Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 289.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ClubAngel [Korona] & Raven [Korona] vs vs. Jinqaz [LSD] WOJNA - 563.53%
Usagi - - Starcia Xanthus
PostGraty, pierwsze % do wojny zrobione. Dzięki za pozdrowionka i... Na razie to tyle
-
LSD [LoozerSquaD 4192,65% ]vs. LSP [Lubimy Sobie Pospac]&Rzeczpospolita Galaktyczna (Korona)6779,52% Zakończona
Usagi - - Wojny Xanthus
PostJako prowadzący sojusz Rzeczpospolita Galaktyczna (Korona) informuję, że przystępujemy do wojny po stronie LSP Przedstawiciele obu sojuszy zostali poinformowani.
-
[NuN] czyli Uosiu, giker i rosolov vs. Orzeszek [Heheheee] - 3678,52%
PostI widzę, że z fajnej akcji zrobiła się pralnia brudów. Idźcie z dyskusją na PW czy gdzieś, a nie tu tutaj szambo wylewać. Nie ufajnie Nikomu - gratki, kolejna dobra robota, kolejny dobry stek. Trzymać tak dalej. Obrońcy SzO i niech się uczy tej gry
-
Nie jest źle, mimo straconych recy, wyszliśmy na zero. Biorąc pod uwagę, że AnT straciło jedną flo i jednego gracza - jest ok. Przy okazji Zohan i Promyczek mieli mały problem, bo na początku nie byli w stanie dokładnie określić, kto stuknął im sojusznika, ale wybór w okolicy i tak nie był duży. Jakieś 24 minuty przed wlotem ktoś robił aktywki Dedmenowi na matce i moonie, ale na niewiele to się zdało... Los tej floty już został przesądzony.
-
Cytat od kuzurii: „no dobra jeszcze jedno pisałem już riphagenowi kilka dni temu ale wkleje tutaj - w skrócie dostałem propozycje sprzedaży konta jakoś dziwnie po ujawnieniu się kretów które miałeś w NC i wysłaniu ich na urlop. Pisałem ci kilka dni wcześniej że chyba konto rozbije o np testa żeby mu niby szkody zrobić - to była podpucha żeby zobaczyć co zrobisz. nie mineło dużo czasu a tu coś takiego do mnei pisze - Turgon 14.01.2018 21:58:48 Witam ,jestem zainteresowany Twoim kontem ,ile jest o…
-
[MNS] czyli Msciciel, ukati, Sledz i owens106 & odddane vs. [NuN] czyli rosolov, Uosiu, giker i Zastrzyk & m4ti [Korona] - 13703.66%
PostMiałem się wpisać, jak Uosiu wstawi RW, ale sorry, wczoraj byłem tak zmęczony, że padłem. Akcja do końca bardzo ładnie poprowadzona, Uosiu dla Ciebie, jako pomysłodawcy tej akcji, wielkie graty. Cała akcja zachowana w wielkiej konspiracji, zapewne dlatego udana w 100%. MNS odbudowy nie życzę, bo już zapewne się rozpoczęła. Polegli raz, będą bić, gwałcić i mordować, by się odbudować, ale to nie znaczy, że nie ma ludzi niezniszczalnych, kiedyś znów padną, bo historia lubi się powtarzać. Podsumowuj…
-
#47 Raven [Korona] & Uosiu [Korona] & Usagi [Korona] & rosolov [Korona] vs. Daktyl [AnT] & Kontener Na Gruz & kuziemek ~~ 3.694,42% [Top1 ACS]
PostDzięki śledziu, zmotywowałeś mnie do napisania tego komentarza. Jeśli kogoś, kto dba o to by gra była czysta i nie było chamskiego zachowania na forum za kogoś wyszczekanego, twoja sprawa. Dzięki Najt za tego screena, chociaż i tak to nie pełna rehabilitacja, ciekawe czy kolegów z AnT uprzedziłeś, że na koncie Daktylka gra Kuziemek? Wątpię. [ciach] Zamieszczony screen pokazuje jak powstało RW. Kuziemek grał na dwóch kontach (sprawa zgłoszona do adminów, czy coś z tym zrobią? Nie wiem, po ich ruc…
-
3566% ~~ MNS [My Nie Spimy] vs. Korona [Rzeczpospolita Galaktyczna] ~~ 0% Nierozstrzygnięta
Usagi - - Wojny Xanthus
PostI cóż mogę napisać... Po raz kolejny jako założyciel sojuszu Rzeczpospolita Galaktyczna przyjmujemy (na klatę) warunki wojny i jedziemy z tym koksem. Niech wygra lepszy.
-
Na uni Xanthus jest 70% z PZ, czyli na próbę moonową 20% wystarczy 715 LM. Zastanawiałem się, czy nie warto przyśpieszyć rozwoju i sprawdzam co oferuje M.O.O.N.S. Za 100.000 antymaterii można kupić M.O.O.N.S. z realizacją w ciągu godziny - atak standardowo 1667 LM na planecie trzeba mieć 2.500.000 metalu i 850.000 kryształu. (przy dłuższych czasach trzeba mieć jeszcze więcej surowców na planecie). I teraz pytanie, jaki to ma sens? Wybudowanie 715 LM kosztuje mnie 2.145.000 metalu i 715.000 krysz…