Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 205.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
27265,62% [DarkBlue] Dark Blue vs [SPZ] Sojusz Planet Zjednoczonych 3949,27% Zakończona
kmlody84 - - Wojny Rhea
PostNo cóż, gratuluję udanego latania po bunkrach i DT. Mam nadzieję, że zaspokoiliście swoje ambicje. Przyjmujemy porażkę, i tak osiągnęliśmy bardzo dobry wynik jak na różnicę w poziomie flot.
-
Lobby- problemy kto ma ?
kmlody84 - - Błędy w grze
PostZ tego co widzę, to ta liczba jest słabo aktualizowana i nie ma pokrycie w rzeczywistości.
-
Lobby- problemy kto ma ?
PostSpróbujcie reset hasła, mojemu sojusznikowi dopiero to pomogło.
-
Lobby- problemy kto ma ?
PostMusiałem się kilka razy logować, żeby włączyć wszystkie 3 uni, ale jak już się do któregoś zalogowało, to działa.
-
Jest jakaś szansa że coś się w temacie ruszy, chociaż ankieta jakaś? Oczywiście jak trzeba to poczekamy, my tutaj bardzo cierpliwi jesteśmy, inaczej by nas już na tym uni dawno nie było
-
27265,62% [DarkBlue] Dark Blue vs [SPZ] Sojusz Planet Zjednoczonych 3949,27% Zakończona
kmlody84 - - Wojny Rhea
PostCytat od pułkownik: „Zobaczymy co spz pokaże oprócz rakietowania. Powodzenia obu stronom i ... do roboty ” My nie musimy nic pokazywać - to DB wypowiedziało wojnę i ma sobie coś do udowodnienia. Nie nasz problem
-
kmlody84 - - Wojny Rhea
PostPrzyjmujemy do wiadomości.
-
Też chętnie bym skorzystał, bo sam to liczę w Excelu. Niestety nie mam czasu tego zautomatyzować. A najchętniej to nawet nie tyle arkusz, co jako ulepszenie któregoś z dodatków do ogame typu antigame/skynet/ogame ui++. Ten ostatni fajnie liczy amortyzację kopalni/astro/plazmowej, więc dorzucenie takiego modułu nie powinno się zbytnio różnić, może warto napisać do twórców.
-
Ja jak najbardziej jestem za PZ z obrony, bo to główny atut tego uni Ale z dyskusji przy ankietach o nowych uni widzę, że wielu to 'uwiera'. Co do fuzji, to masz rację, nie wiadomo kiedy będzie, ale było wspomniane że jest szansa ruszyć z tym w tym roku, jak uwiną się z Lobby. Dlatego warto mieć to na uwadze. Zmiana parametrów uni pozwoliłaby je trochę ożywić. I nie sądzę, żeby ktoś miał do Ciebie pretensje, że te zmiany popierasz, bo jeszcze nie spotkałem osoby, która by była przeciw. Podsumowu…
-
Zwłaszcza, że sporo uni chce podobne parametry, więc ewentualna, nawet większa fuzja byłaby w miarę bezproblemowa pod tym kątem (jedyny zgrzyt to złom z obrony u nas).
-
Racja, zapomniałem o spalaniu, też bym proponował zmniejszenie do 0.5.
-
Witajcie, Ponieważ większość uni próbuje się reanimować zmianą parametrów, dla nas to też chyba nie jest zły pomysł. Poziomem eko i PZ odstajemy znacznie od większości uni, co może być później problemem w przypadku ewentualnych fuzji. Dlatego proponowałbym zwiększenie eko do x5-x7 (do ustalenia) i podniesienie PZ do 50% złomu z floty (więcej wydaje mi się przesadą, ale nie będę jakoś bardzo oponował, gdyby ktoś chciał). Co o tym sądzicie? I pytanie do @Art: czy w ogóle jest taka możliwość w najb…
-
Jakoś nie widzę w dzisiejszych czasach pozyskiwania nowych graczy (nie mówię o takich na chwilę, co kupią anty i po miesiącu skończą, tylko takich co coś wniosą), nawet przy najlepszym marketingu, bez głębokich zmian w grze. Świat poszedł naprzód, a Ogame nie ma za wiele do zaoferowania. Jest atrakcyjny tylko dla tych, dla których ma wartość sentymentalną i dla tych co lubią pograć w 'cyferki'.
-
Cytat od kuropatwa: „(...) Te parametry powinny być standardem, bo wpływają jedynie pozytywnie na gre i nie mają prawie żadnych przeciwników (tak wiem, że tacy są, ale w ogromnej mniejszości). Więc zmienne parametry, które pozostały to - prędkość floty - PZ z obrony - ładowność sond - ACS (...) ” W zasadzie się zgadzam co do stałych parametrów (tak naprawdę prędkość eko x4,x5,x7 nie ma znaczenia, zauważalna różnica jest jedynie w czasie badań, bo w wydobyciu niewielka w skali całej gry. Są fani …
-
Cytat od kaito: „LUDZIE! Wybierzcie normalne i rozsądne parametry nowegu uni, bo będzie później płacz jak na ZIBALU! PZ z obrony NIE I JESZCZE RAZ NIE ! później będzie płacz, że ludzie wam GSAmi bunkry będa orać i zbierać złom. Po to jest jakaś obrona, żeby zrobić jakiś tam bunkier i się zabezpieczyć. reszta do waszego uznania! ” A ja właśnie zacząłem grać na Zibalu, bo w końcu jest jakieś w miarę normalne (jedyna wada do 9 galaktyk) uni z PZ z obrony. Paru moich znajomych z Betel również. Obron…