Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 289.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
O proszę, Najt! Ty to masz chłopie pecha do moich sojuszy i na Xanthusie i tutaj... Grawiton z Gram Bez Anty pojechał z jednym z większych anciarzy jakich znam (ale spoko, są jeszcze lepsi od Ciebie). Grawiton Big Graty dla Ciebie, odwalasz kawał dobrej roboty (good job ), szkoda tylko, że z tej próby moon nie wyszedł, byłoby jeszcze lepiej. Przetapiaj i śmigaj dalej
-
Cytat od Tom Sawyer: „Cytat od Usagi: „No i właśnie dlatego postanowiłem założyć sojusz Gram Bez Anty (GBA). Jak widać po jednym dniu i bez anty można być w przedziale TOP 100-200. Gdyby nie anty, to zapewne byłbym w TOP 40-60 Najbardziej żal mi tych, co walą w anty, wtopią w ciągu miesiąca lub dwóch i spadają na inne uni, a kasa poszła, ale co mnie to, nie moja kasa, nie mój problem ” Ktos nam musi oplacic serwer GF to nie organizacja charytatywna ” Biorąc pod uwagę obecną pozycję TOP ONE tego …
-
No i właśnie dlatego postanowiłem założyć sojusz Gram Bez Anty (GBA). Jak widać po jednym dniu i bez anty można być w przedziale TOP 100-200. Gdyby nie anty, to zapewne byłbym w TOP 40-60 Najbardziej żal mi tych, co walą w anty, wtopią w ciągu miesiąca lub dwóch i spadają na inne uni, a kasa poszła, ale co mnie to, nie moja kasa, nie mój problem
-
BlackLatteCoffee & EL_Diablo [Amigos] vs Pinkie Pie [N C] - 69127.17% TOP 1 ACS
Usagi - - Starcia Taurus
PostAleż pierdykło, % zacny panowie. Pinki vel Kuzuri jakoś się ostatnio nie przykładał do gry, chciał grać, nie chciał, RIP go wciągnął do N C (z resztą widzę, że N C wciąga graczy lepiej niż narkoman biały proszek), ale stało się co się miało stać. Jeszcze raz graty atakującym, procent nie do pobicia przez dłuuuugi czas. I jeszcze coś - SzO dla wszystkich.
-
Czekam na sondę, bo to dobry pomysł. Już w temacie UF pisałem właśnie o tych zmianach. Właśnie padła tam jakaś głupia odpowiedź admina, że tak nie da rady i ble, ble, ble. Zaproponowałem też, by usunąć Idlerków, którzy od 6 m-cy są na urlopach, bo na 200% takie osoby już nie wrócą do gry, ale nie, przenieśli wszystkie konta, tylko po jakiego grzyba? Nie będę pisał co ja sobie życzę, bo jak będzie ankieta to zdecyduje, obecne propozycje dotyczące spalania oraz PZ z floty i obrony są do zaakceptow…
-
Supreme ostatnio był aż nadto aktywny, skanował jak szalony, nawet mnie, chociaż oczywiście miał małe szanse by coś zdziałać. Pomyślałem sobie, że chyba źle się to skończy, no i mamy... upolować nic nie upolował, ale padł sam. Graty RIP, ale mimo wszystko szkoda Supreme i też mam nadzieję, że jeszcze pogra trochę z nami, więc SzO.
-
Po pierwsze gratulacje dla Latte za spakowanie RIPa. Dwóch doświadczonych graczy (nie wnikam, czy się pushują na kimś, czy kupują konta, czy grają na multi), ale starają się spakować siebie w recki, raz wychodzi na plus jeden, raz drugi, ale ST na prawie 12.000% to coś na tym uni. Dlaczego napisałem, że nie wnikam, czy ktoś gra uczciwie czy nie? Od tego jest team, a że dają ciała, zwłaszcza na tych starszych, martwych uni, to nie jest żadna niespodzianka - mają po prostu na nas zlewkę. Więc @Toa…
-
Fakt, faktem, to ciężko na tym uni znaleźć gracza, który naprawdę by się wyróżniał. Ludzie ze ścisłego TOP są, bo są, ale niczym się nie wyróżniają, a tym bardziej czymś, co by wnosiło na te uni. Widać to chociażby po działach forum uni Kalisto, po prostu tutaj nudą wieje, oprócz tego, że czasami coś ukaże się w dziale ST.
-
Cytat od MAP10: „Witam. Jestem z Taurus sojusz Arkadia. Mnie i mojemu sojuszowi nie podoba się łączenie tych UNI na siłę. Gramy z prędkością 1x bo taka nam od zawsze odpowiadała ( proponowane eco x7). Jeżeli mamy być łączeni to z Uni które mają też prędkość x1. Gramy od długiego już czasu i rozumiemy potrzebę łączenia uni, ale róbcie to z głową a nie na siłę. ” MAP10 od dawna są znane propozycje łączenia uni i wiesz, że Taurus zostanie połączone z innymi uni , gdzie flota jest speedx1. prntscr.c…
-
Pożegranie z ogame pomimo top 9 Kalisto (i za niedługo byłoby o wiele wyżej)
Usagi - - DiD Kallisto
PostPowodzenia w realu zciwar. Szkoda, że tak późno miałem okazję Ciebie poznać, ale nawet po tych kilku wymienionych wiadomościach mogę stwierdzić, że porządny z Ciebie człowiek. Życzę Ci przede wszystkim szczęścia rodzinnego i wysokich osiągnięć sportowych. pozdro Usagi
-
youtube.com/watch?v=nxg4C365LbQ youtube.com/watch?v=hTGJfRPLe08