Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
nimlien [BHW] vs. lashlo [IGI] 206.88% Scan moona przypadkowy bo szpiegowałem planety a na moonie pojawiły sie minutki. Ponieważ farmiłem z rana wszystko co się dało na około , tutaj wysłałem to co zostało. Zbiórka PZ też na raty , na szczęście nikt nie podebrał. Pozdrowienia dla sojuszu [BHW] , znajomych z 4Fun i byłego U1 oraz dostawców paliwa. Jak się znowu będę nudził to zawitam po raz kolejny do tego działu. Szkoda że tiry były puste, obrońca nie dopilnował powrotu Dnia 10-09-2016 12:22:26 …
ekspedycja *Największa ilość zdobytych krążowników: 32 nimlien [BHW] Upsss. zapomniałem obrazka dodać kr32.JPG Możesz mi także dopisać : Dok kosmiczny 7 Sumarycznie przegonię Cię za kilka dni jak mi się kopalnie skończą budować
*Sojusz z największą liczbą rekordów: 50 Blehna Warriors [BHW] Raien [BHW] Księżyce *Suma zabudowanych pól na księżycach: 290 *Średnia ilość zabudowanych pól na księżycach: 24,17 @SUNSHINEuniNEKKAR Takich moonów na pozycji 16 tez już kilka ulepiłem Dziś z 3% wyszedł pirat.JPG
Niszczycieke znalezione na ekspedycji 7 nimlien [BHW] n7.JPG Budynki na księżycu *Fabryka robotów: 12 Budynki na księżycu sumarycznie *Teleporter sumarycznie: 12 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Raien [BHW] Budynki na księżycu *Stocznia: 8 Budynki na księżycu sumarycznie *Stocznia sumarycznie: 88 *Stacja księżycowa sumarycz…
Top1 w tym dziale Trochę siara chwalić się takim małym farmieniem przy ostatnich wrzucanych ST Tak czy siak gratulacje bo ilość ST i scanów jakie wysyłasz co dziennie jest imponująca - zastanawiam się kiedy sypiasz .