Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 289.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Znikające floty
Postadmini mają od dawna wylane na to, co się tutaj dzieje i dzieje się na innych uni. Na Kalyke dwa razy usuwali mi posty z forum, bo napisałem im, by zajęli się sprzedażą kont na allegro. Gracze podani z nazwy i miejsca w TOPce, to zamiast tym sięzająć woleli posty usunąć i udawać, że niczego nie ma. Tutaj yoda puszuje się, konta skupuje, przekręty robi na maxa, przyrosty ponadnaturalne i czy to jakiegoś admina zainteresuje? W dupie to mają, bo chociaż mogą obserwować konta, to zlewka całkowita.
-
Flota Imperialna JN [COMA u32] vs. Admiral Hubble [40pluS] ~ 1581.8% TOP 1 SOLO
Usagi - - Starcia Kalyke
PostCytat od w0jci3ch: „@amen0688 pisałem ci na ogame że top1 SOLO jest moje Gratki pozdrawiam i zaraz STeka wrzucam bo czekałem aż recki wrócą ” Na chwilę w0jci3chu te twoje TOPŁAN, bo jak znam Flotę Imperialną (a znam ), to zaraz będzie lepszy od Ciebie Graty Flota, bo % zacny i leci stejk za stejkiem. Trzymaj tempo, klep na FLO i wracaj z TOP 1
-
No to z Kamisia i Crow wyszła beka. Ten opis na początku starcia, przeczytałem kilka razy i padałem za każdym razem Cytat od zapachstarca: „Pędzli 209 km/h na godzinę, Crow nie miał kasku mocno go przytulał, a on wiedział że hamulce hamulce nie zadziałają. Powiedział że mocno go kocha oddał kask, i zginął. ” Crow też zginął i po RW widać, że nawet kilka razy hehehehehe Graty umiejętnego wydania anty. Obrońcom SzO i więcej rozwagi
-
Tanczacy z Owcami [Gumisie] & Tanczacy z Krowami [Gumisie] & Tanczacy z Lamami [Gumisie] & Flota Imperialna JN [COMA u32] & Crasher [COMA u32] vs. ODDAM [BeKa] ~ 3141.43% top 1 ACS
Usagi - - Starcia Kalyke
PostCytat od Wujek_Madona: „no i z tym złomem było tak ze VER, HEFI, Nightm4re mi zapłacili 500zł za złoma smile.png ale czekali na flote i tanczący skorzystali ... takze oni sa wydymani tez sa pusherami jak połowa uni tutaj smile.png pozdrawiam jak cos to mam potwierdzenie przelewu do wgladu smile.png ” @Wujek_Madonna, niezły lump z Ciebie. Piszesz, że wziąłeś od kogoś 500 zł za konto (tak pokaz przelew), po czym widziałeś, jak leci na ciebie stado bydła (no owce, krowy czy lamy to bydło hodowlane)…
-
Te zyski i straty chyba źle podałeś [ciach]. Weź skoryguj te podsumowanie, bo wyszło, że Ty do tyłu, dawczu do tyłu - to gdzie zebrane PZ? Ogólnie graty % i nie pisz, że nie honorowo ktoś podbierał złom, bo nie ma tutaj reguł, jedni zbierają po sobie złom, inii pushująsię na multi inni wkładają gruby hajs i jaka tu równość do tych co grają uczciwie i normalnie? Moderator Neferet:Obraza
-
#51 Agaetis Byrjun [SKB] & KaMiKaZe [SKB] vs. ofLee ~ 13272.34% = TOP 2 ACS
Usagi - - Starcia Indus
PostGratulacje, procent zacny, zysk z resztą też, ale wstyd czytać, jak stado pusherów i multikonciarzy wypowiada się w tonacji "Dobrze tak pusherowi" - o mój Broże, co za obłuda wśród ludzi.
-
Najcik, a cio to się stało? Coś nie pykło? Zdumionemu atakującemu graty, chociaż sam bym po takim wlocie byłbym zdumiony. Ps. Teraz tak analizując te RW, to w ogóle jakieś dziwne. Kamikaze poleciał na DominusTenebrae wysyłając 6.666(!!!) pancerników na 100(!!!) DT? No dziwne, bo przecież widać, że nawet na moonie nic nie było, bo rabunek mizerny. Po co więc 6.666(!!!) na 100(!!!) DT? A Najt te 10 GŚ wysłał do obrony sojusznika i był tam przed pancernikami Kamikaze? Turbo gąski? Hehehe. A jak sta…
-
#7 Ver vs. Lieutenant Yakini >>>Crasher<<< [COMA u32] ~ 454.03% top1 solo
Usagi - - Starcia Kalyke
PostGraty Crash, zgadzam się z Tobą w 100%, jeśli gra daje takie możliwości, by szybko coś zrobić, to należy z tego korzystać. Tutaj nie ma żadnej dyskusji i szacun dla atakującego, że to rozumie. Złom przetapiaj na latawce i czekam na kolejne STejki.
-
ZdzichuWiertara [BOSS] & Omen666 [G2 Army] vs. ThieRRek [KPwA] ~ 103.89%
Usagi - - Starcia Kalyke
Postzdzisiu, a co to się stało? Czyżby banik z pushówkami? Swoją drogą, to sporo Was w jednym miejscu. No nie wierzę, co to dzieje się w tym układzie 3:307
-
#6 Swawolna Ola [A W] & Vice Phobos [A W] & Wierzba [MNS] vs. Lieutenant Yakini >>Crasher<< [COMA u32] ~ 331.5% OBRONA Niespodzianka = TOP 1 SOLO
Usagi - - Starcia Kalyke
PostZajefajnie Ci to wyszło, robota prima sort, obrońcy musieli mieć niezłe zonk No i takie TOP to tylko Ty. Graty. Minie trochę czasu zanim to zostanie pobite. Obrońcom lizaczka na pocieszenie. Crash pozdrów The Lion Kinga ode mnie ;), dobrze mieć dwóch znajomych w Coma