Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 636.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ostatnia litera
Postlemur
-
ostatnia litera
Postkomar
-
Skojarzenia v. 0.3
Postwidok
-
Skojarzenia v. 0.3
Postrama
-
ostatnia litera
Postogar
-
Skojarzenia v. 0.3
Postmój syn
-
ostatnia litera
Postamortyzator
-
ostatnia litera
Postradiator
-
Skojarzenia v. 0.3
Postpiekło
-
ostatnia litera
PostIgor Tak sobie od tyłu przeczytałem Twój wpis
-
jumek1916 [Veto] vs. nimlien [BHW] ~ 6762.88% - Farming bez zbiórki (TANKOWANIE POD KOREK)
m fox - - Starcia Nekkar
PostGratuluje agresorowi. Fajnie nam się czasami pisało ale w tej grze nie ma przebacz za błędy. No cóż napisać - po prostu zapomniałem wysłać fs-a i to po trzeźwemu. Siedziałem na necie , oglądałem film. Potem wyłączyłem kompa z przekonaniem że fs poleciał jak codzień Chyba się starzeję , pamięć już nie ta. Całe szczęście że 3/4 surówki wydałem kilka dni temu na kopalnie. Trochę dexu szkoda . Dexu też nie było dużo, miewałem kilka razy więcej.
-
Cytat od Apofis: „Cytat od schweppes65: „zy to jakaś zasługa? W pewnym sensie tak. ” Ok w pewnym sensie jeśli jest tak jak mówisz to spoko . Ale do miana najlepszego gracza w sensie statystyk tu bardziej chodzi raczej (ST, rankingi, ilość rw, osiągnięcia w S&D i inne). Chyba, że się mylę? ” Tak podane jest że chodzi o ilość ST , RW , osągnięcia i inne. Co do ST i RW nie napisali po której stronie powinno się być, a ilość wpadek też jest osiągnięciem więc ja nie widzę przeciwwskazań
-
ostatnia litera
Postdar
-
Skojarzenia v. 0.3
PostIslandia
-
ostatnia litera
PostHonor