Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 261-280 z 295.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• zerojedynkowy w reckach,cóż za niespodziewanka xD Nikt się tego nie spodziewał xD Graty pany i przetopu Obrońcy zapewne powodzenia na kolejnym uni

• Możecie sobie wypowiadać wojny kiedy chcecie,i tu ani nam, ani nikomu innemu nic do gadania. Ale jak widzę tekst, że ten etap uni sprzyja wykazywaniu się umiejętnościami, to zastanawiam się czy gramy w tę samą grę xD

• Cytat: „Bardzo dobrze że jest mało moonów itp. wspomagaczy ponieważ obie strony mogą się wykazać umiejętnościami ” No właśnie na późniejszym etapie jest więcej wykazywania umiejętności. No ale co ja tam moge wiedzieć,nie gram co uni do pierwszego złoma i myk na następne gdzie mogę znowu pobrylować.

• @Trapstar Podziękujemy, damy sobie radę Tylko prośba ustawiajcie się po kolei, by nikt dwa razy wp... oklepu nie dostał

• @up ale zapis ten był niezgodny z regulaminem wojen, albowiem: Cytat: „[*]Wojna zaczyna się w momencie umieszczenia postu z deklaracją na Forum. Zatem nie umieszczamy godziny rozpoczęcia wojny innej niż godzina, z którą zamieszczony został pierwszy post. [*]Wszystkie RW z ataków rozpoczętych i powstałych po pojawieniu się pierwszego postu są wliczane do wojny. Atak rozpoczyna się w momencie wysłania floty z misją Atakuj. ”

• Przecież mi AGO nie pokaże listy członków sojuszu, co najwyżej listę planet członków o których wiem że istnieją :X Btw, mała uwaga: Cytat od Billie the kid: „4. Warunki zakończenia wojny: b) data, do której prowadzone są działania wojenne. Po upływie wyznaczonego terminu należy podliczyć % lub straty uzyskane ze wszystkich zamieszczonych raportów wojennych i na tej podstawie wyłaniany jest zwycięzca 09.09.2018-09.10.2018 godzina 00:00 ” Wojna nie trwa od 09.09.2018, gdyż: "Wojna zaczyna się w mo…

• Problem jest taki, że ani infuza, ani ogniter nie mają jeszcze uni Dorado w listach, więc nawet nie mogę sprawdzić kto u was gra i kogo szukać

• Nie moja sprawa, ale wg mnie generalnie wypowiadanie wojen na takim etapie uni, gdzie większość ma 1/2 moony jest trochę chyba na siłę, i nijak jej wynik nie ma się do czegokolwiek A problemów z lataniem po satkach też nie czaję -> wojna to wojna, trzeba do granic możliwości gnoić przeciwnika No ale bijta sie

• Zmień czcionkę na taką, która wspiera polskie znaki. To wygląda strasznie.

• No gratki gratki, ładnie to wyszło. Przetapiaj i dawaj wincyj.

• Cytat od Almera: „Jakoś inni potrafią. Jeśli odwiedzacie portale informacyjne to zapewne zauważyliście intensywne reklamowanie pewnej gry. Nazwy nie wymienię, żeby mi tu zaraz się na mnie nie rzucili za reklamowanie konkurencji. Ale jak widać inni potrafią zareklamować swój produkt. ” To teraz posiedź sobie na tych portalach z przeglądarki w wersji incognito przez powiedzmy dwa tygodnie. Nic się nie pojawi. Reklamy są kierowane w upodobania osoby która tą reklamę ogląda.

• Graty. Zerojedynkowy, rośnij! Będzie co bić

• Złom należy do tego, który go zbierze i bezpiecznie dowiezie do domu;) Jestem na 1000% pewny że agresor będąc w sytuacji obrońcy również wachlowałby złom Graty, czy coś.

• Uni wystartowalo Poznajmy sie

DUDEUSZ - - DiD Dorado

@RozdajeMoony @SonDzidol91 @huracan777 Takie uni już było -> Epic blue otwarte z rok czy dwa temu. Po 2-3 tygodniach umarło.

• Księga Pamiątkowa uni Dorado

DUDEUSZ - - DiD Dorado

Wszystko fajnie, pomysł fajny, ale mogłyś jakoś ładniej tego posta sformatować? Bo rzeczy typu " Gracz z sojuszu XYZ o nicku ABC " wyglądają kompletnie nieestetycznie

• Tak jak mówią @Fenrir i @ciap -> w gry przeglądarkowe po prostu nikt już w dzisiwjszych czasach nie gra. Jakimś tam rozwiązaniem mogłoby być przebranżowienie się na grę mobilną z opcją gry przez przeglądarkę. Ale no marne na to szanse. Cytat od Pinkie Pie: „tak by dotarło to do operatorów i może coś w końcu z tym zrobią ” Ale wiesz misiu, że operatorzy nie mają w tej sprawie nic do gadania,prawda? Cytat od EzeQieL: „Niemcy ślamazary nie rozwiją gry bo po co? skoro zarabia na siebie, nabiją sobie…

• URLOPY

DUDEUSZ - - Gra

Cytat od Dobrygracz: „Cytat od cudaczek74: „Witam. Jak większość zauważyliście na pewno , że przeważającą częścią naszej społeczności są urlopowicze i to nie 20 dni urlopu a kilkaset dni. pojawiają się i znikają. Firma płacze na brak wpływów a my narzekamy na mały ruch na planetach. Siedziałem tak i rozmyślałem i wpadłem na pomysł. Niech każdy z graczy ma 24 dni urlopowe do wykorzystania, a jak chce ich więcej niech sobie dokupi za antymaterię . Firma zyska kasę bo ci co chcą siedzieć na urlopac…

• Odpowiedź na wasze problemy: Gry przeglądarkowe nie są w 2018 roku w żaden sposób konkurencyjne dla tony podobnych tytułów, głównie mowa tu o tytułach mobilnych. Nie ma za co.

• URLOPY

DUDEUSZ - - Gra

Cytat od mntek: „Wszedłem przypadkiem, poczytałem sobie. Tak się zastanawiam czy nie najrozsądniej byłoby wprowadzić po prostu w zakładce urlop dodatkową opcję: Wyrażam zgodę na przekazanie konta osobie trzeciej po np 90 dniach nieobecności.. Każdy kończąc miały wybór, miałby też czas by swoją decyzję zmienić. ” No spoko... tylko po co Skoro opcja byłaby dla osób które chcą konto komuś przekazać, mogą je po prostu przekazać, nie bawiąc się w dodatkowe opcje

• Kto będzie grał ?

DUDEUSZ - - DiD Dorado

Nie no, wiadomo Nadal lepsze to niż x1 bo pilnowanie ataku przez 12 godzin to katorga xD Czy ile tam gsy lecą ;p