Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 62.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Demeter: „Dzięki Piotr że wstawiłeś, pozdrawiam całe ND. 1f63a.png ” youtube.com/watch?v=-RzeLkJ7svc Dnia 27-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Demeter [N-D] ________________________________________________ Okręt wojenny 30.379 Pancernik 19.807 Krążownik 100.000 _________________________________________ Obrońca Ash Ketchum [PIRACI] ________________________________________________ Mały transporter 1.592 Duży transporter 18.472 Lekki myśliwiec 2.572 Ciężki my…
-
Widzę że ładnie sobie poczynacie. Gratuluję stare wrajciki walić parówy na glebę. Dziękuję za pozdrowienia, milutko że jeszcze o mnie pamiętacie youtube.com/watch?v=RXP7JCdV2jI Ps Chromolić sosa i całą podobną jemu bandę
-
Gratuluję zysku i przede wszystkim cierpliwości bo to dosyć długi lot był. Standardowo flota mojej cudownej żony zrobiła robotę, bo ta szwagrowa to taka se jest Dziękuję za dedykację
-
Lot na bunkier zawsze spoko, gratuluję i bawcie się dalej. Ps Minionki do piachu!
-
Że tak zapytam no i co z tego? To jest gość który mimo tego że każdy na niego pluje i tak udaje że to letni deszczyk pada. Chwile odpocznie od głównego konta pogra na tych słabszych, a jak wróci to rąbnie z podwójną siłą. Każdy się nagada a on dalej będzie robił swoje. Chwalicie GO - no bardzo fajnie że udało im sie coś zrobić w końcu minęło tylko pół roku od otworzenia tego uni. Na prawdę nie wiem z kogo śmiać się bardziej z nich czy z sosa. Jestem ciekaw gdzie są te wszystkie szczekające piesk…
-
Małżeństwo razem na wycieczce krajoznawczej . Gratuluję wlotu i zysku bo fajniusi. Następnym razem nie dygaj, jak mówię że się uda to tak będzie
-
Wydaje mi się iż jest to ostatnie st solo w moim wykonaniu na tym uni, więc misiaczki uwijajcie się tam bo niedługo wrzucam wieczny urlop. Pozdrawiam 3 wspaniałych czyli moją żonę Monikę , Piotra oraz Kamila. youtube.com/watch?v=rjPP5iQnFQg Dnia 10-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor JanuszOgejma ________________________________________________ Okręt wojenny 6.700 _________________________________________ Obrońca Kavalla [Ganja] ______________________________________…
-
Widzę że co st to kolejny pb, gratuluję. Co do Cytat od Majes: „ja tam [ciach] gre gdzie w jeden gdzien w roku nie patrac na gre zostaje [ciach] do zetra narazie ” No cóż takie uroki tej gry, w 4h możesz sporo zyskać ale i wszystko stracić youtube.com/watch?v=GJ4X4BU-RU4
-
Pozdrawiam całe Wraith, a obrońcy życzę odbudowy youtube.com/watch?v=RRLfTq0Q00U Dnia 17-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor JanuszOgejma [Wraith] ________________________________________________ Pancernik 805 Okręt wojenny 3.943 Krążownik 1.754 _________________________________________ Obrońca Perez ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 29 Lekki myśliwiec 349 Krążownik 927 Okręt wojenny 986 Pancernik 838 _______________…
-
Wstęp. No cóż, miało się udać, a wyszło jak zwykle Miało być ładne st wyszło chamskie ordynarne farmienie. Obrońca wiosłował jak oszalały przez 2h. Na recki z dopalaczami mnie nie stać ale ja jestem prosty Janusz i cieszę się że coś się jednak udało zebrać, a mój wewnętrzny chochlik został uśpiony na jakiś czas. Sobie oraz obrońcy mimo wszystko życzę odbudowy. Pozdrowienia. Chciałbym pozdrowić całe Wraith z wyłączeniem jednej osoby. Człek ten o nieustalonej dotąd orientacji seksualnej posiada ca…