Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Ekspedycje *Największa ilość zdobytych recyklerów: 0 Nimlien [BHW] hehe , nikt nie znajdzie więcej bo recków tak samo jak GS na ekspedycji nie da się znaleźć. A kolejny rekord to: Nimlien [BHW] znalezione na ekspedycji niszczyciele - 6 nn6.JPG
Obi jesteś wredny bo zrobiłeś rekord z Rafusem i beze mnie Co do znalezionego dexu na exp trafilem więcej ale nie mam screena bo nie wiedziałem że się załapię , sądziłem że rekord jest wyższy. teraz będę pilnował. Patrząc jednak na aktualizacje i zaangażowanie prowadzącego nie wiem czy warto : (
Błąd przy wpisie znalezionych kr na ekspedycji powinno być 17 a nie 11. kolejne znaleziska. Nimlien [BHW] znalezione na ekspedycji OW 15 Antymateria 624 Kryształ 2.125.000 bombowce 10 sondy szpiegowskie 2073 ow15.JPG anty.JPG kris.JPG bb10.JPG ss2073.JPG
Tych brakuje : *Najwięcej rekordów w budynkach: Zliczamy rekordy TYLKO w kategorii "Budynki na planecie". *Najwięcej rekordów w badaniach: Zliczamy rekordy w kategorii "Badania". *Najwięcej rekordów we flocie: Zliczamy rekordy w kategorii "Flota". *Najwięcej rekordów w obronie:Zliczamy rekordy TYLKO w kategorii "Obrona na planecie". *Gracz z największą liczbą rekordów: *Sojusz z największą liczbą rekordów: Kategorie "Bitwy" oraz "Specjalne" nie są brane pod uwagę do ogólnej liczby rekordów jedne…
Szako84 [BHW] satelity słoneczne 8136 Jak bardzo potrzebny screen to wrzucę ale to juz trochę męczące Mojego rekordu w rakietowaniu ACS też nie ma wpisanego . Nie upominam się do koncz bo zaraz Obi go pewnie pobije . Brak wpisów w rekordach specjalnych
no jak masz tyle kryształków to paliwko chetnie sprzedam , tylko przelicznik musimy podnieść Największa bitwa ACS : lajt [K K K_1] vs. aleks & Jarlaxle & gremlin & Czesio [LzB] 144 969,59% Najwięcej znalezionych pancerników na ekspedycji : 7 nimlien [BHW]
Ej Kajko , czemu wkręcasz innych. Może sam się zgłoś do prowadzenia tematu Ja wierzę w Dżonego - może zapomniał Może wystarczy mu przypomnieć że prowadzi taki temat
*Ilość wygranych licytacji w jednym dniu: 10 gruz [MIT] *Ilość wygranych licytacji pod rząd: 3 gruz [MIT] lic.JPG Coś prowadzący nie bardzo ma ochotę aktualizację zrobić. Rekordy z ekspedycji juz kilkakrotnie aktualizowałem , część poprzednich wpisów w ogóle została pominięta @Greg Fajny pomysł ale to i tak będzie mój rekord. Co do średniej ilości pól na planecie i średniej ilości zabudowanych pól na planecie pewnie także miałbym rekord. Nie chce mi się jednak liczyć skoro brak jest aktualizacji…