym sie odniesc do zaistniałej sytuacji Czy pańskie Gąski są ubezpieczone? oraz czy posiadają sprawne silniki bo coś za dużo palą proszę o wykaz czy mają licencje na głowice nuklearne oraz działa hiperduper atomowe? czy licencja na butle z gazem aktualna? jeżeli szanowny Pan nie pokaże wnioksu który opisuje iż wszystkie podzespoły są sprawne pana nabytek w wysokości 100.000 gwiazd śmierci zostanie zabrany przez urząd skarbowy Szaman prosimy o jak najszybszy kontakt Pozdrawiamy gz [ci…
-
OKA: Dzień 3
Postpozycji 8
-
Cytat od Starrk: „@Hahohe ale info jest: zdobywasz te poziomy po kolei, a trytytki to po prostu punkty XP potrzebne na osiągnięcie poziomu. @edes na testowym było 800-900 trytytków do osiągnięcia na dzień z wylosowanych zadań (20% więcej przy aktywnym sztabie), czyli masz 12,5k trytytków potrzebnych do ukończenia eventu i 14 dni na zdobycie tychże ” Trytytytki gurom!
-
OKA: Dzień 2
Postpraktykanta
-
OKA: Dzień 1
Post3 października 2002 tamto zle to jest poprawna odpowiedz
-
Neil Anblomee [WINTER] vs. Agent Brown (asherl) [WarriorS] ~ 2 860 655.32% - TOP1 SOLO OGAME.PL X2
Post@Starrk. A słowo ciałem się stało i spakowany kolega heuheuheu Obrońcy gratulacji oderwania się od gierki A agresor niech idzie w pierony bo zaraz wszyscy będą bez floty. Gz oczywiście
-
OKA: Dzień 1
Post20 stycznia 2005
-
Cytat od Ruda: „Cytat od I am back: „Cytat od sorro03: „Zezlomowali niepotrzebna flotę na expy i trochę beki wyszło bo co niektórzy nie potrafią pomyśleć co się stało swoją drogą fajny ubaw z postów co poniektórych ” Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze szanowna pani moderator (celowo malymi literami) pilnujaca wszelkich moralnych zasad na forum, wrzuca takie ustawione starcia ” Od kiedy ustawek nie można wrzucać Forum? I co mają do tego zasady moralności? ” słoneczko to jest kamil Tego najleps…
-
Cytat od Starrk: „Spójrzmy z szerszej perspektywy. Spawacz musi harować na te 8k miesięcznie, ale patologia dostanie socjalne mieszkanie, dodatki i pięćset plus siedząc na dupie. Patrząc z szerszej perspektywy: z czego ten biedny podatnik ma się cieszyć? Ja Ci powiem, z czego ja bym się cieszył: gdyby wprowadzili do gry statek i mechanikę oblężenia z opcjami czasowymi dostępnymi dla ekspedycji/zatrzymaj. Po osiągnięciu jakiegośtam czasu oblężenia przejęlibyśmy cudzą planetę. Po przejęciu wszystk…