Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 62.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie wiem co podoba mi się bardziej - starcie czy teledysk Gratuluję akcji i %
-
Gratuluję po raz kolejny ubicia tego pana, szkoda tylko że nastąpiło to tak późno. Mam tylko cichą nadzieję że odechce mu się grać i już nie wróci na żadne uni Smutne jest to że nazwa ZHP miała być kpiną,niestety wyszło tak że jednak jest przełożeniem 1:1. Przynajmniej okazało się że jestem całkiem niezłym wróżkiem screenshot.sh/mKVtX8i5SiXzI To kto wam się tam jeszcze został?
-
Wchodzę na forum myślę, cholera coś miałem zrobić ale co?! No nic przypomni się. Patrzę swoi po dobrej stronie no to zajrzę. Przeglądam zysk lipa ale nie o to tu chodzi. Puszczam sobie muzyczkę i już wiem. Przypomniało mi się! Już wiem co miałem zrobić. Piwo! youtube.com/watch?v=m-WF9fskEvk Administrator Forum Toadie:Offtop
-
Szczerze mówiąc to zrobiły nam się tu małe zawody wewnątrz sojuszowe i poważnie zastanawiam się czy nie zgłosić sojuszników do GO z zarzutem o umyślne działanie na swoją szkodę tym samym łamiąc zasadę pushu. Co tu dużo mówić obrońca nie po raz pierwszy w bezczelny sposób kradnie złom. Agresorowi gratulujemy wyrafinowanego ataku, wiele nasz sojusz mógł się nauczyć podczas tych kilku minut. Mamy nadzieję iż wróci i odbierze co swoje z nawiązką. youtube.com/watch?v=r5h5JrzJMtQ Dnia 07-06-2017 --:--…
-
Nasz cesarz dokonał jako jedyny w historii podwójnego seppuku. Jednak oba godne majestatu. Na wyraźne życzenie naszej królowej. Gratulujemy tankowania. CPN - G20 poleca się na przyszłość youtube.com/watch?v=LlZw7L51FtY Dnia 04-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Daisy [EKB] ________________________________________________ Obrońca SHEN XV [G-20] ________________________________________________ Po bitwie... Agresor Daisy [EKB] __________________________________________…
-
Czekaliśmy, czekaliśmy i się nie do czekaliśmy więc sam pochwalę się w imieniu sojuszu. Agresor widać jest niezłym skromnisiem, a szkoda bo jest się czym chwalić! Zniszczył naszego czołowego spamera który posty tworzy szybciej niż Duda podpisy. Agresorowi gratulujemy i wszyscy jak jeden mąż CHCEMY WIĘCEJ! youtube.com/watch?v=0x3m7ZY4bfY Dnia 04-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wait4pranger [EKB] ________________________________________________ Obrońca SHEN XV [G-2…
-
Wlot na jednego z najbardziej zaufanych sojuszników. Szczery, prawdomówny z altruistycznym podejściem do drugiego człowieka. Jako uczciwy gracz nie ukradł złomu agresorowi w przeciwieństwie do panów powyżej. Agresorowi standardowo gratulujemy idealnego wyczucia i wzorowego farmingu oraz zbiórki. youtube.com/watch?v=IphuXppT-5Y Dnia 03-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor feet ________________________________________________ Obrońca Spawciu251 [G-20] __________________…
-
Tym razem na ruszt idzie nasz najmniej zaufany człowiek. Nikt go nie lubi i każdy po cichu liczy na to że będzie odwiedzał to miejsce regularnie dzięki czemu temat nie umrze. Agresorowi gratulujemy zarówno farmingu jak i zbiórki. Żałujemy jednak że nie udało mu się zebrać wszystkiego. Sojusznik bezczelnie ukradł 4kk złomu który jak najbardziej należy się kol. Method. Liczymy również na to że agresor wróci i odbierze swoje z nawiązką. youtube.com/watch?v=PWmfNeLs7fA Dnia 02-06-2017 --:--:-- nastę…