Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 289.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• O zesz Ty pamiętliwcu jeden. Do końca ogame będziesz mi to wypominał co? Wiele steków nie wklejałem tutaj i zapewne nie wkleję (wolę jak mnie uważają za lamę ), więc nie jesteś wyjątkiem, który pominąłem To też nie jest Twoje pierwsze ST na tym uni, bo kilka RW też już mi pokazywałeś, ale tutaj masz rację "ładnie upolowane konto pushowe" - masz bardzo ładny zysk, stawiaj flo. Masz jaja i coś tam jeszcze zmajstrujesz, ale pilnuj się, ZŁO nie śpi

• piwek, hipokryto i poeto od siedmiu boleści, do googla odsyłasz, ale nawet po przytoczeniu słowa Hipokryzja nadal nie rozumiesz jego znaczenia. Nie wystarczy skopiować, ale trzeba także przeczytać i zrozumieć. Hipokryzja jest zakładanie lewych kont, które później samemu się złomuje, albo wciskanie kretów do sojuszy. Tak patrzę skąd tu się wzięła wypowiedź Zen, a to przecież wasz kret z uni Sombrero, gdzie wsadziliście go do soja Złodzieje Rowerów i w dwa dni padły z waszych rąk trzy konta z tego…

• Wszyscy, ale to dosłownie wszyscy na tym uni wiedzieli, że Stumbras to push konto Meganki. Siedzieli w tych samych układach, jak na Stumbrasa ktoś leciał, to Meganka się podstawiała. Nie będę pisał, że wstydu nie macie tworząc konta pod push i złomować je na legalu, ale chełpić się jeszcze tym i wstawiać jako TOP 1 solo, to już po prostu hipokryzja.

• Graty trafienia, tak to jest jak się ma te uni gdzieś i człowiek co drugi dzień się loguje. Nie mniej wstrzeliłeś się ładnie Cytat od Kicki: „Najwiekszy krzykacz w reckach Graty ” A tego, to nawet żal komentować Ps. @Kot na Kacu zgłoś się do mnie, paliwa i tak zawsze mam nadmiar, dla Ciebie jak zawsze po dobrym przeliczniku

• Ty poeta, tak bez poematu walisz suche RW? A gdzie epopeja warta tego ST? Za mało wyjarane, by wyszły rymy? Wredny jestem, wiem, ale po takim lamerskim ST sobie pojadę, bo nawet niszczenia moona nie było

• Kurcze, to TO coś jeszcze gra? Myślałem, że ich zbanowali "za uczciwość", a tymczasem oni jeszcze złomują. SzO Kanion, co nas nie zabije, to nas wzmocni Cytat od KrecikMax: „ Cytat od pawel1000: „no i wzieli i przeorali Kaniona Graty udanej akcji ” juz sie nie podlizuj bo Ci otworów braknie ,gratyfikacje za ta akcje Kanion pokonany ” Pawełek już tak głęboko im wszedł w d..., że tylko głowa mu z niej wystaje A

• Mówią, że szczęście sprzyja lepszym. W tym starciu, to Ty wygrałeś, choć lot pod napięciem, ale jak się bawić, to się bawić. Graty dla Ciebie słusznie się należą. Obrońcy Szybkiej Odbudowy, na szczęście straty łatwe do odrobienia.

• Ale kto trafił? All czy Kiełbaska? Bo widać, że kiełbaska

• Steczek połączony z farmingiem = ładna akcja + zysk. No i takie fajne równanie matematyczne mi wyszło. Graty Light obrońcy SzO (jak lub o ile wróci z urlopu)

• Jak miło widzieć Ciebie w akcji. Takich linków to możesz podsyłać więcej - przetapiaj i baw się dobrze Obrońcy, hmmm kolejnej odbudowy?

• Tak, stary Usi cynk dostał, że coś się dzieje, więc trochę poniuchał, bo tak sobie lubię czasami nockami posiedzieć Graty zgranej akcji, bo sam dwa razy Riperowi moona zdejmowałem, ale okazywało się, że bardzo ranny ptaszek z niego. Widać teraz chyba mu się zaspało albo po prostu Riper w rutynę wpadł, bo nie wierzę, że nie przeczuwał, że szykujecie się na niego. Cztery osoby na raz, każda moona i telepa postawiła - trochę anty Wam ta zabawa wzięła. Przed 3 jak Was poskanowałem, to deu mieliście …

• No i uni Kalyke cie rozdziewiczyło Teraz jak się tak rozkręcasz tonie zwalniaj tempa Ten tego i lecim dalej

• Jeden stejk, za chwilę drugi stejk... No proszę ja Ciebie. Ładnie ciśniesz, cele wpadają, piraci poddają się na sam widok Twojej floty, surka leci, zysk jest. Przetapiaj i jedziesz tak dalej w tym tempie

• Hihihi procent nieduży a cieszy. Farming petarda, jesteś na duży plus, więc przetapiaj i jedziem dalej.

• Jak miło tego gracza widzieć ponownie w ST i mam nadzieję, że Viceregent Zenith będzie tu lądował tak długo, aż nauczy się grać bez oszukiwania. Walgamer dla Ciebie oczywiście gratki, good joob. ST z zyskiem, więc przetapiaj na następne i cieszę się, że mogłem pomoc.

• Hehehe, wczoraj napisałem - bywaj tu częściej... Mówisz i masz, kolejne ST. Pojechałeś po bunkrze niczym Burnejka ze stejkiem. Daj teraz tylko coś z większym zyskiem i będzie git. Dla obrońcy rada - nie wierzcie w bunkry

• Fajnie znów cie tu widzieć, bo faktycznie dawno nic nie wklejałeś. Jak to przy gwiazdkach straty spore, przez co zysk nie jest ogromy, ale za to % i wyczucie do takich akcji to twój plus. Obrońcy czego życzyć? Lepszych efesów?

• Jednego oszusta mniej. Na tego pana polowałem od dłuższego czasu, ale dziwnym trafem ZAWSZE był aktywny. Na moonie lub planecie ZAWSZE była aktywka. Po wysłaniu ataku natychmiast robił się ruch. Nie było więc innego wyjścia jak lecieć na niego mimo palącej się aktywki, ale z misją szpieguj. No jak widać "system obronny" Viceregenta nie zadziałał czego efekt poniżej. Sam obrońca powiedział, że: Viceregent Zenith: Na szczescie to tylko gra nie jestem na tyle głupi, żeby nie spać przez grę w nocy. …

• Mój Ty towarzyszu broni z uni Kalyke, zacnie Cię widzieć po dobrej stronie mocy. Złomuj, tankuj,spawaj i dawaj tego więcej, więcej i więcej... Normalnie BRAWO TY. Obrońcy lizaczka na pocieszenie

• Nie zwykłem wklejać tutaj swoich STejków, choć trochę ich na tym uni było, ale trzy cyfrowe ST zrobione solo... No ok. Te starcie to już drugie ST na Odynie. Szkoda, że Odyn nie wyciągnął wniosków już z pierwszego, bo może nie zostawiałby w pobliżu mnie swojej flo na noc bez opieki. Czyli rzecz cała w wielkim skrócie, stała flo i jej nie ma. Pozdro dla chłopaków z soja, fajna z nas ekipa "Dżi-nemów" :D. Następnym razem liczę na ACS. Ileż można latać solo Szczególne pozdro dla theneo24, który dzi…