Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Najpierw obniżenie zysków z 16 pozycji , potem floty same powstaną ( w sumie już są ) i będą sobie latać. Albo podniesienie % tylko dla generałów bo inaczej odkrywcy będą latać po 16-stce i farmić wszystko do okoła - generałowie nie nadążą robić floty a w sumie najbardziej stratni będą ekowcy. x9 wydobycia dostali wszyscy , ekowcy lekki przyrost w % za pełzacze itp. Ci co mają już bardzo rozbudowane planety przeżyją ale przy koncie z niskim top nikt ekowcem nie zostanie bo to się nie kalkuluje. …
Gratki , jak chcesz to potrafisz . Trzeba Cię tylko lekko zmotywować. Zrób sobie wolny weekend , jedź na rybki ( ja taki plan mam ) bo ładną pogodę mamy jeszcze jak na razie i w poniedziałek poproszę kolejnego STeka.
Ekowcy będą mieli przechlapane bo zacznie się latanie po satkach i pełzaczach. Oczywiście można stawiać większe bunkry ale one nie latają tak ja satki i pełzacze. Można jeszcze dodać pz z obrony Trzeba by jakoś to wypośrodkować bo satki i pełzacze nie trafiają na pole wrakowe, bojowa flota tak. Obrona też się odbuduje w części, jednak sądzę że po podniesieniu % ze złomu nie zwiększy się liczba flot , ST , tylko farmienie i łupanie planet z satek i pełzaczy. Na 68 był taki sam pomysł choć lata ta…
Gratulacje. Dziękuję za pozdrowienia , kibicowałem Ci od samego startu, faktyczne ostatnio sporo latasz ale szukaj większych zysków żeby na ST się łapały bo widzę że konkurencja we wpisach w tym dziale coraz większa.
Sporo spadających gwiazdek , niezły %. Nie zawsze lata się dla zysku , często dla chwały , rekordów i zabawy. Strat nie było więc jest dobrze. Flota przewietrzona i zaliczony kolejny STek. Gratulacje