Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-214 z 214.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje! Procent zacny dużo teraz się będzie działo! Obrońcy szo należy się wkoncu
-
Cytat od Zatkao_Kakao: „kogoś interesuje jeszcze to s&d ??? Gdzie pusz na puszu stoi ??? Ile jeszcze do końca tej żenującej rozgrywki? Kto chce zostać aktywistą? Dawać jakieś lewe konta. Pologuje się na nie przez telefon żony i syna. Bede budował DT i kto chce rozwalać i robić procent do aktywisty PISAĆ !!!! ” dobuduj fatal dt nazbieraj sure i daj mi cynk to podlece na ciastko do ciebie
-
Finek [P N] & Mallory [P N] vs. krzychu1992 [3 X] ~ 425393.65% TOP7 ACS ogame.pl X1
PacSzaman - - Starcia U68
PostWitam co to się stało Krzysiu? nic nie powiesz a opić to trzeba że spokoj masz wkoncu :3 teraz rozumiem ze jak ogeja nie ma to możesz po mnie przyjechać i zabrać na rodzinne spotkanie wraz z wujem @nscr (pamiętam o tobie hehe) Graty za stejka! Krzysiu odpoczywaj! Czekam aż mi przyślesz zaproszenie na ślub!
-
Witam po przerwie Gsowka wróciła z urlopu Przekręt warty miliardy w S&D nie wypalił co zmusiło mnie do bezpłatnego urlopu Generalnie przykro mi iż zostałem wyrzucony z drużyny gdyż obszedłem ponownie zasady i teraz było by co oglądać z MN Zawzięta rywalizacja widzę idzie o Aktywistę trochę to warte jest ale co kto zrobi [ciach] Super Moderator Ruda:komentarz do usunietego posta mniam