Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 289.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie wiem, kto wymyślił te 15% na uni Kalisto, ale chyba nie był w pełni poczytalny. Tutaj, gdzie wstawiany są RW w dziale ST po kilka tys. punktów, ktoś wymyślił limit RW w S&D 15%??? (piętnaście procent??????????????) No i zaczęło się latanie po transporterach i satkach, czasami widzę, że nawet LM agresor musi dostawić, aby był ten limit 15%... ŻENADA. Weźcie to podnieście to poziomu (no już nie mówię, żeby było tak jak na innych uni w S&D), ale do jakiegoś normalnego, coby siary nie robić na u…
-
100 gąsek down a zysk i tak przy tym znakomity Gratulacje panowie ataku: Latte za wyczajenie celu i Nexus... No tobie gratuluję podwójnie, sam wiesz dlaczego Jeszcze więcej takich akcji to może i 800 gąsek ciecia testa spadnie hehehehe
-
Grałem na kilku uni, ale najlepsze, do którego mam największy sentyment było uni 44. Może dlatego, że grałem tam najdłużej i od samego początku, może dlatego, że poznałem tam świetnych ludzi (z którymi niestety kontakt się urwał - oprócz ZAX-a), może dlatego, że faktycznie działo się tam sporo (ostra dyskusja, sporo wojen, duża aktywność ludzi, niezapomniane postacie). Miałem tę przyjemność tworzyć historię jednego z największych sojuszy tego uni, czyli DoD. Przewinęli się przez niego gracze ze …
-
No halo, czegoś tu nie czaję, bo skoro GO reprezentują naszą społeczność, a my chcemy uni fusion, bo gra na serwerze, gdzie jest 90-100 graczy nie ma już sensu, to dlaczego GO nie pisze ticketów do Niemca z wnioskiem o UF? Dla GameForge to też chyba korzystne, bo zamiast trzymać każde uni osobno, wszystko wrzucają na jeden serwer i spoko. Chociaż na Kalisto jeszcze tragedii nie ma, bo są gorsze uni (chodzi mi o aktywność) to tak, CHCEMY UF!!! Co raz więcej ludzi płaci za tę grę, więc ją utrzymuj…
-
Temat chyba wyjaśnia wszystko. Poszukuję starej ekipy z uni 44 (jeśli słyszeliście o kimś takim, a macie z nim kontakt to dajcie mu znać). Szczególnie szukam ludzi związanych z sojuszem Defenders of Darkness, który miał swoją historię także na innych uni. Poznałbym ludzi, którzy kontynuowali nasze tradycje. Ps. Moje postanowienie. Jeśli znajdą tu się starzy wyjadacze (weterani) to stwierdziłem, że przy kolejnym nowym uni z miłą chęcią wróciłbym do gry i byłbym happy, jeśli ktoś z tego uni miałby…
-
W próżni nie ma tlenu, więc paliwo, które jest w zbiornikach nie ma prawa się spalić. Co najwyżej może się wypalić niewielka część znajdująca się w silnikach, po czym reszta bez tlenu gaśnie. Tak działają silniki spalinowe. Statki w ogame są zapewne napędzane reaktorami fuzyjnymi (ale i tam deuter powinien mieć jakieś dodatkowe paliwo, a o tym nic nie wiem - w grze jest tylko deuter). Paliwo ze zbiorników statku powinno grawitować w postaci kropel w przestrzeni kosmicznej, może więc jakiś nowy s…
-
No tak, NC szczęśliwe. W kupie raźniej, bo nikt "KUPY" nie ruszy hehehehe Gratki wlotu, a myślałem kiedyś, że flo Wujaszka Same Zło bardziej imponująca
-
Cytat od farcik: „5 układów daje max 75 planet...to dopiero byłoby mało graczy. Pewnie chodziło o 5 galaktyk. Ty nie grales przypadkiem na 54? W TLoL czy jakoś tak. Wyższa prędkość eko ma sens. Nowy gracz chcący dogonić stawkę może dużo szybciej się rozwinąć farmiac idle, którym surki przybywa w zastraszającym tempie. Wyższa prędkość flot, tu się zgodzę, sensu nie ma żadnego. Choć są tacy, którzy chcą jeszcze szubciej, ale to już pajace, którzy jak ktoś im w 10 minut wyfarmi cały dobytek, pierws…