Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-200 z 295.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• W pewnym tajemniczym miejscu na kompletnie nagim mężczyźnie wyrosło coś brzydkiego, się rozrastającego. Przechodząca kobieta zapłakała, ponieważ mężczyzna zbezcześcił ten tajemniczy zakątek i poszedł po kokainę, jednak rankiem zorientował się, że uchylone zostały drzwi, ale zdezorientowana niebieskooka sąsiadka będąca pod stołem przełknęła ślinę, gdy nagle usłyszała głos dobiegający z kibla. Postanowiła zażyć pigułkę LSD, lecz kontrabas, bo to właśnie on wydął przeszywający stęk, przeleciał nad …

• Ładnie. Gratki. Fajny zysk

• Pusherzy z Ays (SzaQ i Melek)

DUDEUSZ - - DiD Dorado

Cytat od Jakiś random: „a to ze nie było tematów odnośnie wymienionych wyżej kraken, pisiont vel acet i obcy to dla tego że nic by one nie zmieniły ” Ale czemu miałby być temat poruszający kwestię Aceta? bo nie czaję xD Sam mu sprzedałem wówczas 60 baniek dexu po minimalu za kris, podobnie jak wujowi który postawił NN chwilkę wcześniej. I on również przez około tydzień nie wrzucał żadnych statków , chomikując surę.Tak działa sojusz :X Cytat od Ten sam random: „co do jarczyka to zasady gry dawały…

• Pusherzy z Ays (SzaQ i Melek)

DUDEUSZ - - DiD Dorado

Cytat od angelsin: „, jak wyście na etapie 3kk pkt klepali napędy (kraken, pisiont i Ty ) ” Surę na NN 15 Acet zbierał przez jakieś 1.5 tygodnia. Większość uzbierał sam, nie wrzucając żadnych statków, w części pomógł mu sojusz, pożyczając surowce, które już po pierwszej nocy był w stanie oddać. Nie masz pojęcia, to się nie wypowiadaj. Temat wygląda tak, że w dwie strony teraz się przekrzykujecie kto spushował się bardziej. Super partia wfky7.jpg

• Ahhh ten Wojtek z Ursy...

• @El_Pistolero Pozostaje liczyć na to, że AyS podzieli się swoimi dzisiejszymi "osiągnięciami" xD

• Dokładnie tak Tu masz narzędzie dokładnie liczące co i jak , jakbyś chciał proxyforgame.com/pl/ogame/calc/terraformer.php

• Fajna lektura do porannej herbatki Założyliście ponad 100 ( a momentalnie coś koło 150) osobowy sojusz , i się dziwicie, że macie kretów xD

• A ja mam w poważaniu, czy agresor wstawia wtopione dofarmy czy nie xD Nie znam typa, wali mnie to xD Wypowiadam się tylko na temat Twojego zachowania dotyczącego recków Cytat od revoutz: „ a chwile pozniej starczylo by znow odpalic astro lol i w czym problem ” No właśnie w tym problem, że nikt do pewnego czasu nie robił Ci w tym temacie wyrzutów z tego powodu. Sam wmawiałeś agresorowi, i innym wypowiadającym się w tym temacie, że z Ciebie "szydzą" , bo przeklikałeś (czy tam skróciłeś, jak zwał t…

• @revoutz Ponownie. Pokaż dokładnie proszę, gdzie Cię ktoś "piętnuje". Idąc Twoim tokiem rozumowania, agresor nie powinien wstawiać nawet tego ST. No bo jak to tak, piętnuje Cię że dostałeś gonga. Skoro pokazując fakt, że zbierasz złom ( w ŻADEN sposób nie komentując tegoż zbierania , mówienia czy to coś dobrego czy złego,cokolwiek), piętnuje Cię za zbieranie; wstawieniem ST z Ciebie również szydzi. Meliski sobie zaparz.

• Cytat: „co do recow nic mnie nie kosztowaly nie wiem po co te screeny w starciach jakby cie d miala mniej bolec po nich, pozatym bilans sie nie zgadza bo 2 dofarmy typu 1k dt rozbil o mnie agresor bo podrzucilem na czas krk w same trampki ” Ale o co Ci chodzi? Czy agresor gdzieś robi Ci jakieś wyrzuty, że zbierałeś złom? Płacze z tego powodu? Obiektywnie stwierdził to, co było faktem: zbierałeś złom. I nigdzie w poście OPa nie ma nawet słowa komentarze, że to dobrze albo źle. Czytanie ze zrozumi…

• @Mari 693 kk to mniej niż 1367 kk . Liczą się straty PRZED zbiórką złomu, nie PO. Poza tym widzę tu pewną niekonsekwencję, skoro starcie z Pekinem wpisałeś jako solówkę, a tego nie xD

• @Mari MALACK vs. Obcy [BoSS] & Pisiont Groszy [TOR] ~ 9845.64% Agresor stracił łącznie 693.520.000 jednostek. Obrońca stracił łącznie 1.367.251.000 jednostek. To jest Solówka, nie ACS.

• Wywalenie permanentnie zbanowanych to świetny pomysł. Nikomu nie wadzi, i tak tacy gracze nie wrócą za te 20 lat ( bo ogejma już nie będzie xD). A zwalnia miejsca. Same plusy, popieram

• No obrońca był tak chętny Aceta spakować,że aż do ludzi z TOR pisał czy nie pomożemy Graty Acet Jurkowi z Virgo SzO bo mało nas już tutaj

• [ciach] @smoki a gdzie była informacja o tym, że posiadając relokacje nie dostaniemy kolejnych? Super Moderator Ruda:komentarz do usuniętej czesci mniam

• @unavit Tymi samymi barwami, co wypowiedziały 3 wojny, dostały kilkanaście liści do zera w jednej (TOR), kilka w drugiej (NWO) i nawet sojowi moonówek nie byli w stanie sprzedać więcej niż jednego, następnie podkuliły ogon i uciekły z uniwersum? Gz/SzO

• Zmiana parametrów relokacji.

DUDEUSZ - - Gra

Akurat szansa to tylko przykład był :X Można zmniejszyć, jak najbardziej.

• f42eaf5f35a016ab834880269cfd8e73.png Na swoich 15tkach tych satek trochę mam , to się wpisuję :X Coś porządnego walnij, a nie farmingami linkujesz SzO.

• Zmiana parametrów relokacji.

DUDEUSZ - - Gra

Kiedyś była podobna propozycja, na którą ktoś podał rozsądne rozwiązanie: Możliwość znalezienia takiej relokacji rozszerzonej na ekspedycji. Wciąż trzeba za nią zapłacić, ale możemy przenosić do woli bez limitów 1-3/13-15 // 4-12. Z jakimś tam niskim %tem na znalezienie, powiedzmy 0.5%. GF nie straci, gracze,którzy sami kombinowali żeby wyciągnąć zadowalające 15tki nie są poszkodowani, a możliwość jakaś tam będzie.