Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 289.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
# 15 . Crasher [NEM] vs. Areo [NOLIMIT] ~ 5079.2% plus tankowanie po drodze
Usagi - - Starcia Kalyke
PostNo i tak to jest, jak się robi FS na PZ. Dobre wyczucie czasu A że Czachor dał się wyfarmić Chyba musiał spać , bo jak nie śpi, to siedzi na koncie albo robi coś takiego A tak poza tym Crash to: i na koniec
-
Duda [TWIERDZA] vs. Mieszko [Z_F] & Angelina [YAKOOZA] ~ 12074.87% Obrona
Usagi - - Starcia Kalyke
PostNo cóż, polec w boju to nie wstyd. Trzeba wyciągnąć wnioski i grać dalej. Obrońcom gratulacje, niech przetapiają.
-
No w końcu znów się tutaj pojawiłeś, bo zacząłem się zastanawiać co u Ciebie tak cicho, ale widzę, że wszystko wraca do normy - więc działaj dalej, czekamy na kolejne. Weź tam crashera w obroty, nie usunie te Oddam i ożywcie te uni nowymi stejkami. Sojusz wybrałeś dobrze, teraz tylko śmigać Graty % i zysku
-
Cytat od ---Webber---: „I po co coś takiego wystawiać na forum? Dajesz puchatkowi swoje konto na Yildun i puchatek magicznie dostaje od ciebie złoma tutaj? Serio myślisz, że ludzie są tak naiwni? ” Dupa nie RW, taki push że aż wstyd. Jakie konto po Puchatku? Puchatek już grał tutaj pod tym nickiem i to w sojuszu TOFS. Owocek daje konto Puchatkowi na Yildun, ten mu daje w zamian tutaj. Puchatek musiał tylko wyjść, żeby gracze z tego samego soja się nie złomowali. Zgłaszam to na push
-
Top 1 acs. Kicki [Mns] (nr52) & Avada Kedavra [Mns] (nr10) & Keisper [Mns] & kosiarz86 [Mns] & PER ASPERA AD ASTRA [Mns] vs. głęboka przestrzeń yoda [tous] ~ 104428.2%
Usagi - - Starcia Indus
PostCytat od krysteketsyrk: „Nie tak dawno podobna sytuacja była u nas zgredek [SMERFY] & Krystian [SMERFY] & Prezes19 [SMERFY] & ladys [SMERFY] vs. głęboka przestrzeń ~ 1 099 524.94% ” Tu i tam to samo? Przypadek? W takie przypadki to nie wierzę Nie mniej graty ustrzelenia tego człowieka, co chyba majątek rodzinny sprzedał, aby być TOP ŁAN.
-
Zarówno z Crashem, jak i Deweyem miałem przyjemność grać i widzę, że trafił dobry na lepszego. Graty Crash, bo jak pisałem w PW, myślałem że zapadłeś już w jakiś sen zimowy, ale spoko, to tylko cisza przed burzą ;). Mam nadzieję, że Dewey nie porzuci naszego uni i coś tam jeszcze pogra, to nie jego pierwszy złom a w ogejmie liczy się fun z gry, więc flo odbudować i jechać dalej.
-
No to sojusz D_B może być z Ciebie dumny, mają dobrego złomiarza u siebie ;). U nas choć nie złomujesz, to też jesteśmy z Ciebie dumni, bo czy górnik czy flociarz, to pokazujesz klasę dobrego gracza i w przeciwieństwie do wielu graczy uważających się za "Miszczów ogame" nie musisz kupować kont, by coś pokazać, czy pushować się na 100 multikontach. Stara dobra szkoła ogame - tak trzymaj Trampek. Obrońcy standardowy pakiecik i niech się nie poddaje, coby uni za szybko nie wymarło.
-
yoda [TOUS] & Tanczacy z Owcami [Mns] vs. Jakub Wedrowycz [PT-EWIL] ~ 8339.93%
Usagi - - Starcia Indus
PostNo to się spiknęli - największy pusher z Indusa z BAN(itą) z Kalyke, a sorry, on już wrócił z BAN(ana). No to dzieje się i widzę, że Owca aby nie została zjedzona przez wilka (tzn, jodę), to się do niego przytuliła. Brawo WY Cytat od yoda_u20: „No jasne, że Tobie wytłumacze #Wstawiasz lub nie wstawiasz, zależy czy masz ochotę czy nie, w sumie to tylko tyle ” Tych na full pushu nie wstawia, wycwanił się