Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 205.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ackra: „Powinni zrobić możliwość relokacji planet z kordów 4-12 na 1-3 i 13-15 bo teraz faktycznie w galach 1-6 wszystkie pozycje 4-12 są pozajmowane ” Nie do końca, bo wtedy możliwość przeniesienia na zimną planetę przy zachowaniu rozmiaru byłaby dużym bonusem. Powinni to uwzględnić w algorytmie fuzji. Wtedy ktoś by dostał przeniesienie z np 8 pozycji na 15 bez zmiany parametrów i wszyscy by byli zadowoleni.
-
@Majs relokacja nie blokuje nowych graczy, więc ma pecha Cytat: „5. A co jeśli w wybranym przeze mnie miejscu pojawi się planeta nowo zarejestrowanego gracza albo ktoś się skolonizuje? Kto ma pierwszeństwo? Po wyborze przez nas miejsca w galaktyce i aktywacji funkcji, wybrana przez nas pozycja zostaje zablokowana dla innych przenosin i prób kolonizacji. Uwaga: aktywacja nie ma wpływu na ruch wysłanych już kolonizatorów na wybrane przez nas miejsce, a jedynie blokuje możliwość wysłania kolonizato…
-
Włączenie relokacji powinno blokować docelową pozycję dla 'importowanych' graczy. Inaczej to jest bez sensu. Powiedzmy, że cały sojusz chce się przenieść do jednego układu, a tu nagle dzień później okazuje się, że przeniosła się np. tylko połowa graczy, bo pozycje się zajęły? I co ma zrobić wtedy ta połowa co się przeniosła, relokować jeszcze raz?
-
Cytat od wampek: „Z kilku planet zginęło mi całe wczorajsze wydobycie, a w zamian na jednej planecie mam wstawioną elektrownie słoneczną... wszystko fajnie, ale osobiście wolę sam decydować, na co mam wydawać swoje surowce ” Ja zamiast wydobycia dostałem 2 kopalnie dexu, w sumie dobry interes dla mnie, ale jednak wolałbym sam je wybudować
-
Cytat od Truck driver: „Cytat od Xadib: „Moja flota I surowce wyparowaly na uni exodus, a konto ma byc dopiero sila przeniesione za 6 dni. ” I do innych co pisali o problemach z surowcami. Nie wydaje Wam sie, ze wtyczka AntiGame potrzebuje aktualizacji i nie pokazuje wszystkich surowcow? Przynajmniej ja odnosze takie wrazenie... Jesli sie myle to jestem kilkaset milionow w plecy haha ” Nie, surowców nie ma na planetach, w podglądzie planet, a nie w podsumowaniu Antigame. Wygląda to tak, jakby na…