Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-220 z 289.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• No proszę, STek z farmingiem Uni znacznie się ożywiło, a powiem nawet, że te kłótnie mają dobry wpływ na jego życie... Przynajmniej coś się dzieje. Graty jednej stronie i SzO drugiej, flota bojowa nie padła.

• Może mi to ktoś wyjaśnić: 2016-12-07 Moon Project > Roland 2016-12-11 - > N C 2017-09-20 - > N C 2018-01-18 N C > - Kwestią czasu było kiedy NC zezłomuje to konto. Też dobrze obserwowałem Rolanda, ale nigdy jakoś nie trafiłem jak RIP. Chyba trzeba było płacić

• No nasze słoneczko wtopiło, cóż zdarza się. Kalli to dzielna dziewczyna i się nie poddaje... Tylko musi bardziej się pilnować. Rip szalejesz ostatnio, ale weź trochę odpuść, bo jak wymieciesz resztę aktywnych, to kto zostanie?

• Po raz enty zdzichowo w reckach... Nie chce nic mówić, ale to już wygląda na push

• Dawno mnie tu nie było. Jazda po bunkrze, więc zysku nie ma (ba, są nawet straty, ale nudno tutaj więc poleciałem). Lecąc na alexiusa uciąłem sobie pogadankę z Kuzuri (pozdro dla niego). No i stwierdziliśmy, że to on następny znajdzie się w moich reckach Pozdrowienia dla Korony i wszystkich aktywnych. Dnia 30-07-2018 17:17:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Usagi [Korona] ________________________________________________ Duży transporter 400 Okręt wojenny 5.077 Pancernik 11.038 __…

• zdzichowo to już się chyba podkłada. Tyle razy dostał złoma, że tą flotę odbudowuje tylko dlatego, by kolejny raz dostać złoma... i tak w kółko. Graty atakującemu i SzO dla zdzichowo, niech szybko odbuduje tą flo, by było co złomować

• Brawo Ty. Pierwsze ST w barwach MOP-u... Za takie coś w imieniu "reszty soja" GRATULACJE! Teraz czekamy na następne. Obrońcy, no cóż, pakiecik na odbudowę i niech się nie zniechęca, bo to dopiero początek gry.

• No i kolejne 60 GŚ w piachu - zacznę podejrzewać, że ociec, to tak specjalnie ci je wystawia Latte Ociec SzO, coś Ci tam jeszcze tej flo zostało, nie martw się Dla Latte gratki

• Leżę i kwiczę - 60 GŚ down, oj ociec, ociec Black nie dla zysku, ale dla funu takie coś zrobić ojcu? Graty!

• Wydawać by się mogło, że po złomie totalnym i dwóch dobitkach zdzichowo zrezygnuje z gry, ale nie, widzę że gra dalej - szacun A tobie latte gratki dobicia po raz kolejny

• Ładny procent jak na występ solo, dawno tu takiego nie było. Zysk przyzwoity (mimo zalogowania się obrońcy), więc przetapiaj na następne.

• No i mam jeden cel mniej. Niedobry RIP. A tak na serio, gratulacje, good job.

• Zmiana parametrów uni

Usagi - - DiD Kallisto

Szybsze eko, teraz to bez sensu. Gracz z TOP 1 ma 10x więcej punktów niż gracz z TOP 100. Co to oznacza? Że gracz z TOP 1 będzie miał wydobycie 30 mln surki (wzrost wydobycia nie jest proporcjonalny), a gracz z TOP 100 tylko milion. Brawo, to jeszze bardziej zwiększy przepaść punktową. Takie zmiany to na początku uni, a nie wtedy kiedy już ktoś sobie eko zrobił. Jak już jakieś zmiany, to: - zwiększenie prędkości flo x4 - spalanie deuteru 0,5 - obrona do PZ 30% (wtedy bunkrowników będzie można or…

• Zmiana parametrów uni

Usagi - - DiD Kallisto

Cytat od ...Lukos...: „Usagi, a gdyby była możliwość zmiany to chciałbyś coś zmienić, czy wolalbyś aby pozostało w obecnym stanie? ” Co ja bym zmienił? Zmieniłbym liczbę gal z 9 do 5. Jakakolwiek gra, gdzie do kolejnego gracza jest kilka-kilkanaście układów (czasami nawet kilkadziesiąt) nie ma sensu. Niech zmienią na 5 gal, jako bonus losowe rozmieszczenie planet. W bardzo łatwy sposób zrobi się nowy układ sił, a zagęszczenie liczby graczy stworzy nowe możliwości. Obecnie na uni (5.06.2018) zalo…

• Zmiana parametrów uni

Usagi - - DiD Kallisto

Jestem dość sceptycznie nastawiony do takich zmian. Jak chce zmian to zaczynam grę na nowym uni, a co miesiąc wchodzi nowe, więc zawsze jakieś ustawienia można dla siebie znaleźć. Nie wierzę też w to, aby jakieś zmiany nagle ożywiły nasze uni, już widzę jak nowi gracze rzucają się na Kalisto Liczę jednak na to, że w tym roku Gameforge w końcu zrobi łączeni uni. Jedynie to mogłoby jeszcze poprawić jakoś naszą sytuację.

• Cel wypatrzony przy wcześniejszym ST, ale obrońca był wczoraj aktywny.. Dzisiaj wyczekałem aż zostawi konto, szybki skan, flo stoi to lecim na Szczecin. Pozdro dla KORONY, a zwłaszcza dla naszej Kalli oraz wszystkich aktywnych. youtube.com/watch?v=dKKdJoXF7PI&list=RDdKKdJoXF7PI Dnia 21-05-2018 17:17:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Usagi [Korona] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.035 Pancernik 10.539 _________________________________________ Obroń…

• Cytat od NitjSefni: „Ładnie, dobrze wiedzieć, że ktoś oprócz NC jeszcze lata ” Aenon, bo jak nie my to kto hehehe A na serio, to oprócz N C jest tu może jeszcze aktywnych z 3-4 innych graczy, a tak to faktycznie smuteczek

• Co tu dużo pisać, skan, lot, bum. Pozdrowienia dla KORONY i nielicznych aktywnych graczy na tym uni youtube.com/watch?v=-X6qF7sF9eo&index=26&list=RDdKKdJoXF7PI Dnia 20-05-2018 19:12:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Usagi [Korona] ________________________________________________ Pancernik 2.300 _________________________________________ Obrońca skoti10 [SPM] ________________________________________________ Mały transporter 2.339 Duży transporter 8.553 Statek kolonizacyjny 2 Recyk…

• Ban za banem

Usagi - - DiD Kallisto

Nie wiem kuzuri do czego pijesz, że ja niby prowokator jakiś jestem? Toć napisałem, że cieciu testu jest czyta jak łza I jak widziałeś moje pytanie dotyczyło nie tylko testa, ale też kilku innych graczy, bo chyba 3 czy 4 poszło na przymusowe urlopy. Z resztą po tylu latach dziwię, się, że gracze z TOP nie znają reguły basha i nie wiedzą ile razy można dziennie sfarmić jedną planetę. Nadgorliwość czy zachłanność?

• Wierzę ci bujahaka, że prawdę piszesz, bo jak jeszcze grałem na tym uni, to Twoja aktywność to było ok. 20 godz. aktywki na dobę. Niestety to potwierdza drugą prawdę, Administracja tej gry jest do d..., bo żeby takich podstawowych rzeczy nie wyłapać... zenua Co lepsze, zgłosiłem ciebie przez support... ale podziękowali mi za zgłoszenie i... Olali temat