Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 289.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ...limfa...: „Każdy kiedyś zasypia, szkoda ze nie w mojej okolicy sie to oborońcy zdarzyło Tak czy siak ciesze się że siedzenie niemal 24/h skończyło w reckach, bo ilość godzin jakie obrońca spedza na og porażająca, mnie by się serio nie chciało non stop wisiec w powietrzu brawo %, brawo zysku! ” Nie wiem czy limfa mówisz o tym wiszeniu na koncie 24/24 o Gozdziku czy o mateuszu. Gratki, powiedziałbym wyczucia, ale jakie to wyczucie, skoro skany i tak lecą 24/24 - mateusz wiedziałem, że …
-
Cytat od yoda_u20: „Powód: Obserwuje Cię od ponad 3 tygodni. Skanuje o różnych porach dnia i nocy. Podczas nieobecności proszę kogoś innego, aby sprawdzał czy aktywność dalej ma miejsce. Podsumowując ... gościu ponad 21 dni, nieustannie palą ci się * przy każdej planecie i moonie (chodź na moonie od "święta" zapalą się czasem minuty). Nie jest to możliwe abyś od 21 dni nieustannie miał możliwość do zrobienia czegoś takiego, po prostu ludzki organizm by Ci na to nie pozwolił. Link do gracza DCP z…
-
agent Leon & CBoDone [LHiP] & SIERP [PzM] & Fifi [VSS] & Wiurek [LHiP] vs. zeol [SKB] & La Bomba Maniana [SKB] & OldSpice [SKB] & KaMiKaZe [SKB] & dawczu [SKB] ~ 10493.07% - TOP 1 Obrona ACS
Usagi - - Starcia Indus
PostZaraz będzie komentarz do postu @KrzysDRJ ze strony SKB, że to kłamstwa, wierutne bzdury, a autor tego komentarza niech się... Prawda jest jednak taka, że SKB jednym manewrem pozbyło się kilku konkurencyjnych flot, więc wszystko jest możliwe. Sam skład graczy dobrany przez agenta Leona nie wygląda na przypadkowy. Padły dwie kolejne flo LHiP, więc i wojna do przodu. SKB może spać spokojnie. Ps. Dodam tylko, że zeol ani nikt z SKB nie skanuje mi planet. Jadą po moonach i liczą na łatwego BFS
-
youtube.com/watch?v=cuDKfGi_7-I youtube.com/watch?v=NkRkuI0ZgX0 youtube.com/watch?v=VFbGOW5zbnY
-
Jeszcze pół roku temu mogło się wydawać, że N C jest prawie^^ nie do ruszenia. Jednak stara gwardia nie wytrzymała presji, chłopaki powoli zaczęli się sypać i zniknął sojusz, który trząsł przez lata uni Kalisto, a później Taurus... Graty Marsic, dobry flociarz z ciebie od lat (a właściwie odkąd pamiętam). TOP1 dla Ciebie zasłużone.
-
Cytat od Trampek88: „Gratulacje. A sojusznikowi SzO, kolejny raz ” A dziękować, dziękować. Odbudowa już idzie (po raz kolejny z resztą hihhihihi). Meczyk był ważniejszy od ogame, a że się przedłużył, bo dogrywka i karne.. Ze znajomymi mieliśmy inne emocje, zdecydowanie lepsze niż lot na BFS kicki, a czy my uczyliśmy tak Ciebie grać na Xanthusie? Żeby tyle kasy wywalać na anty? Mati, Ojciec Chrzestny, a tym bardziej ja nie popieramy czegoś takiego Ale dobra, masz, złom poszedł w dobre ręce, dobrz…
-
Kot w butach [SKB] vs. Commodore Stingray & zeol [SKB] ~ 840.04% Majom rozmach skurczybyki "Top wszystkich Topów"
Usagi - - Starcia Indus
PostŻe kuzyn zeola to lama, to jeszcze zrozumiem, ale że zeol, który aspiruje do grona lotników, to już wątpię. Jak już wcześniej napisano, na pytanie podstawisz się muszę wiedzieć: kto leci? czym leci? o której atak? Potem robienie symulacji, co posłać, ile recków, pilnowanie ataku itp. Tymczasem atakujący leciał na pałę, nie pilnował ataku, a jeszcze większe zdziwienie jak czytam zachowanie obrońców. Kuzyn zeola nie informuje go, kto leci??????? No przecież widzi, że to sojusznik zeola. Jak dla mn…
-
Cytat od Dabel_vip: „Dzięki wszystkim za te miłe słowa , za te krytyczne też i że było jasne, ja nie płaczę ale to jest mega irytujące, zasady ze starego ogame wg mnie były o wiele lepsze pozdrawiam wszystkich i do naSTępnego ” W starym ogame, żeby zrobić takie RW musiałbyś dużo pracować nad kontem. Tutaj wystarczyło, że kupiłeś sobie anty. Nie porównuj starego dobrego ogame z tą maszynką do zarabianie pieniędzy.
-
Napiszę tak, Matek zrobił pewnie to samo co już kiedyś zrobiłem. Wiedział mniej więcej kiedy wraca ci flota, wystarczy krótka obserwacja. Nie wiedział kiedy wróci ci flo dokładnie, ale był w stanie określić kiedy będzie. Ja obserwowałem gościa, który grał dość cyklicznie, floty odbierał, a raczej nie odbierał zawsze na czas, bo dawał sobie 15-20 minut na zalogowanie się na konto. Jak go wyliczyłem? Czekałem kiedy wyloguje się z konta, 15 minut leci czas i mam czas wysłania flo (ludzie najczęście…