Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 62.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratuluję ładnego % i zysku no i oczywiście PB. Doskonale wiem jaką sprawia to radochę Cytat od Rafik1986: „Takie to male ze nawet nie wiem po co sie chwalic ze to pb No ale skoro juz masz taka radoche to sie ciesz 1/5 mojego pb zrobiles wiec za kilka lat moze dobijesz do 23k solo haha Obroncy szo ” Małe? Jak na Twoje standardy pewnie tak, ale spróbuj sobie przypomnieć jaką miałeś radochę kiedy udało Ci się zrobić to rw. Dlaczego próbujesz odebrać tą przyjemność drugiej osobie? Ja tam jestem zwy…
-
Jak widać miał na myśli cały sojusz bo: Cytat od Rafik1986: „dzieki scofield za prezent swiateczny Xxxx recyklerów ma całkowitą ładowność równą 401.160.000. Na polu zniszczeń znajduje się 256.251.600 jednostek metalu i 14.945.500 jednostek kryształu. Flota odzyskała 256.251.600 jednostek metalu i 14.945.500 kryształu. ”
-
Szału ni ma, człowiek nie wyspany przy stole teraz siedzi, ale przynajmniej na doczepkę coś zniszczył i przetopił część bezsensownej floty. Mimo wszystko gratuluję Tobie i sobie, a obrońcy odbudowy życzyć nie muszę bo pewnie nawet tego nie odczuł. Przynajmniej się wyspał
-
Lata mi to koło nie powiem czego co piszesz. Jednak w myśl zasady wróg mojego "wroga".... Bardzo podoba mi się to starcie i nadal czekam na to jedyne i na to na które czeka spora część uni. Tak trzymaj zielu! PS. Widzę że w końcu na ogame znalazłem fana SOA Moderator Neferet:Ciachnięto skoszowany post
-
Januszowego latania ciąg dalszy. Pozdrawiam sojusz Wraith no i oczywiście moją przyszłą niedoszłą żonę. youtube.com/watch?v=q3svW8PM_jc Dnia 24-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor JanuszOgejma [Wraith] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 40.437 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 539 Okręt wojenny 2.468 Pancernik 310 _________________________________________ Obrońca Garbata Paskuda [SPC] ________________________________________________ Duży tran…
-
Zdaję sobie sprawę z tego że ze mnie jest spory % i tylko i wyłącznie powstało to st. Leciałem na jakieś 700% Jednak zmęczenie organizmu zrobiło swoje i zamiast 5k lm poszło 500 Panowie ze Sprite powinni lepiej pilnować swojej akademii, bo pamiętam ich jeszcze z u15 i zarówno w podejściu do drugiego gracza jak i samej gry ten pan do nich nie pasuje i mam wrażenie że raczej się już nie zmieni, ale to tylko i wyłącznie moja opinia Pozdrawiam sojusz i moją przyszłą niedoszłą żonę youtube.com/watch?…
-
@Malolat dokładnie jak mówisz, dlatego czytając kolejne ST tego duetu przypominam sobie o tym kawałku Analogsów youtube.com/watch?v=iqjy7FjW3zU PS. A tym co są anty - wiadomo co i w co
-
Wszyscy oponenci szczekali od samego początku, mieli tyle okazji żeby zebrać się jakoś w jeden sojusz, "komunę" żeby rozbroić duecik i pokazać na co ich stać, ale nie - woleli żreć się między sobą patrząc na wszystko krótkoterminowo dając się jeden po drugim "jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec" No to mają za swoje Durne wiadomości przeczytam sobie jutro jak wytrzeźwieje i nie będą jeszcze skasowane. Teraz gratuluje wlotu, zysku i dominacji na uni.
-
Gratuluję wlotu minusa dałem tylko dlatego że lubię parzyste cyfry
-
No i kolejny odhaczony, brawo Co do reszty to na bank było tak: Cytat od HORDAKRASZERA: „-Chłopaki dostałem złoma -Dużego? -Wsio poszło, ponad 80k% -Od kogo?! -pl1 i łiski -To napisz na forum że sprzedałeś konto i zasugeruj że to kolejny push ” Potwierdzone info!